Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 20:53

6ο Cip Festival - Ανοιχτή πρόσκληση

Written by
375
6ο Cip Festival - Ανοιχτή πρόσκληση

6ο Cip Festival - Ανοιχτή πρόσκληση

Το Chania International Photo Festival με συνδιοργανωτές τη Blank Wall Gallery και το Δήμο Χανίων, διοργανώνει φέτος το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Χανίων (Cip Festival). Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από 3 Αυγούστου έως 9 Αυγούστου 2023 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) και στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης. (Λόγω της περσινής μεγάλης συμμετοχής των καλλιτεχνών, για τη διοργάνωση του 2022 παραχωρήθηκε  στο Φεστιβάλ και ο χώρος του Θεάτρου Μίκης Θεοδωράκης).

Μετά από τις προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις, το 6ο Chania International Photo Festival έχει ξεκινήσει ήδη να μαζεύει δουλειά από φωτογράφους από όλο τον κόσμο.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά έχουμε διασφαλίσει τη στήριξη του GuruShots και του LensCulture. Δεδομένου ότι οι δύο αυτές πλατφόρμες έχουν αρκετά εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες, η στήριξη αυτή δείχνει την αναγνώριση που έχει αποκτήσει το Cip Festival σε διεθνές επίπεδο.

Η υποβολή φωτογραφιών είναι ανοιχτή μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Όσοι ενδιαφέρεστε να στείλετε δουλειά σας για να αξιολογηθεί από τη διεθνή κριτική επιτροπή, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Cip Festival, για να δείτε πληροφορίες για τον τρόπο υποβολής.

www.cipfestival.com              

www.blankwallgallery.com               

www.keppedih-cam.gr

Επικοινωνία:

694.7725.521

211.4052.138 (17:30 – 21:30)

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 375 times

Latest from apostaktirio team