8ο Cip Festival - Έναρξη
Το 8ο Chania International Photo Festival βρίσκεται στην τελική του ευθεία. Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για να ανοίξει τις πόρτες του σε λίγες ημέρες την Κυριακή 20 Ιουλίου στις 18:00, στο ιστορικό Μεγάλο Αρσενάλι, στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων.
Το Φεστιβάλ, που έχει πλέον καθιερωθεί ως μία από τις σημαντικότερες φωτογραφικές διοργανώσεις διεθνώς, φιλοξενεί και φέτος φωτογράφους από όλο τον κόσμο, οι οποίοι συμμετέχουν με έργα τους και έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να παρευρεθούν στα Χανιά για να βιώσουν από κοντά αυτή τη μοναδική εμπειρία.
Το κοινό καλείται να περιηγηθεί στις εκθέσεις, να γνωρίσει δημιουργούς από διαφορετικές χώρες και να ανταλλάξει ιδέες και απόψεις γύρω από τη σύγχρονη φωτογραφία.
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Φωτογραφικός Μαραθώνιος, ο οποίος ξεκινά τη Δευτέρα 21 Ιουλίου. Οι συμμετέχοντες (Έλληνες και ξένοι) καλούνται να καταθέσουν τη δική τους ματιά πάνω στα Χανιά, μέσα από τρεις φωτογραφικές θεματικές.
Οι συμμετοχές υποβάλλονται ψηφιακά (τρεις φωτογραφίες ανά συμμετέχοντα) έως και τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 23 Ιουλίου.
Για συμμετοχή, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Οι κάρτες συμμετοχής θα είναι διαθέσιμες προς παραλαβή από το Μεγάλο Αρσενάλι την ημέρα έναρξης του Μαραθωνίου.
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Ιουλίου, στις 20:00, στον χώρο του Φεστιβάλ (Μεγάλο Αρσενάλι).
Οι έξι καλύτερες συμμετοχές θα λάβουν τιμητική διάκριση, ενώ οι δύο πρώτες θα κερδίσουν φωτογραφικό εξοπλισμό.
Σας περιμένουμε όλους στο 8ο Chania International Photo Festival για να γιορτάσουμε μαζί την τέχνη της φωτογραφίας σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Ελλάδας.
www.cipfestival.com
www.blankwallgallery.com
https://www.chania-culture.gr/services/
Επικοινωνία:
694.7725.521
211.4052.138 (17:30 – 21:30)
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Latest from Super User
- Μισή ώρα ήταν αρκετή
- Ομαδική έκθεση φωτογραφίας | Graffiti in the City | Blank Wall Gallery
- ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ | Λουδοβίκος των Ανωγείων «Γκρεμό δεν έχουν τα πουλιά»
- Δημήτρης Σταρόβας & Starovas Band + φίλοι
- ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ, MONIE & MONIE CONNIENTE «Το σκουλήκι fly, έγινε butterfly»
- Αποτελέσματα 6ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ποίησης «Η Βία δεν έχει Επίθετο»
- Η «σχεδία» της Τέχνης και του έρωτα
- Ένα νέο single | ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΣΙΟΣ Feat Χριστίνα Τσεμαλίδου | ''ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ'' & ''ΖΟΡΙΚΗ ΕΠΟΧΗ''
- 4ος Δρόμος Θυσίας "Κακολύρι 1944"
- Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΒΟΝΙΤΣΗΣ ΚΑΙ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
- Κιντόρα, ο πλανήτης της ευγένειας
- Χίλιοι τρόποι να πεθάνεις
- Δημήτρης Τσιβούλας υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη τον Δημήτρη Μεσημέρη
- ΑΘΗΝΑ ΡΟΥΤΣΗ «LET ME BREATHE» - «ΜΙΚΡΑ ΣΠΑΘΙΑ»
- Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας | Διαδρομές “My Georgia”
- Κατάμεστο το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στη παράσταση «Ζωή Τηγανούρια – Μια Βεντάλια από Γυναίκες»!
- ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΤΑΓΑΚΗ | Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης | 27.3.2026
- ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΟΥ - Η ΠΡΩΤΗ ΑΧΤΙΔΑ
- "Στης γυναίκας τα μάτια" Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου
- Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ 4ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ | Θέατρο «Μικρό Γκλόρια»