Print this page
Παρασκευή, 01 Μαϊος 2020 21:54

ΘΕΑΤΡΟ ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ για τα παιδιά Παραστάσεις τον καιρό του κορωνοϊου

Written by
628
ΘΕΑΤΡΟ ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ για τα παιδιά Παραστάσεις τον καιρό του κορωνοϊου

ΘΕΑΤΡΟ ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ για τα παιδιά
Παραστάσεις τον καιρό του κορωνοϊου 

Μια πρωτότυπη πρωτοβουλία έρχεται από το θέατρο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ ένα θέατρο για παιδιά και αφορά τα παιδιά (φυσικά) και τους γονείς τους. 

Τα Παραμύθια της οθόνης 

Δεν είναι παραμύθια διαβαστά από κάποιον αγαπημένο ηθοποιό, δεν είναι παραμύθια από παλιές παραστάσεις σκονισμένες από τον χρόνο που πέρασε, είναι μία καινούργια θεατρική πρόταση. Όλο το επιτελείο του θεάτρου είναι στο θέατρο, σκηνικό κοστούμια, τεχνικοί και ηθοποιός είναι έτοιμοι, ντυμένοι και βαμμένοι και έτοιμοι να παίξουν.

Μόνο τα παιδιά και οι γονείς τους είναι στο σπίτι. 

Το Αερόπλοιο προετοιμάστηκε, απέκτησε τον κατάλληλο εξοπλισμό, τον έστησε και παρουσιάζει θέατρο για τα παιδιά σε LIVE STREAMING. Αποκλειστικά για λίγες οικογένειες. 

Πως γίνεται; Θα σας πούμε. 

Δηλώνετε συμμετοχή στο 2108656004, η 6944360015, 6973882023 μας δίνεται τηλέφωνο και email και εμείς σας προσκαλούμε διαδικτυακά και συναντιόμαστε... στις οθόνες μας. Εμείς στο θέατρο και τα παιδιά στο σπίτι τους. Γνωριζόμαστε με την ηθοποιό, που έχει πολλές εκπλήξεις στο τσεπάκι της και μας τις φανερώνει. 

Η παράσταση παίζεται στη μεγάλη σκηνή του θεάτρου ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ με όλα τα φώτα αναμμένα και για περιορισμένο αριθμό οικογενειών. 

Πρεμιέρες Σαββάτο 2 Μαΐου στις 5.00 μμ και Κυριακή 11.30 μμ όπως όλες οι παιδικές παραστάσεις χρόνια τώρα. 

Η παράσταση μας ΜΗ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ Τ' ΑΗΔΟΝΙ (Διάρκεια 1.10') με την ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΘΑΝΟΥ να παίζει όλους τους ρόλους και του καλού Αηδονιού και της κακιάς καρακάξας και του καναρινιού και του παπαγάλου και του πελεκάνου. 

Με μουσικές και τραγούδια φτάνουμε στο "και ζήσανε αυτοί καλά και μεις καλύτερα". Μετά δεν κλείνουμε απότομα την οθόνη. Οοοχι! Μιλάμε με την ηθοποιό και λέμε τι μας άρεσε και άλλα νόστιμα. 

Τα παραμύθια της οθόνης είναι μια διαδικτυακή παράσταση/δραστηριότητα για να περάσουμε δημιουργικά την ώρα μας και να γνωριστούμε με άλλα παιδιά και άλλες μαμάδες και μπαμπάδες, έστω και μέσα από την οθόνη. 

Τηλεφωνήστε μας και δηλώστε συμμετοχή. Θα σας λύσουμε όλες τις απορίες. 2108656004, ή 6944360015, 6973882023

Read 628 times

Latest from apostaktirio team