Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 16:32

Τάκης Βαμβακίδης - "Στην Ακρόπολη"

Written by
789
Τάκης Βαμβακίδης - "Στην Ακρόπολη"

Ο αγαπημένος σε όλους ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τις έντονες καλλιτεχνικές του ανησυχίες αλλά και με το πηγαίο ταλέντο του!

Αυτή την περίοδο απολαμβάνει ίσως τις καλύτερες στιγμές της μακρόχρονης καριέρας του με την συμμετοχή του στην δημοφιλή σειρά του OPEN ΄΄Το Κόκκινο Ποτάμι΄΄ σε πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και σε σημαντικές θεατρικές παραστάσεις!

Εξαιρετικός ηθοποιός που έγινε η ενσάρκωση του λαϊκού μας ήρωα Καραγκιόζη, ρόλος με τον οποίο ταυτίστηκε και έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο ευρύ κοινό παίρνοντας το βάπτισμα από τον κορυφαίο του είδους, τον αείμνηστο Ευγένιο Σπαθάρη όπου και συνεργάστηκαν επί σειρά ετών.

Ο πολυτάλαντος ηθοποιός, εκτός από δυνατές ερμηνείες μας χαρίζει ενίοτε και όμορφα σατυρικά και μη τραγούδια με το ''Πλάτσα Πλάτσα Πλούτσα'' και το ''Ανατροπή κι πέναλτι'' να ξεχωρίζουν.

Αυτή τη φορά η συνεργασία του με την νέα μεγάλη δύναμη την Real Music αλλά και τον συνθέτη Στέλιο Τζανετή φέρνει ένα απολαυστικό τραγούδι με έντονο το λαϊκό αλλά και σατυρικό ύφος.

Ο τίτλος του είναι ''Στην Ακρόπολη'' και αξίζει να το ακούσεις! 

Καλή σας ακρόαση!!!

Διαθέσιμο στα μεγαλύτερα ψηφιακά καταστήματα :

https://songwhip.com/album/takis-vamvakidis/stin-akropoli

Read 789 times

Latest from Super User