Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 07:54

Μύρισε ΕΡΩΤΑ η ΘΑΛΑΣΣΑ - Ομαδική Εικαστική Έκθεση στον χώρο Τέχνης ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ στην ΑΝΔΡΟ | 26 Αυγούστου έως 9 Σεπτεμβρίου |

Written by
631
Μύρισε ΕΡΩΤΑ η ΘΑΛΑΣΣΑ - Ομαδική Εικαστική Έκθεση στον χώρο Τέχνης ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ στην ΑΝΔΡΟ | 26 Αυγούστου έως 9 Σεπτεμβρίου |

Στο χώρο Τέχνης Αδαμαντία στο Νειμποριό της Άνδρου

παρουσιάζεται η ομαδική εικαστική έκθεση

Μύρισε ΕΡΩΤΑ η ΘΑΛΑΣΣΑ

Ο χώρος Τέχνης Αδαμαντία – Adamantia Art Space (Νειμποριό - Άνδρος) παρουσιάζει

από Σάββατο, 26 Αυγούστου έως Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου την Ομαδική Εικαστική Έκθεση

Μύρισε ΕΡΩΤΑ η ΘΑΛΑΣΣΑ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ: Σάββατο, 26 Αυγούστου, ώρα: 7μ.μ.

…Η θητεία του καλοκαιριού

Στα πεύκα και στα κύματα

Ένας έρωτας άσπρος και γλαυκός

Με γυμνές ώρες

Που κρατάν στα δάχτυλα την ύπαρξη

Απόσπασμα από το ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη «Ελιγμός»

Στο νησί της Τέχνης, την Άνδρο, 30 αξιόλογοι και καταξιωμένοι σύγχρονοι εικαστικοί, εμπνέονται και δημιουργούν έργα με έμπνευση τον ΕΡΩΤΑ και τη ΘΑΛΑΣΣΑ.

Η έκθεση εγκαινιάζεται το Σάββατο, 26 Αυγούστου στις 7μ.μ. και διαρκεί έως το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου. Είναι επισκέψιμη καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα, 7 – 11μ.μ., σε όλη τη διάρκειά της, ενώ η είσοδος στην έκθεση είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Ο υπεύθυνος concept – οργάνωσης – επικοινωνίας, Δημήτρης Λαζάρου σημειώνει:

Ταυτίζεται ο Έρωτας με τη Θάλασσα; Τα κύματα της Θάλασσας σε γαληνεύουν ή σε αναστατώνουν; Μοιάζουν με ψίθυρους που κρύβουν μυστήριο ή ένα ερωτικό καβγαδάκι που γεννιέται μέσα σε αυτά; Πόσα μυστικά μπορείς να ακούσεις στους ψίθυρούς της; Και σε αυτά τα συναισθήματα, τα ξαφνικά, τα μοναδικά που σου γεννά τόσο ο Έρωτας όσο και η Θάλασσα, μπορείς εύκολα να αντισταθείς ή τα υιοθετείς γιατί έτσι είναι ο Έρωτας ή γιατί έτσι είναι η Θάλασσα; Τελικά αυτή τη διαδικασία που ίσως είναι κουραστική, άμα τη γευτείς για πρώτη φορά, εξακολουθείς να την επιζητείς και να θέλεις να την περνάς σα να είναι η πρώτη σου φορά. Γιατί κάθε φορά η εμπειρία θα είναι διαφορετική, έστω κι αν ο Έρωτας είναι η Θάλασσα που διάλεξες να ταξιδέψεις ή η Θάλασσα είναι Έρωτας!!!

Συμμετέχουν οι εικαστικοί:

Gunther Heerdt  - Jocasta M. - Kostas  G. Schnippering - Vivian Zotali - Yiannis Kaminis - Χρήστος Αθανασέλλης – Μάγδα Απεραθίτου - Σοφία Απτόσογλου  - Κική Αρκά - Χρυσούλα Ντέλλα Βακουφάρη - Ευαγγελία Βεκιαροπούλου - Κώστας Γαρύφαλλος - Αγλαΐα Θανάσου - Ειρήνη Καπώλη – Βικτώρια Κατρή - Μίκα Κουρμπέλη - Αγγελική Κώσταλου - Αθανάσιος Μίχος - Κωνσταντίνα Ντζιαβού - Όλγα Ξυθάλη - Θανάσης Οικονόμου - Μαριέττα Παπαγεωργίου - Αικατερίνη Πουλιάση - Σωκράτης Ρωμύλιος - Νατάσσα Σαρρή - Αλεξάνδρα Σταυροπούλου - Πελαγία Στρατηδάκη - Όλγα Αικατερίνη Τσουρή - Ελένη Φιφλή - Μάρω Φράγκου

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μύρισε ΕΡΩΤΑ η ΘΑΛΑΣΣΑ - Ομαδική Εικαστική Έκθεση

ΕΓΚΑΙΝΙΑ: Σάββατο, 26 Αυγούστου | ώρα 7μ.μ.

Διάρκεια έκθεσης: 26 Αυγούστου έως 9 Σεπτεμβρίου 2023

Concept – Οργάνωση - Επικοινωνία: Δημήτρης Λαζάρου – email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. // Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χώρος Τέχνης Αδαμαντία – Adamantia Art Space

Νειμποριό - Άνδρος

Τηλ: 22820 22324

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Instagram: adamantia_art_space

Facebook: Αδαμαντια, χωρος τεχνης και μαθησης

Σελίδα της έκθεσης στο Facebook:

https://web.facebook.com/events/614365557503900/614365604170562/?active_tab=discussion

Ημέρες και Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα έως Κυριακή: 19:00 – 23:00 (7-11μ.μ.)

Για πρωινά ραντεβού απευθύνεστε στο τηλ. 22820 22324                     

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

 

Read 631 times

Latest from Super User