Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 15:56

Eva Sakellari | Νέο Digital Single "Move Over" (Soul - Jazz)

Written by
988
Eva Sakellari | Νέο Digital Single "Move Over" (Soul - Jazz)

Eva Sakellari | Νέο Digital Single "Move Over" (Soul - Jazz)

Η Eva Sakellari έχοντας στις αποσκευές της προηγούμενες επίσημες κυκλοφορίες, που κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα ραδιόφωνα της χώρας όπως τον PEPPER 96.6 Fm, τον Real Fm 97.8, τον Παραπολιτικά Fm 90.1 και τον Αθήνα 984 Fm, με ραδιοτηλεοπτικές και διαδικτυακές συνεντεύξεις, πολλά άρθρα και δημοσιεύσεις αλλά και διαδικτυακά σε websites και χιλιάδες views στο YouTube, συνεχίζει την συνεργασία της με την InSideOut Music Web Promotion και μας παρουσιάζει το νέο της Digital Single «Move Over», τη διασκευή του γνωστού τραγουδιού της Janis Joplin σε μια Soul – Jazz ενορχήστρωση όπως την παρουσιάζει στις ζωντανές της εμφανίσεις κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα των ακροατών, βρίσκοντας το ύφος και τον τρόπο να καταθέσει τη δική της μουσική πρόταση, να εκφραστεί και να επικοινωνήσει με το ευρύ κοινό.

Λίγα λόγια για την Eva Sakellari

H Eva Sakellari γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά έζησε στο Μεσολόγγι από τους πρώτους μήνες της ζωής της. Επέστρεψε στην Αθήνα για τις σπουδές της. Η ενασχόληση της με την μουσική αρχίζει νωρίς, στα 8 της χρόνια, με μαθήματα κιθάρας και τραγουδιού. Γυρνώντας στην Αθήνα συνεχίζει τις σπουδές της στη μουσική με μαθήματα φωνητικής και πιάνου. 

Με τη μουσική ασχολείται επαγγελματικά από το 2004, οπότε και ξεκίνησε τις ζωντανές εμφανίσεις της σε σημαντικές μουσικές σκηνές της Αθήνας, σε φεστιβάλ και με αρκετά Αθηναϊκά σχήματα. Επίσης έχει συνεργαστεί με πολλές εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων για πολλά και διαφορετικά events. Είναι ιδιοκτήτρια της μουσικής σχολής Lab Music Education Psychiko.

Τραγουδά soul, pop, blues, funk αλλά και jazz αγγλόφωνες επιτυχίες, καινούργιες και παλιές, original τραγούδια καθώς και "πειραγμένες" διασκευές από γνωστά τραγούδια, με το δικό της μοναδικό στύλ καθώς η φωνή της έχει το ιδανικό soul γρέζι και ηχόχρωμα μιας "μαύρης" ντίβας. Η μεστή της φωνή και η τόσο ζωντανή σκηνική της παρουσία, σε κάνει να πιστεύεις πως η σκηνή είναι το φυσικό της περιβάλλον.

 Το 2015 έρχεται η συνεργασία με την InSideOut Music Web Promotion και κυκλοφορεί το Digital Single "Maybe" σε στίχους και μουσική της ίδιας σε ψηφιακή διανομή από την 14  Music. Το single έχει κάνει αισθητή την παρουσία του σε μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης αλλά και στην περιφέρεια της χώρας, κατακτώντας υψηλές θέσεις στα Airplay Charts. Στις 27 Μαρτίου 2017 κυκλοφόρησε το επόμενό της single με τίτλο "Save Me" στίχους και μουσική της ίδιας το οποίο από τις 13/3 μεταδιδόταν ήδη σε αποκλειστική πρώτη μετάδοση από τον γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό Pepper 96,6 ενώ το βιντεοκλίπ του τραγουδιού μεταδόθηκε από το τακτικό πρόγραμμα του MAD TV. Στις 7 Ιουνίου 2018 κυκλοφόρησε και το επόμενό της single με τίτλο "Money Friend" από τη "Heaven Music" όπου και αυτό μεταδόθηκε σε αποκλειστική πρώτη μετάδοση από τον γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό Pepper 96,6.

 Eva Sakellari Social Media Links:

https://www.facebook.com/www.evasakellari

Read 988 times

Latest from apostaktirio team