Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 06:13

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ουΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΥΠΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ε.Π.Ο.Κ.) 2018

Written by
1418
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ουΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΥΠΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ε.Π.Ο.Κ.) 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ουΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΥΠΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ε.Π.Ο.Κ.) 2018 

     Ο Ελληνικός Πολιτιστικός Όμιλος Κυπρίων Ελλάδας (Ε.Π.Ο.Κ.) προκηρύσσει τον 4ο Παγκόσμιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό 2018 στις εξής κατηγορίες: 

Α. Ζωγραφική

Β. Φωτογραφία 

     Το θέμα είναι ελεύθερο και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι διαμένοντες ελληνόφωνοι, εντός και εκτός Ελλάδας, ενήλικες άνω των 18 ετών. Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν και στις δύο κατηγορίες με ένα μόνο έργο τους και δημιούργημα ενός και μόνο δημιουργού. Όσον αφορά την κατηγορία της ζωγραφικής συμπεριλαμβάνονται διάφορες τεχνικές π.χ.Αγιογραφία, Πυρογραφία, Μεταξοτυπία, Κολάζ κλπ. Κάθε έργο θα πρέπει να αποσταλεί σε ένα (1) αντίγραφο και σε μέγεθος μέχρι Α3, όπου στο πίσω μέρος  θα αναγράφεται ο τίτλος του έργου, το ψευδώνυμο και η κατηγορία συμμετοχής του. 

     Οι διαγωνιζόμενοι  θα εσωκλείσουν σε μεγάλο φάκελο το έργο τους, καθώς και σε ένα μικρότερο κλειστό φάκελο θα εσωκλείσουν τα προσωπικά τους στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση κατοικίας, Ταχ.Κώδικα, Τηλέφωνο σταθερό και κινητό, Ε-mail, κατηγορία συμμετοχής τους, τίτλο έργου και ψευδώνυμο). Στη θέση του αποστολέα στον μεγάλο φάκελο να σημειωθεί μόνο το ψευδώνυμο. 

Τελευταία ημερομηνία αποστολής των έργων ορίζεται η 31ηΙανουαρίου 2019 (ημερομηνία ταχυδρομείου). 

Τα έργα θα πρέπει να αποσταλούν ταχυδρομικά με απλό ταχυδρομείο (ΟΧΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), στην κατωτέρω διεύθυνση: 

Προς τον Ε.Π.Ο.Κ. Ελλάδας

(Υπόψη Προέδρου Ε.Π.Ο.Κ.  κ.Ηρακλή Ζαχαριάδη)

Μικράς Ασίας 55 – 11527 – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΑΘΗΝΑ 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στον εξωτερικό φάκελο να υπάρχει η ένδειξη αντίστοιχη προς την κατηγορία στην οποία λαμβάνουν μέρος, π.χ.«ΓΙΑ ΤΟΝ 4ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ 2018 - ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ» . 

     Σε περίπτωση που ένας διαγωνιζόμενος λάβει μέρος και στις δύο κατηγορίες, μπορεί τους φακέλους με το κάθε είδος και τις σχετικές ενδείξεις (που ο καθένας τους θα περιέχει ξεχωριστό κλειστό μικρό φάκελο προσωπικών στοιχείων), να τους τοποθετήσει μέσα σε μεγαλύτερο, στον οποίο θα αναγράφονται στο εξωτερικό  μέρος όλα τα είδη που περιέχει (π.χ. «Για τον 4ο Διαγωνισμό Ζωγραφικής και Φωτογραφίας»). 

Η κριτική επιτροπή αξιολόγησης δικαιούται να απονείμει σε κάθε κατηγορία τρία βραβεία, επαίνους και διακρίσεις, ή να μην απονείμει καμιά διάκριση. Η κριτική επιτροπή δεν επιδέχεται αμφισβήτηση και είναι οριστική.    

Τα ονόματα των διακριθέντων, καθώς και η ημερομηνία και ο χώρος της απονομής θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Ε.Π.Ο.Κ. www.epok.gr . 

Όσοι δεν παρευρεθούν στην τελετή βράβευσης μπορούν να παραλάβουν τα βραβεία τους με αντιπρόσωπό τους την ημέρα της βράβευσης (κατόπιν ενημερώσεως εκ των προτέρων)  ή ταχυδρομικά με αντικαταβολή, μετά από συνεννόηση με τη Γραμματεία. 

Η μη τήρηση των παραπάνω όρων συνεπάγεται αποκλεισμό των διαγωνιζομένων. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα:

- Ηρακλής Ζαχαριάδης, Πρόεδρος ΕΠΟΚ  6937554184

- Τζούλια Πουλημενάκου, Αντιπρόεδρος ΕΠΟΚ  6980721418 

ή  στα emailepokdiagonismos@gmail.com    και  kypriakosellinismos@yahoo.gr 

και σχετικά με τον σύλλογο στην ιστοσελίδα www.epok.gr 

Για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ 

Η Γενική Γραμματέας ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΒΟΥΡΑ

 

Read 1418 times

Latest from apostaktirio team