Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 07:54

''Το Στόμα του Διαβόλου'' του Αντώνη Κρύσιλα από τις Εκδόσεις Πηγή

Written by
332
''Το Στόμα του Διαβόλου'' του Αντώνη Κρύσιλα από τις Εκδόσεις Πηγή

''Το Στόμα του Διαβόλου'' του Αντώνη Κρύσιλα από τις Εκδόσεις Πηγή

Τι κοινό έχουν ένας νυχτοφύλακας σχολικών εγκαταστάσεων, µία οµάδα λυκειόπαιδων που προσπαθούν να επικοινωνήσουν µε ένα πνεύµα, ένας ζωγράφος που αποτυπώνει στον καµβά τους εφιάλτες του, µία παρέα σε ένα έρηµο στοιχειωµένο χωριό, ένας ψυχολόγος που παλεύει µε τον παιδικό του φόβο για το σκοτάδι, ένας κούριερ στους βροχερούς αθηναϊκούς δρόµους, ένας φαντάρος σε µία στοιχειωµένη σκοπιά, ένας παλιός καθρέφτης και ο γηραιός κάτοχός του και µία οµάδα µαθητών του γυµνασίου σε έναν αγωγό οµβρίων υδάτων;

Θα έρθουν όλοι τους αντιµέτωποι και θα αναµετρηθούν µε το χάος που παραµονεύει στα όρια του κόσµου, αλλά και της λογικής µας.

Ο Αντώνης Κρύσιλας, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, συνδέει τα στοιχεία του αρχέγονου μύθου με τον τρόμο της πραγματικότητας, για να δημιουργήσει ένα αμάλγαμα περιπέτειας και θρίλερ που υπόσχεται να γεμίσει τις καρδιές μας με αλλεπάλληλους νοητικούς κραδασμούς.

Ο Αντώνης Κρύσιλας γεννήθηκε το 1970 στον Βόλο και µεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει εκδώσει βιβλία για ενήλικες και παιδιά και έχει γράψει θεατρικά έργα που έχουν ανεβεί µε επιτυχία στην Αθήνα και την περιφέρεια.

Από πολλούς έχει θεωρηθεί ο παππούς του ελληνικού τρόµου.

Το Στόµα του Διαβόλου είναι το δεύτερο βιβλίο που είχε εκδώσει στο παρελθόν και που τώρα κυκλοφορεί αναθεωρηµένο από τον ίδιο, µε τρεις ολοκαίνουριες ιστορίες, για να θυµούνται οι παλιοί και να τροµάζουν οι νεότεροι.

 

 

 

 

 

Read 332 times

Latest from apostaktirio team