Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 14:31

Πλεκτάνη εξ αίματος - Αλέξανδρος Ακριτίδης

Rate this item
(0 votes)
Πλεκτάνη εξ αίματος - Αλέξανδρος Ακριτίδης
Μυθιστόρημα
Συγγραφέας: Αλέξανδρος Ακριτίδης
Εκδόσεις Αποστακτήριο
Επιμέλεια: Παπακώστα Ελένη
Σελίδες: 312
ISBN: 978-618-5625-38-2
Μαλακό εξώφυλλο
Μέγεθος: 14Χ21
Έτος Έκδοσης: 2023
Τιμή: 15 ευρώ

 

Ένας αυταρχικός πατέρας. Μια απρόβλεπτη εγκυμοσύνη. Μια άστοργη λύση για την αποφυγή του κοινωνικού στιγματισμού… Η περιπετειώδης πορεία της Μελίνας που, παρά τις πληγές του παρελθόντος, γυρίζει με αισιοδοξία τις νέες σελίδες της ζωής της σε έναν ξένο τόπο. Ώσπου… το παρελθόν επιστρέφει δριμύτερο για να πάρει το αίμα του πίσω. Όμως η αναζήτηση της δικαίωσης οδηγεί τους πρωταγωνιστές σε μια «πλεκτάνη». Μια επικίνδυνη λύση ώστε να πληρώσουν κάποιοι τις αδίστακτες πράξεις τους.

Αποτελεί ωστόσο η εκδίκηση τον σωστό τρόπο αντίδρασης για τον άνθρωπο; Έχει πράγματι τη δύναμη να σβήνει τις παλιές πληγές ή είναι ένας δρόμος που οδηγεί σε αντίθετα αποτελέσματα; Είναι άραγε όλα όπως φαίνονται ή πίσω από την επιφάνεια κρύβονται σκοτεινότερα σχέδια;

Αυτό το μυθιστόρημα πραγματοποιεί μια βαθιά τομή στις ανθρώπινες σχέσεις και στον εσωτερικό κόσμο των ηρώων του, τους οποίους θέτει σε αλλεπάλληλες ψυχολογικές δοκιμασίες. Μέσα από τις εμπειρίες της νεαρής Μελίνας, εξετάζεται το διαχρονικό δίλημμα αν ο άνθρωπος έχει την ικανότητα να συγχωρεί σε βάθος ή αν πρέπει να παίρνει το νόμο στα χέρια του.

 

 

Read 1385 times Last modified on Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 14:32
Super User

Vitae suspendisse ad erat fames at neque, imperdiet curae platea ipsum nec, vehicula elementum curabitur massa lorem. Habitasse facilisis pharetra vitae senectus conubia etiam lacinia, curabitur odio feugiat ultrices pulvinar dictum accumsan.