Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 08:23

Η φωτογραφική έκθεση "Καρυάτις" συνεχίζεται στη Σαντορίνη

Written by
343
Η φωτογραφική έκθεση "Καρυάτις" συνεχίζεται στη Σαντορίνη

Μεγαλοχώρι, Σαντορίνη – Μετά την επιτυχία της πρώτης του έθεσης, «Caryatis: Έκθεσις Άλφα», ο καταξιωμένος φωτογράφος Γιώργος Τατάκης επιστρέφει με ένα νέο καλλιτεχνικό κεφάλαιο: «Caryatis: Έκθεσις Βήτα».

Λεπτομέρειες εκδήλωσης:

Εγκαίνια: 5 Σεπτεμβρίου, 19:00 - 23:00

Διάρκεια Έκθεσης: 5 Σεπτεμβρίου - 25 Οκτωβρίου

Χώρος διεξαγωγής: Symposion cultural center, Μεγαλοχώρι, Σαντορίνη.

Συνεχίζοντας την εξερεύνηση της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας, ο Γιώργος Τατάκης παρουσιάζει μια εντυπωσιακή σειρά από έντεκα έργα από το έργο «Caryatis», που συμπληρώνονται από τρία έργα από το προηγούμενο έργο του «Ethos». Αυτή η έκθεση, που φιλοξενείται από κέντρο πολιτισμού Symposion στο Μεγαλοχώρι της Σαντορίνης, σηματοδοτεί τη δεύτερη εισαγωγή στο έργο του.

Με το «Caryatis», ο Τατάκης αποτυπώνει με μαεστρία τη γοητεία της γυναικείας τοπικής ενδυμασίας, ζωγραφίζοντας μια ταπισερί που εκτείνεται σε εποχές. Κάθε εικόνα αφηγείται μια ιστορία – έναν φόρο τιμής στο παρελθόν της Ελλάδας και μια γέφυρα στο μέλλον της. Το έργο έχει αποσπάσει 22 διεθνή βραβεία.

Στην καρδιά του Μεγαλοχωρίου στη Σαντορίνη, το κέντρο πολιτισμού Symposion προσφέρει ένα ειδυλλιακό σκηνικό για αυτό το εικαστικό ταξίδι. Ακριβώς όπως η ομορφιά του νησιού μαγεύει, οι εικόνες του Τατάκη μεταφέρουν τους θεατές σε μία φαντασιακή σφαίρα όπου η παράδοση και η τέχνη εναρμονίζονται.

Για ερωτήσεις μέσων ενημέρωσης, συνεντεύξεις και υλικό τύπου, επικοινωνήστε με:

Γιώργος Τατάκης

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

+30 6947 455 499

Read 343 times

Latest from Super User