Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 17:12

"Δικηγορία, η μικρή μας πόλη" - Στεφανία Ι. Σουλή

Rate this item
(0 votes)
"Δικηγορία, η μικρή μας πόλη" - Στεφανία Ι. Σουλή
Είδος: Μελέτη
Συγγραφέας: Στεφανία Ι. Σουλή
Εκδόσεις Αποστακτήριο
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Ακριτίδης
Βοηθός επιμέλειας: Ελένη Παπακώστα
Σελίδες: 234
ISBN: 978-618-5625-54-2
Μαλακό εξώφυλλο
Μέγεθος: 17 Χ 24
Έτος Έκδοσης: 2024
Τιμή: 15 ευρώ 
 

Καρπός πολύχρονης εμπειρίας και έρευνας στο χώρο της μάχιμης δικηγορίας το βιβλίο «Δικηγορία, η μικρή μας πόλη» προσφέρει με σαφή και κατανοητό τρόπο βοηθητικές κατευθυντήριες γραμμές αλλά και άπειρες ευκαιρίες για προβληματισμό και προσωπική ενδοσκόπηση.

Με γλώσσα απλή, καθημερινή, κατατοπιστική, διαφωτιστική και κυρίως εμψυχωτική η συγγραφέας Στεφανία Σουλή εξετάζει βασικά θέματα της επαγγελματικής ζωής και των διαπροσωπικών σχέσεων μέσα από το πρίσμα των προσωπικών της βιωμάτων και αναζητήσεων και καθοδηγεί τον αναγνώστη μακριά από θεωρητικές προσεγγίσεις σε συνειδητοποιήσεις με ανεκτίμητη πρακτική αξία.

Κάθε κεφάλαιο του βιβλίου πυροδοτεί μια πνευματική έμπνευση και την ικανοποίηση της ανακάλυψης προσφέροντας χρήσιμες ιδέες και οπτικές που οδηγούν σε ασφαλή μονοπάτια ανάληψης της ευθύνης του εαυτού μας και εν τέλει της δημιουργίας της ίδιας μας της ζωής ανεξάρτητα από περιστάσεις και συνθήκες.

Όλοι όσοι – δικηγόροι και μη – δεν ήταν τόσο τυχεροί να προέρχονται από ένα υποστηρικτικό της επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους περιβάλλον θα βρουν σε αυτό το βιβλίο έναν κατάλληλο οδηγό και σύμμαχο!

 

Καλλιόπη Γ. Σπυροπούλου
Δικηγόρος – Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια
NLP Practitioner – Certified Happiness Coach

Read 1350 times Last modified on Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024 17:18