ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 6ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ BONSAISTORIES
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 6ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ BONSAISTORIES
Αγαπητοί φίλοι,
Το bonsaistories ανακοινώνει τον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διηγήματος, με θέμα εμπνευσμένο από τρεις μουσικές συνθέσεις του Μελέτη Ρεντούμη.
Το διήγημα πρέπει να είναι εμπνευσμένο από μία εκ των τριών συνθέσεων που ακολουθούν:
Looking at the sea
Love expectations
Heaven in your eyes
Επιπλέον, να είναι αδημοσίευτο, να μην έχει βραβευτεί σε άλλο διαγωνισμό και να μην ξεπερνά τις 2000 λέξεις.
Ο κάθε συγγραφέας συμμετέχει με ένα διήγημα.
Και αυτή τη φορά, θα έχουμε κριτική επιτροπή, της οποίας η βαθμολόγηση θα έχει βαρύτητα 80% ενώ η ψήφος του αναγνωστικού κοινού 20%.
Όπως και πέρυσι, ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε 2 φάσεις:
Η 1η φάση θα είναι προκριματική και θα επιλεγούν τα καλύτερα διηγήματα από την Επιτροπή, τα οποία στη συνέχεια θα τεθούν στην κρίση του κοινού για την ανάδειξη των τελικών νικητών.
Στέλνετε δύο αρχεία Word σε ένα μέιλ. Στο ένα αρχείο το έργο σας με τίτλο και ψευδώνυμο και στο άλλο τα προσωπικά σας στοιχεία. Μαζί με το διήγημα θα δηλώνετε από ποια σύνθεση το εμπνευστήκατε.
Αποστολή συμμετοχών στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των διηγημάτων είναι η 30ή Νοεμβρίου 2019.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους!
Με εκτίμηση,
Η συντακτική ομάδα του bonsaistories
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΤΟ ΔΙΗΓΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.
Σελίδα του Διαγωνισμού: https://bonsaistories.gr/προκηρυξη-6ου-διαγωνισμου-διηγηματοσ-bon/
Latest from Super User
- Η Blank Wall Gallery στη Βιέννη
- Ξανθίππη, η γυναίκα του Σωκράτη» του Γιώργου Α. Χριστοδούλου, Τετάρτη 12 Αυγούστου στις 8μμ στο Αρχαίο Θέατρο της Μαντινείας!
- Οι Εκδόσεις Αποστακτήριο προκηρύσσουν τον 4ο Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό με θέμα: "Γυναικοκτονία", σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης»
- ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ – ΜΕΣΑΟΡΙΑΣ – ΜΟΡΦΟΥ
- Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: «MyCenae». Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών
- Η Λαϊκή Ορχήστρα "Απόστολος Καλδάρας" παρουσιάζει: "Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω…" στο Θέατρο Βράχων
- Ο Tiny Jackal, ο Θωμάς Κωνσταντίνου και οι ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ / THYGATERES
- «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη – ΚΘΒΕ
- Joseph Saar Apostolakis – “Αχαρτογράφητα Νερά”: Εκεί που η απώλεια γίνεται φως και ελπίδα
- Μάνος Χατζημαλωνάς Stand Up Therapy Tour 2026
- 9ο Chania International Photo Festival
- Ελένη Φιλίνη «Ανατροπή»
- 1ο Stand Up Comedy Festival
- Jazz Week on the roof | 5-11 Ιουλίου 2026
- ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ | ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ
- ΜΕΙΔΙΑΜΑ ΠΟΡΦΥΡΑΣ
- Μινυρίσματα
- «ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ» KΡΙΝΙΩ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ
- Μισή ώρα ήταν αρκετή
- Ομαδική έκθεση φωτογραφίας | Graffiti in the City | Blank Wall Gallery