Τρίτη, 03 Μαϊος 2022 16:10

ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ: «Χορευτές στη φλόγα των κεριών» του Αθανάσιου Σταθόπουλου / Μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Αποστακτήριο

Rate this item
(2 votes)
ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ: «Χορευτές στη φλόγα των κεριών» του Αθανάσιου Σταθόπουλου / Μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Αποστακτήριο

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του Αθανάσιου Σταθόπουλου από την Ανδραβίδα, «Χορευτές στη φλόγα των κεριών» (Εκδόσεις Αποστακτήριο)  

‘’Χορευτές στη φλόγα των κεριών’’ 
Είδος: Διηγήματα 
Συγγραφέας: Αθανάσιος Σταθόπουλος 
Εκδόσεις Αποστακτήριο 
Σελίδες: 70 
ISBN: 978-618-5625-11-5 
Μαλακό εξώφυλλο 
Μέγεθος: 14 Χ 21 
Έτος Έκδοσης: 2022 
Τιμή: 9 ευρώ  

Στο οπισθόφυλλο διαβάζουμε…  

Οι «Χορευτές στη φλόγα των κεριών» είναι όλες εκείνες οι βαθιές ανάσες που γεμίζουν και αδειάζουν την ψυχή όταν αυτή χορεύει με τα συναισθήματα, τις έννοιες, τους φόβους, τη χαρά και τη λύπη.  

Ένας μικρομέγαλος κόσμος μέσα στο άπειρο σύμπαν που ανοίγει τις μεγάλες λευκές του πόρτες για να καλωσορίσει τον αναγνώστη σε μια μαγική αλήθεια. Κι αν θα υπήρχε το ερώτημα «Τι είναι αυτό που τη χαρακτηρίζει “μαγική”;», με μαεστρία ο συγγραφέας εξηγεί ότι η αλήθεια, που πλάθει με τον λόγο του, έχει την ιδιότητα να γίνεται προσωπικό βίωμα του καθενός.  

Με χαμόγελο και με αισθήματα ευγνωμοσύνης μάς απλώνει το χέρι του ώστε να μοιραστούμε μαζί του κάτι από αυτόν τον κόσμο, έχοντας τη βεβαιότητα ότι σε τούτες τις αράδες οι περισσότεροι θα βρούμε κάτι από τον δικό μας κόσμο.  

Επιβιβαστείτε λοιπόν στο αστροκάραβο των βιωμάτων που σαλπάρει…  

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα…  

Ο Αθανάσιος Σταθόπουλος κατάγεται από την Ανδραβίδα Ηλείας και είναι executive Chef-Consultant Chef σε επιχειρήσεις επισιτισμού. Αφού αποφοίτησε από διάφορες σχολές μαγειρικής στην Ελλάδα, μετεκπαιδεύτηκε στην Ελβετία, την Ιταλία, τη Σερβία, τη Βουλγαρία και τη Γερμανία. Έχει πιστοποιηθεί στο F/B management, στο Hospitality of tourism -university of west London και στη διαχείριση του συστήματος haccp and iso 20000 ως προς την υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων. Διδάσκει σε ιδιωτικές και δημόσιες τουριστικές σχολές, μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Είναι επίσης ομιλητής και συνδιοργανωτής σε διεθνή φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια διαχειρίζεται ως executive chef και ως σύμβουλος επισιτιστικών επτά ξενοδοχεία και τρία εστιατόρια, στη Ζάκυνθο και στην Ηλεία. Όντας δημιουργική προσωπικότητα, έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις, ενώ διατηρεί έως σήμερα τη ραδιοφωνική εκπομπή «Το κουτί της Πανδώρας» που για πολλά χρόνια μεταδιδόταν στο Ρέθυμνο, την Κω και τη Ρόδο. Από το 2009 εμφανίστηκε στη δισκογραφία με το συγκρότημα Zante Dilemma, ενώ η διασκευή του τραγουδιού “Save me”, του Paul Van Dyk από τους ίδιους, όπου υπέγραψε τους στίχους, σημείωσε μεγάλη επιτυχία και κατέλαβε τις πρώτες θέσεις στα ευρωπαϊκά μουσικά δίκτυα. Ως στιχουργός συμμετείχε επίσης σε δισκογραφικές δουλειές των NOMISMA, του Νεκτάριου Χατζηδάκη και του Χρήστου Σολωμού. Το 2000 βραβεύτηκε από το ΝΑΤΟ για τη συμμετοχή του στην ειρηνευτική δύναμη στη Βοσνία Ερζεγοβίνη και το 2004 από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών για τη συμμετοχή του στην ανθρωπιστική αποστολή στους πληγέντες από το τσουνάμι στην Ινδία και τη Σρι Λάνκα. Τιμήθηκε επίσης από φορείς για τη συμμετοχή του ως διασώστης σε πυρκαγιές της χώρας. Έχει ταξιδέψει με μη κυβερνητικές οργανώσεις στο Πακιστάν, στο Άμπου Ντάμπι, στο Μπαχρέιν και στο Κολόμπο. 

Ζητήστε το από κάθε βιβλιοπωλείο!

 

Read 8038 times Last modified on Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 16:19
Super User

Vitae suspendisse ad erat fames at neque, imperdiet curae platea ipsum nec, vehicula elementum curabitur massa lorem. Habitasse facilisis pharetra vitae senectus conubia etiam lacinia, curabitur odio feugiat ultrices pulvinar dictum accumsan.