Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών για τους μαθητές της Θεσσαλίας

Με μεγάλη μας θλίψη βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες τις καταστροφικές συνέπειες της φονικής κακοκαιρίας #daniel η οποία αφήνει πίσω της, μέχρι στιγμής, 15 νεκρούς, συμπολίτες μας με κατοικίες μερικώς ή ολικά κατεστραμμένες αλλά και οικογένειες χωρίς κανένα απολύτως προσωπικό αντικείμενο.
Από την πρώτη κιόλας στιγμή βρεθήκαμε εκεί για την κάλυψη έκτακτων αναγκών που προέκυψαν όπως η διάθεση εμφιαλωμένων νερών. Σήμερα, ημέρα έναρξης του σχολικού έτους, θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά να έχουν μία καλή σχολική χρονιά. Δεν είναι όμως αυτό αυτονόητο για τους μαθητές της Θεσσαλίας.
Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε όλα τα μέλη μας, όλους τους καταναλωτές, όλους τους συμπολίτες μας, όλες τις επιχειρήσεις και όσες οργανώσεις επιθυμούν να συγκεντρώσουμε σχολικά είδη για την αποστολή και διανομή τους στους μαθητές των Νομών Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας και Μαγνησίας.
Ενδεικτικά κάποια από τα σχολικά είδη αναγκαία για τους μαθητές είναι:
· σχολικές τσάντες και κασετίνες
· τετράδια
· μολύβια και στυλό
· μαρκαδόροι και ξυλομπογιές
· ξύστρες και γόμες
· μπλοκ ζωγραφικής
· είδη αρχειοθέτησης, ντοσιέ, ετικέτες
· χαρτόνια κανσόν
· φωτοτυπικό χαρτί
· κόλλες, σελοτέιπ
· γεωμετρικά σχήματα και διαβήτες
· παγούρια νερού, ισοθερμικές τσάντες, φαγητοδοχεία
· μωρομάντηλα, χαρτομάντηλα & αντισηπτικά
Τα προϊόντα θα συγκεντρωθούν στα κεντρικά γραφεία της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, Ιουλιανού 28, 10433 Αθήνα 6ος όροφος.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:
· e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
· Τel :210-8817730
fb: www.facebook.com/enosikatanaloton/
Latest from apostaktirio team
- Κατερίνα Βρανά: "BEST OF" στα Αγγλικά | 20 & 29/12 στο ARCH Live Stage
- Παρουσίαση βιβλίου: «Κρόκος και Σμήλαια» της Ιωάννας Κύρου (17/12 - Πνευματικό Κέντρο Κρόκου Κοζάνης)
- Παρουσίαση βιβλίου: «Παραμύθια από την Πόλη - Αφηγήσεις του πατέρα μου» της Ελισάβετ Σατσόγλου (14/12 - Κεντρική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης)
- ΧΟΡΔΕΣ | Μια συγκινητική παράσταση για την άσκηση bullying στη διαφορετικότητα από τις 10 Δεκεμβρίου στο Θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ
- 1oς ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ | ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΡΙ.ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
- Παρουσίαση βιβλίου: «Ο Φαέθων, ένα μαγικό αστεράκι!» της Φανής Καραφύλλη (10/12 - Θέσις 7, Μοναστηράκι - Αθήνα)
- “Να μπορούσα να πετάξω” και “Ο Φοίβος και η νόστιμη τριανταφυλλιά” | 8/12/23 στον Παιδότοπο Τρίλιζα (Εύοσμος)
- 2ος Αργολικός Διαγωνισμός Διηγήματος
- Δεν υπάρχει τίποτα πιο καλλιτεχνικό από το ν’ αγαπάς κάποιον | Ομαδική Εικαστική Έκθεση
- Ατομική Έκθεση του Νίκου Καψιάνη “Αντιδιαστολές”
- Παράνθρωπος | Ψυχολογικό Θρίλερ στο Χώρο Τέχνης "Ηχόδραση"
- Κυριακές στη «σχεδία» με δράσεις για παιδιά & λαχταριστό δεκατιανό!
- ΧΟΡΔΕΣ | Μια συγκινητική παράσταση για την άσκηση bullying στη διαφορετικότητα
- 6ο Πολιτιστικό Πανόραμα" του ΣΠΕΚ στη Θεσσαλονίκη | 15 και 16 Δεκεμβρίου 2023
- 1ος Πανελλαδικός & Παγκύπριος Διαγωνισμός Ποίησης του Κέντρου Δημιουργικής Σταδιοδρομίας
- ''ΘΕΟΦΑΝΩ, ΜΑΓΙΣΣΑ Ή ΑΓΊΑ;'' της Όλγας Αθανασιάδου (4/12/2023 - Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου)
- «Ο Σιδηροδρομικός Σταθμός ''Υποδοχής'' του Έκπτωτου Σουλτάνου Αβδούλ Χαμίτ Β΄ στη Θεσσαλονίκη» - Σύλλογος “Φίλοι Σιδηρόδρομου Θεσσαλονίκης” (6/12/2023 - Κορδελιό Θεσσαλονίκης)
- Αποτελέσματα 4ου Διαγωνισμού Παραμυθιού και Διηγήματος "Με τον ΕΠΟΚ είναι Χριστούγεννα" (Μέρος 3)
- Η «σχεδία» του οικογενειακού τραπεζιού
- «Τα γενέθλια της Ριρίκας» | Μια παιδική μουσικοθεατρική παράσταση για τη φιλία από τη Μαρία Κηλαηδόνη