Παρουσίαση Φωτογράφου: Γκάρο Καλαϊτζιάν | 17/2 στο Cinemarian

Η φωτογραφική ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 παρουσιάζει ένα φωτογράφο που ταξιδεύει σε μέρη που πηγαίνουν λίγοι και φωτογραφίζει μ’ ένα τρόπο που πάλι λίγοι μπορούν!
Ο Γκάρο Καλαϊτζιάν θα μοιραστεί μαζί μας τις καλύτερες φωτογραφίες του και τις ιστορίες που κρύβουν αυτές. Έχουμε πολλά να δούμε, να ακούσουμε, αλλά και να συζητήσουμε μαζί του. Είναι μια παρουσίαση που προσπαθούμε να οργανώσουμε ως ομάδα εδώ και τρία χρόνια, αφού όταν το σύμπαν δεν καταρρέει (βλ. κορονοϊό) ο Γκάρο ταξιδεύει όποτε κι όπου μπορεί…
Ο Γκάρο Καλαϊτζιάν είναι ερασιτέχνης φωτογράφος που ασχολείται με την φωτογραφία από την νεαρή του ηλικία. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και την δεκαετία του 1970 απόκτησε την πρώτη του αναλογική μηχανή, ενώ από το 2007 είναι ενεργό μέλος διαφόρων ελληνικών φωτογραφικών ομάδων, έχοντας κατά καιρούς κάνει παρουσιάσεις και σεμινάρια με φωτογραφικά και τεχνικά θέματα σχετικά με την λήψη και την επεξεργασία της εικόνας. Έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 85 χώρες στον κόσμο και έχει λάβει μέρος σε περισσότερες από 25 ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας, ενώ περιοδικά φωτογραφίας έχουν πολλές φορές φιλοξενήσει φωτογραφίες του. Αν και ασχολείται με όλα τα είδη φωτογραφίας, οι τομείς που τον ενδιαφέρουν περισσότερο είναι η ταξιδιωτική φωτογραφία, το πορτρέτο και η φωτογραφία δρόμου.
Είσοδος ελεύθερη!
Για να εξασφαλίσετε θέση παρακαλούμε να είστε 15 λεπτά πριν την παρουσίαση.
Επίσης μπορείτε να στείλετε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (γράφοντας στο θέμα: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ) για να ενημερώνεστε για ότι οργανώνουμε!
diafragma26.gr
Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, 19:00 στο Cinemarian (Σισμάνη 16, Νέος Κόσμος)
Latest from apostaktirio team
- Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του συγγραφέα Αλέξανδρου Ακριτίδη παρουσιάζεται στη Θεσσαλονίκη (Εύοσμος, 11/6)
- Παρουσίαση βιβλίου: «Ευκαιρίες ζωής» του Φίλιππου Ζάχαρη - Εκδόσεις Αποστακτήριο (Καλαμάτα, 31.5.2025)
- «Υπαίθριες δραστηριότητες και περιβαλλοντικά παιχνίδια» του Γεώργιου Κεχλιμπάρη - Εκδόσεις Αποστακτήριο (26.5.2025 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών)
- ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ & ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ: ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ 3ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (25.5.2025)
- Παρουσίαση βιβλίου: «Ευκαιρίες ζωής» του Φίλιππου Ζάχαρη, Εκδόσεις Αποστακτήριο (Λάρισα - 23.5.2025)
- Blank Wall Gallery Παγκόσμιες Εκθέσεις: Η Τρίτη Pop-Up Έκθεση πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη
- "Το Τόξο και η Λέξη" του Αλέκου Βασιλάτου
- Εντυπωσιακό finissage της ομαδικής έκθεσης ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ, την Παρασκευή, 16 Μαΐου και παράλληλη έναρξη των 3ήμερων πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων του ομώνυμου Πολιτιστικού Φεστιβάλ
- Σεμινάριο Θεατρικής Εκπαίδευσης στο πλαίσιο του 9ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Μονεμβασίας
- ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ | Jocasta M. - Yπό το βλέμμα του Χρώματος - Ατομική έκθεση ζωγραφικής στο Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου ΚΑΜΙΝΙ
- 4ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2025
- Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του συγγραφέα Αλέξανδρου Ακριτίδη παρουσιάζεται στις Σέρρες, Κυριακή 18 Μαΐου 2025
- Παρουσίαση συλλογικού έργου "ANTE PORTAS" - Εκδόσεις Αποστακτήριο (17.5.2025 - Αξιούπολη Κιλκίς)
- ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟΥ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
- ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ - Μελανογραφίες και Παιχνιδίσματα - Ατομική έκθεση στο ΚΑΜΙΝΙ, Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου
- ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑ - ατομική έκθεση ζωγραφικής στο καφέ ΡΑΜΝΟΥΣ
- ''FAMILY SECRETS'' του Enrico Luttmann, στο θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ
- Μαθήματα Ιστορίας της Τέχνης με τον Ανδρέα Κατσικούδη - Εννοιολογική Τέχνη (Σάββατο 31/5/2025 στο CINEMARIAN)
- 3ος Δρόμος Θυσίας "Κακολύρι 1944"
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στην Αθήνα (Εκδόσεις Αποστακτήριο, 5/5/2025)