Print this page
Κυριακή, 04 Ιουλίου 2021 13:32

Συνεχίζεται το 4ο Chania International Photo Festival

Written by
545
Συνεχίζεται το 4ο Chania International Photo Festival

Την Κυριακή 4 Ιουλίου
Στο χώρο του Φεστιβάλ, στις 20:30, θα γίνει παρουσίαση και συζήτηση με τον κ. Αλέξανδρο Βούτσα πάνω στις φωτογραφίες που θα έχουν τραβήξει οι συμμετέχοντες στο workshop.

Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου
Στο χώρο του Φεστιβάλ στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί workshop πάνω στην Φωτογραφία Δρόμου και το Αστικό Τοπίο από τον κ. Νίκο Αποστολόπουλο, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Φωτογραφίας & Οπτικοακουστικών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και μέλος της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ.
Στα πλαίσια του  workshop ο κ. Ν. Αποστολόπουλος θα παρουσιάσει μία Οπτικοακουστική Παραγωγή με δουλειές τόσο δικές του όσο και φοιτητών του, μελών της καλλιτεχνικής ομάδας “Zeuxis Art Group”.

Στις 9:00 μμ. Θα γίνει παρουσίαση και σχολιασμός φωτογραφιών του Μαραθωνίου από τον κ. Νίκο Αποστολόπουλο καθώς και η ανακοίνωση των 6 νικητών του φετινού Μαραθωνίου. Θα ακολουθήσει η απονομή των βραβείων και των δώρων.

Λόγω του Covid-19 υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετοχών στα workshops (για το Μαραθώνιο δεν υπάρχει περιορισμός)

Επικοινωνία: 694.7725.521 - 211.4052.138 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.cipfestival.com     www.blankwallgallery.com    www.keppedih-cam.gr

Read 545 times

Latest from Super User