Print this page
Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 10:24

ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ: ''Μαραθώνας, Φως και Χρώμα στην Ιστορία

Written by
435
ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ: ''Μαραθώνας, Φως και Χρώμα στην Ιστορία

ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ 

Στους Αρχαιολογικούς χώρους του Μαραθώνα, στην Ραμνούντα και στην Μπρεξίζα θα διεξαχθεί το 1ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ με θεματολόγιο ''Μαραθώνας, Φως και Χρώμα στην Ιστορία” που διοργανώνεται από τον σύλλογο Marathon Art Festival.

Εικαστικοί καλλιτέχνες από τους ιστορικούς χώρους της Ραμνούντα και της Μπρεξίζα θα αντλήσουν έμπνευση για την δημιουργία τους την οποία θα εκθέσουν στους χώρους του αρχαιολογικού μουσείου του Μαραθώνα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του συμποσίου οι καλλιτέχνες θα δημιουργούν ζωντανά στις 14 και 15 Μαΐου (από τις 08:30 έως τις 14:30) στους Αρχαιολογικούς χώρους του Μαραθώνα, Ραμνούντα και Μπρεξίζα. Κατόπιν, τα έργα τους θα παρουσιαστούν από 22 έως και τις 30 Μαΐου (ώρες προσέλευσης, 08:30 με 14:30) στο Μεσοελλαδικό νεκροταφείο του Βρανά στο Αρχαιολογικό Μουσείου Μαραθώνα.

Σημειώνεται ότι ο σύλλογος Marathon Art Festival ιδρύθηκε το 2017 και έχει σαν σκοπό την πολιτιστική ανάπτυξη της εμβληματικής περιοχής του Δήμου Μαραθώνα.

Το 2016 διοργάνωσε το Πρώτο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών στον Δήμο Μαραθώνα και ακολούθησαν στοχευμένες δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που αφορούσαν την προώθηση της τέχνης και του πολιτισμού. 

Περισσότερες πληροφορίες για το Συμπόσιο Ζωγραφικής και τις δραστηριότητες του:

Marathon Art Festival στην ιστοσελίδα: www.marathonartfestival.gr

Read 435 times

Latest from apostaktirio team