Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 14:31

Ο Βρετανός Dj Xander Milne διασκεύασε Ι&Α Σπανομάρκου!

Written by
747
Ο Βρετανός Dj Xander Milne διασκεύασε Ι&Α Σπανομάρκου!

Ο Βρετανός Dj Xander Milne διασκεύασε Ι&Α Σπανομάρκου! 

Ο δημοφιλής DJ Xander Milne, προσθέτει στα decks του στο Λονδίνο, την διασκευή του για το βραβευμένο κομμάτι «Celtic Fezziwig's  Dance» των διεθνώς διακεκριμένων μουσικοσυνθετριών Αρετής & Ιωάννας Σπανομάρκου, σε ένα εξαιρετικό Deep House Remix! 

Από τον Οκτώβρη, το κομμάτι αυτό μπαίνει στα σετ του DJ Xander Milne, που εδρεύει στο Λονδίνο, και εμφανίζεται στα μεγαλύτερα clubs της Ευρώπης, με διασκευές Deep House και EDM, σε lineup με γνωστούς DJ, ενώ τα remix του στηρίζουν παγκοσμίου φήμης DJ βάζοντας τα στα playlist τους, όπως οι θρυλικοί Groove Armada, Todd Edwards, DJ T, Tensnake, ενώ τον υποστήριζε με ενδιαφέρον και ο πρόσφατα εκλιπών Cassius.

Η μουσική του έχει αποκτήσει πολλούς φίλους στο Λονδίνο, ενώ κάνει εμφανίσεις σε clubs στο Παρίσι, Βερολίνο και Άμστερνταμ. Έχοντας επιρροές από Frankie Knuckles, Moodyman, Kerri Chandler, ο ήχος του θεωρείται ο mainstream deep house ήχος. Για τον λόγο αυτό έχει συνεργαστεί με πληθώρα δισκογραφικών και συγκροτήματα όπως  Kitsuné, Vulture, Sony, Roy, The Toxic Avenger, Josef Salvat, δημιουργώντας ενδιαφέρουσες διασκευές, που παίζουν στο  BBC Radio 1, και XFM του Λονδίνου μεταξύ άλλων.

Στην φαρέτρα του τώρα μπαίνει το κομμάτι «Κέλτικος Χορός του Φεζιγουικ/ CELTIC FEZZIWIG'S DANCE» των ταλαντούχων αδελφών Σπανομάρκου , φανερά επηρεασμένος από το γεγονός ότι αφορά την πόλη του Λονδίνου.  Αλλάζοντας εντελώς το ύφος, από παραδοσιακό κέλτικο, σε ένα σύγχρονο deep house remix, το εισάγει στα clubs, φέρνοντας το στο σήμερα! 

Πρόκειται για ένα κομμάτι που κυκλοφόρησαν πέρυσι οι αδελφές Σπανομάρκου, και είναι μέρος της μουσικής επένδυσης της θεατρικής παράστασης «ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ» του Κάρολου Ντίκενς, που συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία για δεύτερη χρονιά και φέτος στο Θέατρο Διάνα, με την σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη (12 Ένορκοι) και έναν θίασο 14 συντελεστών, με πρωταγωνιστή τον Θανάση Κουρλαμπά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μουσική επένδυση του έργου, που υπογράφουν οι πολυβραβευμένες μουσικοσυνθέτριες και στιχουργοί Ιωάννα & Αρετή Σπανομάρκου, στην οποία περιλαμβάνεται και το εν λόγω κομμάτι, κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια στα Global Music Awards 2018 στην Καλιφόρνια, ένα  στην κατηγορία  «Soundtrack» που αφορά στην πρωτότυπη μουσική για θέατρα και ταινίες , και ένα στην κατηγορία «Best Album».  Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες μουσικές διοργανώσεις στο επίκεντρο της μουσικής βιομηχανίας στην Καλιφόρνια, που στηρίζεται από το περιοδικό Billboard, στο νικητήριο βάθρο της οποίας έχουν περάσει σημαντικότατες προσωπικότητες της μουσικής, και κάτοχοι Grammy.

Read 747 times

Latest from apostaktirio team