Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 20:45

Νέο Digital Single "Αναγέννηση" από τη Μαρία Βούλγαρη

Written by
1067
Νέο Digital Single "Αναγέννηση" από τη Μαρία Βούλγαρη

Νέο Digital Single "Αναγέννηση" από τη Μαρία Βούλγαρη

 Η InSideOut Music Web Promotion παρουσιάζει την Μαρία Βούλγαρη, μια ανερχόμενη τραγουδοποιό, όπου μέσα σε δύσκολες εποχές για την δισκογραφία και τους νέους καλλιτέχνες, βρίσκει το ύφος και τον τρόπο να εκφραστεί και να καταθέσει τη δική της μουσική πρόταση. Έχοντας ήδη πετυχημένες ζωντανές εμφανίσεις, βραβεία και ραδιοτηλεοπτικές εμφανίσεις στο ενεργητικό της, έρχεται σήμερα και μας συστήνεται μέσα από το 1ο της Digital Single με τίτλο «Αναγέννηση», στο όποιο υπογράφει τη μουσική και την ενορχήστρωση μαζί με τον Βαγγέλη Σπανακάκη, σε στίχους του Βασίλη Σαμοΐλη, ξεκινώντας και επίσημα πλέον την δισκογραφική της πορεία.

Ακούστε το εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=z9vcH6VCXb8

Λίγα λόγια για τη Μαρία Βούλγαρη

Η Μαρία Βούλγαρη είναι τραγουδοποιός με καταγωγή από την Κέρκυρα. Από μικρή ηλικία έδειξε αγάπη για τη μουσική, το τραγούδι και την ποίηση. Η Μαρία δημιουργεί νέα ηχοχρώματα με τη μουσική της και με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της μας ταξιδεύει μέσα από τα τραγούδια της. Σε ηλικία εννέα ετών ξεκίνησε μαθήματα κλασικής κιθάρας ενώ σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών έγραψε το πρώτο της τραγούδι στην κιθάρα. Μέχρι σήμερα έχει δημιουργήσει πολλά μουσικά τραγούδια με ελληνικό, αγγλικό καθώς και πορτογαλικό στίχο. Η Μαρία έχει κάνει διάφορες ακουστικές εμφανίσεις στην Κέρκυρα, στην Αθήνα καθώς και στη Λισαβόνα.

Ένα από τα τραγούδια της, με τίτλο «Τα όμορα κελιά της σιωπής», απέσπασε το 1o Βραβείο στην κατηγορία «Τραγούδι» στο Φεστιβάλ InterArtia 2014. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τραγούδι αυτό ακούστηκε στην ταινία του Παντελή Σκουρλά, «Η Μυρσίνη δεν είναι μόνη» που ανέβηκε στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το Σεπτέμβριο του 2018.

 Επίσης στο Φεστιβάλ InterArtia 2014, το ποίημά της «Αντικατοπτρισμός» κέρδισε το 1ο Βραβείο στην κατηγορία «Ποίηση». Αρκετά από τα ποιήματά της έχουν δημοσιευτεί σε λογοτεχνικούς ιστότοπους. Η Μαρία έχει παρουσιάσει τις μουσικές της δημιουργίες στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, στο ραδιόφωνο του Άλφα 989, σε μουσικούς ιντερνετικόυς σταθμούς καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από το φθινόπωρο του 2018 εμφανίζεται σε γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας.

Facebook pages

https://www.facebook.com/mariavoulgari.singersongwriter/

https://www.facebook.com/mariavfreespirit

Instagram

https://www.instagram.com/voulgari_maria_/?hl=el

Youtube

https://www.youtube.com/channel/UCvz1Ab7ic-pwsuR6IAC6Y3w

Read 1067 times

Latest from Super User