Print this page
Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 08:41

Online Μαθήματα Φωτογραφίας με τον Ανδρέα Κατσικούδη 2021 - 2022

Written by
402
Online Μαθήματα Φωτογραφίας με τον Ανδρέα Κατσικούδη 2021 - 2022

Online Μαθήματα Φωτογραφίας με τον Ανδρέα Κατσικούδη 2021 - 2022

Όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα ή στον κόσμο τώρα μπορείτε  να παρακολουθήσετε τα μαθήματα φωτογραφίας του Α. Κατσικούδη στο Cinemarian για αρχάριους και προχωρημένους σε ζωντανή σύνδεση.

Κάθε Τετάρτη 6 – 8 μ.μ. το τμήμα αρχάριων

Κάθε Τετάρτη 8 – 10 μ.μ. το τμήμα προχωρημένων (έναρξη Οκτώβριος 2021)

Μπορείτε να δείτε όλο το μάθημα πώς εξελίσσεται, τα παραδείγματα που δείχνει, τις φωτογραφικές τεχνικές και τη χρήση του εξοπλισμού (τμήμα αρχάριων), τα θεωρητικά θέματα που παρουσιάζει (τμήμα προχωρημένων), τις ερωτήσεις των μαθητών του στο δια ζώσης μάθημα και την κριτική που κάνει στις φωτογραφίες τους και σε φωτογραφίες μεγάλων φωτογράφων από όλα τα είδη φωτογραφίας.

Πληροφορίες για τα μαθήματα αρχάριων

https://pkleistro.blogspot.com/2021/08/blog-post_61.html

Πληροφορίες για τα μαθήματα προχωρημένων

https://pkleistro.blogspot.com/2021/08/2021-2022_17.html

Οι συμμετέχοντες στο διαδικτυακό αυτό μάθημα μπορούν να στέλνουν φωτογραφίες τους για κριτική, να κάνουν ερωτήσεις και να πάρουν μέρος στην ετήσια έκθεση φωτογραφίας των μαθητών του στο Cinemarian.  Επίσης τους στέλνει σε εβδομαδιαία βάση στο email τους υλικό για το μάθημα (φωτογραφίες, ασκήσεις, παραδείγματα, τη βασική θεωρία με απλά λόγια).

Πληροφορίες

 Τρόπος: Χρειάζεται υπολογιστής ή λάπτοπ με κάμερα. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί tablet ή smartphone. Θα χρησιμοποιηθεί η εφαρμογή Zoom.

Κόστος: 20 ευρώ το μήνα. Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές  στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (στο θέμα γράφουμε Οnline μάθημα φωτογραφίας και αντίστοιχα αρχάριων ή προχωρημένων, επίσης μέσα στο μήνυμα  όνομα και κινητό τηλέφωνο).

Περισσότερες εκδηλώσεις που οργανώνει ο Α.Κ. και φωτογραφίες των περσινών του μαθητών (αρχάριων και προχωρημένων): https://pkleistro.blogspot.com/

 

 

 

Read 402 times

Latest from apostaktirio team