Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 08:08

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός 121 Λέξεων

Written by
1990
Λογοτεχνικός Διαγωνισμός 121 Λέξεων

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός 121 Λέξεων 

Το 121 Words διοργανώνει έναν νέο λογοτεχνικό διαγωνισμό σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Venus, Anubis και Brain Ware και προσφέρει στους συγγραφείς που θα συμμετάσχουν τα εξής μοναδικά έπαθλα: 

• 20 Νικητές θα δουν τις ιστορίες τους να δημοσιεύονται τους επόμενους μήνες στα έντυπα της Brain Ware (πανελλήνιας κυκλοφορίας), όπου θα τις απολαύσει το αναγνωστικό κοινό των περιοδικών. 

• Οι νικητές θα παραλάβουν ταχυδρομικώς ένα αντίγραφο του περιοδικού, όπου θα έχει δημοσιευτεί η ιστορία τους. Επίσης θα λάβουν δώρο και ένα αισθηματικό μυθιστόρημα από τη σειρά της Venus Anubis.

• Επιπλέον, ένας από τους νικητές θα κερδίσει μέσα από live κλήρωση την ολοκαίνουρια συνδρομή Μεγάλης Έκδοσης του 121 Words, καθώς και 20 εκτυπωμένα αντίγραφα της συλλογής του, δώρο συνολικής αξίας 100 ευρώ. 

Οι συνδρομητές του 121 Words που θα διακριθούν θα κερδίσουν αυτόματα μία Gift Card αξίας 15€ για το Netflix. Μάθε πώς μπορείς να γίνεις συνδρομητής μας εδώ:
 https://www.121words.com/gine-sindromitis 

• Υποβολή ιστοριών ( 3 - 16 Φεβρουαρίου)

Οι συγγραφείς έχουν περιθώριο έως τις 16 Φεβρουαρίου να υποβάλουν στα ελληνικά την ιστορία τους σε 121 λέξεις ακριβώς με θέμα «Απαγορευμένος Έρωτας». Εφόσον γίνει δεκτή, θα δημοσιευτεί ηλεκτρονικά. Μπορούν να υποβάλλουν την ιστορία τους μέσα από την φόρμα εδώ: https://www.121words.com/logotexnikos-diagonismos-8. Εφόσον εγκριθούν οι ιστορίες θα δημοσιευτούν στο Urnovl στη συλλογή με τίτλο «Απαγορευμένος Έρωτας» έως τις 5 Μαρτίου και οι συγγραφείς θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά. 

• Ανακοίνωση νικητών (20 Απριλίου)

Τους 20 νικητές θα αναδείξει η εκδοτική ομάδα της Venus, Anubis και Brain Ware και τα ονόματα  θα ανακοινωθούν στις 20 Απριλίου. Οι συγγραφείς θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά για το πώς μπορούν να παραλάβουν τα έπαθλά τους. 

• Live Κλήρωση (26 Απριλίου)

Η Live κλήρωση για τη συνδρομή Μεγάλης Έκδοσης θα γίνει ανάμεσα στους 20 νικητές του διαγωνισμού και θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Φαντασίας Fantasmagoria στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 26 Απριλίου. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έπαθλα και τον τρόπο λειτουργίας και δημοσίευσης του 121 Words:
 https://www.121words.com/logotexnikos-diagonismos-8. 

Χρήσιμοι σύνδεσμοι: 

Facebook Event Διαγωνισμού: https://www.facebook.com/events/551249158933160/

Συλλογή «Απαγορευμένος Έρωτας»:  https://www.urnovl.co/user/B1wHAulbW/profile?novl=ZtEbpZgM 

121 Words:

Website: www.121words.com

Facebook Page: https://facebook.com/121words/ 

Anubis:

Facebook Page: https://www.facebook.com/anubis.gr/ 

Brain Ware:

Facebook Page: https://www.facebook.com/BRAINWAREGR/  

Ευχαριστούμε θερμά την Loula Mihopoulou για το υπέροχο σχέδιο!

Read 1990 times

Latest from apostaktirio team