Print this page
Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 09:21

Μπορώ να τον/την βοηθήσω; Μήπως χρειάζεται ειδικό;

Written by
592
Μπορώ να τον/την βοηθήσω; Μήπως χρειάζεται ειδικό;

Μπορώ να τον/την βοηθήσω; Μήπως χρειάζεται ειδικό;

Αυτό το ερώτημα ταλανίζει όλους τους ευαίσθητους ανθρώπους και φυσικά τους coaches, τους εναλλακτικούς θεραπευτές, τους διατροφολόγους και όλους τους επαγγελματίες, οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες που προσφέρουν στους ανθρώπους τη δυνατότητα να ζήσουν τη ζωή που επιθυμούν και από την οποία θα αντλήσουν βαθιά ικανοποίηση.

Η κατάλληλη απάντηση σε αυτό το ερώτημα αφενός μεν μας απαλλάσσει από τον πόνο και την ταλαιπωρία, αφετέρου, όσοι είμαστε επαγγελματίες γινόμαστε πιο "σωστοί " απέναντι στους πελάτες μας ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες να "βλάψουμε" ανθρώπους που χρειάζονται τη βοήθεια κάποιου άλλου ειδικού. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε ουσιαστικά τους άλλους, αλλά και αποφεύγουμε τις δικές μας αδιέξοδες προσπάθειες, τις ενοχές μας και τις τύψεις, καθώς και πιθανές πολύ δυσάρεστες καταστάσεις που θα αδυνατούμε να ελέγξουμε.

Το σεμινάριο της Σχολής Coaching Harmony & Creativity έρχεται να συντελέσει αποφασιστικά σε όλους αυτούς τους προβληματισμούς και να δώσει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που σας απασχολούν σχετικά με το θέμα.

Ημερομηνία και ώρα: Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, 10 πμ - 3 μμ

Φορέας

Σχολή Coaching Harmony & Creativity, μέλος του εκπαιδευτικού οργανισμού Harmony & Creativity, ο οποίος περιλαμβάνει τη Σχολή Coaching, τη Σχολή Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity, το perfectenglish, το Ινστιτούτο Ισπανικών, το Harmony & Creativity Retreats και τον εκδοτικό οίκο Harmony & Creativity.

Εισηγήτρια

Νίκη Ορφανουδάκη, Personal & Group Coach, Assertiveness Trainer, Mindfulness Master, Cognitive Behavioural Coach, NBA Coach (Εφαρμοσμένη Νευροεπιστήμη στο Coaching) , Compassion Coach, Mental Imagery Coach, Φιλόλογος, εκπονεί μεταπτυχιακές σπουδές (master) στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία Αρθρογράφος, ιδρύτρια του Harmony Coaching και συνιδρύτρια του εκπαιδευτικού οργανισμού Harmony & Creativity. Έχει στο ενεργητικό της πάνω από 3500 ώρες Coaching και εξαιρετικά μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία.

Χώρος

Online από την άνεση του σπιτιού σας μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom που επιτρέπει σε όλους να βλέπουν και να ακούν την εισηγήτρια και φυσικά ο ένας τον άλλον και βέβαια να μιλούν και να παρεμβαίνουν. Το γεγονός αυτό κάνει τη διαδικασία ζωντανή, βιωματική και διαδραστική, παρόμοια με αυτή που γίνεται το πρόγραμμα σε αίθουσα!

Το μόνο που χρειάζεται είναι μια συσκευή συνδεδεμένη στο internet , κομπιούτερ, κινητό, laptop, tablet κλπ.

Περιεχόμενο του προγράμματος

1.Βασικές αρχές Ψυχοπαθολογίας που μας βοηθούν στην πράξη να καταλάβουμε την ανάγκη για παραπομπή σε ειδικό.

2. Ο τρόπος που θα χειριστούμε την παραπομπή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στόχος του σεμιναρίου δεν αποτελεί η συγκεκριμένη διάγνωση, η οποία απαιτεί και ηθικά και νομικά ειδικό. Το σεμινάριο δεν παρέχει κανενός είδους ιατρική οδηγία.

Παρέχονται

1. Certificate of Attendance

2. Πολυσέλιδο υλικό στα Ελληνικά.

3. Δυνατότητα απόκτησης των Διπλωμάτων και των Ανώτερων Διπλωμάτων της Σχολής Harmony & Creativity κατοχυρώνοντας τις δύο πρώτες ενότητες.

4. Φιλικό και ενδυναμωτικό περιβάλλον

5. Ένταξη σε κοινότητα ανθρώπων που προωθεί τη Διά Βίου Εξέλιξη, την Αρμονία και τη Δημιουργικότητα.

Συμμετοχή

To Harmony & Creativity κατανοώντας τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας συνεχίζει τις μεγάλες εκπτώσεις στα προγράμματά του.

70 ευρώ με κατάθεση μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου.

Για όσους παρακολουθήσουν και την επόμενη ενότητα " Επαγγελματική προώθηση των συνεδριών μου", η οποία αναφέρεται στο πώς μπορεί να προωθήσει κάποιος αποτελεσματικά τις συνεδρίες που προσφέρει τα δίδακτρα διαμορφώνονται και για τις δύο ενότητες συνολικά στα 115 ευρώ.

Παρακαλούμε αναγράφετε το ονοματεπώνυμό σας στην κατάθεση, ενημερώστε μας για την κατάθεση και κρατήστε το αποδεικτικό της κατάθεσης.

ALPHA BANK

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΙΒΑΝ: GR82 0140 2280 2280 0210 1031 099

Για δηλώσεις συμμετοχής

τηλ. 6976147605

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Λένε για τα Εκπαιδευτικά προγράμματα της Σχολής Coaching του Harmony & Creativity:

"Νίκη Ορφανουδάκη πριν σε γνωρίσω ζούσα στον αυτόματο πιλότο και τα προβλήματα μαζί με την καθημερινότητα έμοιαζαν βουνό!

Τα μαθήματα που έκανα κοντά σου με έχουν εφοδιάσει με τα καλύτερα εργαλεία και τις τεχνικές για να αντιμετωπίσω με ενσυναίσθηση και compassion κάθε "ζήτημα" που προκύπτει!

Σε ευχαριστώ που με έχεις εμπνεύσει να βρω τον στόχο , να βλέπω το τώρα με χαρά και το μέλλον με αισιοδοξία ."

Γρασιέλα Αθανασοπούλου, επιχειρηματίας, Mindfulness, Compassion & Guided Imagery Practitioner.

"Υπήρξε ευτυχής συγκυρία στην ζωή μου η συνάντηση μου με την κ. Νικη Ορφανουδάκη. Παρακολουθώντας τα πρωτοποριακά μαθήματα Mindfulness στο "Harmony and Creativity" απέκτησα καλύτερη επαφή με τον εαυτό μου κ τους συνανθρώπους μου. Κάτι πολύ περισσότερο: έγινα πιο δημιουργική! Η μεγάλη γνώση της και η ακόμα μεγαλύτερη αγάπη της για τον άνθρωπο, καθώς κ η άμεση μεταδοτικότητα της, άλλαξαν τον τρόπο θεώρησης του κόσμου για μένα. Πιστεύω ότι η γνώση που πήρα είναι πολύτιμο όπλο για την συνέχεια της ζωής μου. Εξακολουθώ να παίρνω όλο κ περισσότερα "εργαλεία" που με οδηγούν στο ευ ζην. Νιώθω απεριόριστο σεβασμό κ ευγνωμοσύνη για την κ. Ορφανουδάκη κ συνιστώ το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα σε όσους αναζητούν μια πληρέστερη ζωή στο εδώ κ τώρα.

Φωτεινή Βούρτση, Ζωγράφος, συγγραφέας, chef, Mindfulness, Compassion & Guided Imagery Practitioner.

"Εδώ και δύο χρόνια παρακολουθώ τα σεμινάρια και τους κύκλους σπουδών της σχολής Harmony and Creativity με την εξαιρετική coach Νίκη Ορφανουδακη. Παρά το γεγονός ότι ήδη είχα παρακολουθήσει αντίστοιχο κύκλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου κι είχα λάβει τη σχετική πιστοποίηση, ένοιωσα να ξεκινάω από την αρχή, αφού τα εκπαιδευτικά προγράμματα με τη Νίκη έχουν προσωπικό χαρακτήρα, συνδυάζουν τη θεωρητική κατάρτιση με την πρακτική και ολοκληρώνονται επίσης με τα σχετικά διπλώματα. Τέλος, έχω να προσθέσω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τη Νίκη, για τις ευκαιρίες που μου έχει δώσει να εκπαιδευτώ στην πράξη, μέσω της πρακτικής προς ομάδες και των παρουσιάσεων μου, είτε διαδικτυακά, είτε στα retreat που πραγματοποιεί η Σχολή."

Μέμη Καρυώτου

Οικονομολόγος-Τραπεζικός, συγγραφέας, Life & Business Coach, Mindfulness, Compassion & Guided Imagery Practitioner

"Η πρώτη μου επαφή με το Harmony and Creativity έγινε παρακολουθώντας το

Self Compassion. Σε μια περίοδο της ζωής μου που αντιμετώπιζα ένα δύσκολο

προσωπικό θέμα και κανένα από τα εργαλεία που είχα δεν με βοηθούσε.

Έτσι γνώρισα την Νίκη. Μια υπέροχη ψυχή, αλλά όχι μόνο. Όπως διαπίστωσα

αργότερα, με βαθιά γνώση του αντικειμένου της και διάθεση να βοηθήσει και

να μοιραστεί με την καρδιά της, τις γνώσεις της, τον χρόνο της και την ενέργειά της.

Το Self Compassion το χρησιμοποίησα κατευθείαν και τότε και σε αρκετές άλλες

περιπτώσεις. Με βοήθησε να αλλάξω οπτική και να ξεπεράσω δύσκολες

καταστάσεις. Σιγά σιγά άρχισα να το χρησιμοποιώ και στους πελάτες μου.

Μαζί με το Mindfulness και το Guided Imagery, που χωρίς δεύτερη σκέψη

παρακολούθησα αργότερα, απέκτησα πολύτιμα εργαλεία.

Είμαι πραγματικά ευγνώμων.

Κατερίνα Καστρινάκη , Θεραπεύτρια, Mindfulness, Compassion & Guided Imagery Practitioner.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗ

Νίκη Ορφανουδάκη είναι Personal & Group Coach, Assertiveness Trainer, Mindfulness Master, Cognitive Behavioural Coach, NBA Coach (Εφαρμοσμένη Νευροεπιστήμη στο Coaching) , Φιλόλογος, Αρθρογράφος, ιδρύτρια του Harmony Coaching και συνιδρύτρια του εκπαιδευτικού οργανισμού Harmony & Creativity.

Είναι κάτοχος του Advanced Diploma in Life and Executive Coaching του Kingstown College, απόφοιτος του Mentor Coaching Days και του Diploma in Team and Leadership Coaching της Positivity. Εκπονεί μεταπτυχιακές σπουδές (master) στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία) Έχει εξειδικευτεί με πιστοποιημένους κύκλους σπουδών στο Cognitive Behavioural Coaching (Γνωσιακό Συμπεριφοριστικό), στο Mindfulness (Ενσυνειδητότητα) και στην Εφαρμοσμένη Νευροεπιστήμη στο Coaching.

Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στην ατομική προσέγγιση και συνεργασία καθώς και στη δυναμική και τη διαχείριση ομάδων, καθώς έχει έχει μέχρι σήμερα υλοποιήσει πάνω από 3000 ώρες ομαδικού Coaching, δημιούργησε πρώτη στην Ελλάδα πολλά προγράμματα , όπως το Assertiveness Training και το Mindfullness Cognitive Behavioural Coaching και είναι η μοναδική μέχρι σήμερα που τα υλοποιεί, έχει βοηθήσει μέχρι σήμερα εκατοντάδες ανθρώπους να αποκτήσουν δύναμη και πίστη στον εαυτό τους, να επιτύχουν τους στόχους τους, να ξεπεράσουν τους φόβους τους, να αντιμετωπίσουν και να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους, να μεταμορφώσουν τις σχέσεις τους και τη ζωή τους! Παράλληλα τη διακρίνει η πολύ μεγάλη της αγάπη για τον άνθρωπο, η επιθυμία της για προσφορά, η συνεχής προσπάθεια για ενδυνάμωση των άλλων, η αποδοχή του διαφορετικού, η κατανόηση, η διακριτικότητα και η εχεμύθεια Το πάθος της για το coaching και η πίστη της στη δια βίου μάθηση την ωθεί στη συνεχή μελέτη, την εκπόνηση νέων σπουδών, και τη διαρκή παρακολούθηση σεμιναρίων.

Για να την δείτε σε βίντεο να μιλάει για την αντιμετώπιση του φόβου κάντε κλικ εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=n-mglTQeY3Y

Για να την δείτε να μιλάει σε εκδήλωση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching (ICF) με θέμα " Από το Σκοτάδι στο Φως ¨. Η δύναμη του Coaching μέσα από την Αλληγορία του Σπηλαίου του Πλάτωνα κάντε κλικ εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=KDYa6YGBLv4&index=4...

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής

τηλ. 6976147605

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 592 times

Latest from apostaktirio team