Κυριακή, 28 Μαϊος 2017 11:30

Δυο πολύ πετυχημένες παρουσιάσεις βιβλίων στην Αλεξάνδρεια από το apostaktirio.gr και τον Σύλλογο «Εστία Ρουμλουκιωτών»

Written by
1301
Δυο πολύ πετυχημένες παρουσιάσεις βιβλίων στην Αλεξάνδρεια από το apostaktirio.gr και τον Σύλλογο «Εστία Ρουμλουκιωτών»

Το apostaktirio.gr και ο Σύλλογος «Εστία Ρουμλουκιωτών» πραγματοποίησαν δυο πολύ πετυχημένες παρουσιάσεις βιβλίων, αφήνοντας ένα ιδιαίτερο στίγμα στην πολιτιστική κίνηση της πόλης της Αλεξάνδρειας. 

Στις 17 Μαΐου φιλοξενήθηκε στη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας η Ελένη Στασινού με το εξαιρετικό μυθιστόρημα «Βρωμοθήλυκα της ιστορίας». Το βιβλίο προλόγισαν ο Δημήτρης Νταμτσιόπουλος, Πρόεδρος της  Εστίας Ρουμλουκιωτών, ο Αλέξανδρος Ακριτίδης, Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης - Συγγραφέας και η φιλόλογος Δήμητρα Γούτση. Αποσπάσματα διάβασε η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Ιουλία Ζωντανού. Στο τέλος πραγματοποιήθηκε γόνιμος διάλογος μεταξύ της Ελένης Στασινού και των παρευρισκομένων. 

Αναλυτικά ρεπορτάζ μπορείτε να δείτε στα παρακάτω φιλικά site της Ημαθίας : 

http://www.alexandreia-gidas.gr/archives/114821

https://emvolos.gr/alexandria-parousiasi-tou-vivliou-vromothilyka-tis-istorias-tis-k-elenis-stasinou-vinteo-foto/

http://e-periskopisi.gr 

Στις 26 Μαΐου φιλοξενήθηκε στη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας ο Θοδωρής Δεύτος με το επίσης εξαιρετικό μυθιστόρημα «Είμαι Πολίτισσα, ΤΖάνουμ!» Το βιβλίο προλόγισαν ο Δημήτρης Νταμτσιόπουλος, Πρόεδρος της  Εστίας Ρουμλουκιωτών, ο Αλέξανδρος Ακριτίδης, Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης - Συγγραφέας και η φιλόλογος Ελένη Παπακώστα. Ο Συγγραφέας διάβασε στο τέλος αποσπάσματα και εξήγησε τους λόγους που τον παρακίνησαν να γράψει ένα ιστορικό μυθιστόρημα με φόντο την όμορφη Κωνσταντινούπολη. 

Αναλυτικά ρεπορτάζ μπορείτε να δείτε στα παρακάτω φιλικά site της Ημαθίας :   

http://www.alexandreia-gidas.gr/archives/115414

https://emvolos.gr/alexandria-parousiasi-tou-mythistorimatos-ime-politissa-tzanoum-tou-syngrafeos-k-theodorou-deftou-vinteo-foto/

http://e-periskopisi.gr

 

Read 1301 times

Latest from apostaktirio team