Print this page
Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 09:07

Νέα Εργαστήρια Κινηματογράφου A-Z filmmaking Lab

Written by
379
Νέα Εργαστήρια Κινηματογράφου A-Z filmmaking Lab

Βήμα-βήμα φτιάχνουμε μαζί την ταινία μας!

Βασικός εισηγητής: ΑΛΕΣΑΝΤΡΟ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

H τέχνη ως ένα όχημα εξερεύνησης του κόσμου και του εαυτού σου, ώστε να δώσεις τη δική σου άποψη και οπτική γωνία στον κόσμο!

Νέο Έτος, νέος κύκλος του κινηματογραφικού εργαστηρίου A-Z Filmmaking Lab! Σε αυτό οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν όλα τα στάδια δημιουργίας μιας ταινίας και να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτά, από την αρχική ιδέα και τη συγγραφή του σεναρίου έως και τα γυρίσματα και την ολοκλήρωση της ταινίας στο μοντάζ, μαθαίνοντας έτσι τα βασικά για όλα τα πόστα-κλειδιά.

Σίγουρα μπορεί να δράσει σαν μια καλή αρχή και μια πρόγευση, για όσους ξεκινούν τώρα αυτό το ταξίδι, αλλά λειτουργεί εξίσου καλά και για όσους θέλουν να γνωρίσουν παραπέρα ή να εξερευνήσουν ένα ή περισσότερα κομμάτια ή πόστα της διαδικασίας δημιουργίας μιας ταινίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.facebook.com/azfilmlabtainia

Περιορισμένος αριθμός Συμμετοχών! Κλείστε εγκαίρως τη θέση σας!

Εγγραφές - Πληροφορίες: 6938829090 & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κάθε Τετάρτη στις 7μιση στο χώρο 2510 Θεμιστοκλέους 52, Εξάρχεια

Έναρξη: 19 Ιανουαρίου, Διάρκεια 3 μήνες

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΣΑΝΤΡΟ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ

Γεννήθηκε στο Κάλιαρι Ιταλίας και μεγάλωσε στην Πάτρα. Σπούδασε κινηματογράφο στο Μιλάνο, όπου έκανε τις πρώτες του ταινίες μικρού μήκους. Οι ταινίες του έχουν συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ ανά τον κόσμο, αποσπώντας διακρίσεις και βραβεία. Εκτός από τις διάφορες οπτικοακουστικές παραγωγές του, έχει εργαστεί ως βοηθός σκηνοθέτη σε μεγάλες ξένες παραγωγές. Επίσης είναι ενεργός στην εκπαίδευση στον κιν/φο, διδάσκοντας σε σεμινάρια και εργαστήρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εκτός από τη σκηνοθεσία ασχολείται και με το σενάριο και το μοντάζ.

 

 

 

Read 379 times

Latest from apostaktirio team