Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 12:20

ΔΑΚΗΣ / 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ/ LIVE AT VISTA BLUE / JAZZPOiNT PRODUCTION

Written by
761
ΔΑΚΗΣ / 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ/ LIVE AT VISTA BLUE / JAZZPOiNT PRODUCTION

Ο ΔΑΚΗΣ
στο VISTA BLUE
την Δευτέρα  30  Δεκεμβρίου
“Ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο”  

Με οδηγό τον απόλυτο pop τραγουδιστή ΔΑΚΗ, που συνεχίζει να μας συναρπάζει με τη μουσική, τη φωνή του και τη διαχρονικότητα των τραγουδιών του, θα απολαύσουμε την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου ένα ελκυστικό international ρεπερτόριο που το ερμηνεύει μοναδικά σε πολλές γλώσσες. Ιταλικά, αγγλικά, ισπανικά, αραβικά τραγούδια, από τζαζ μέχρι ποπ και λάτιν με τα πάντα αγαπημένα “Τόσα καλοκαίρια”, “Μίλα μου”, “Εκείνο το πρωί στην Κηφισιά”, “Αυτό το καλοκαίρι”. Στο πλευρό του ο μουσικός Πάνος Δέρβος και στα φωνητικά η Έλενα Περβαινά. 

ΔΑΚΗΣ
30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 

Συνυφασμένο άρρηκτα το όνομά του με την ποπ μουσική, τη χρυσή εποχή των ορχηστρών, των συγκροτημάτων, των εμπνευσμένων συνθετών. Διαχρονικός ερμηνευτής, με ευρωπαϊκό στυλ και φινέτσα, παντοτινός τηνέητζερ με πιστό κοινό έως σήμερα. Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους συνθέτες της Ελλάδας όπως: Μ.Πλέσσας, Γ.Σπανός, Γ.Κατσαρός, Κ.Χατζής, Αν.Μπονάτσος, Χ.Χαλκίτη κ.α. και με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου: Μαρινέλλα, Α.Βίσση, Χ.Αλεξίου, Κ.Χατζής, Γ.Πάριος. Ο Δάκης εμφανίστηκε μαζί με τους Rolling Stones στην πρώτη τους συναυλία στην Ελλάδα το 1967, όπως επίσης και δίπλα σε μεγάλες μορφές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, Aznavour, Dalida, J.Dassin, S.Distel και Demi Roussos.Εκπροσώπησε την Ελλάδα σε πολλά Διεθνή Φεστιβάλ Τραγουδιού και στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, έχει ηχογραφήσει μέχρι σήμερα 34 LP και CD. 

Δάκης Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου

Στο πιάνο ο μουσικός Πάνος Δέρβος 

Ο γνωστός μουσικός που τα τελευταία χρόνια ενορχηστρώνει τις θεατρικές παραστάσεις και μουσικές παραγωγές, κάτω από την μπαγκέτα του Μίμη Πλέσσα με συνεργασίες με μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα του χώρου στο ενεργητικό του όπως: Νάνα Μούσχουρη, Ντέμης Ρούσσος, Ζωή Κουρουκλή, Άντζελα Ζήλια, Γιάννης Βογιατζής, Τέρης Χρυσός, Μπέσσυ Αργυράκη και πλήθος άλλων. 

Δάκης Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου

Στα φωνητικά η Έλενα Περβαινά 

Η γνωστή Έλενα Περβαινά που έχει κάνει φωνητικά σε δίσκους και διαφημιστικά γνωστών τραγουδιστών, έχει λάβει μέρος στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με τον Σταύρο Ζώρα και στο ΦεστιβάλEurovision με την Άννα Βίσση, μαζί του στα φωνητικά.

 

Links

https://www.youtube.com/watch?v=GzlAFUDCd1w https://www.youtube.com/watch?v=Xkpu6nEkx0s

Πληροφορίες:

Vocals: ΔΑΚΗΣ

Piano: Πάνος Δέρβος

Φωνητικά: Ελενα Περβαινά 

Info

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου

Ώρα έναρξης: 21:00

Vista Blue 

Ηλίου 19 & Σελήνης, Καβούρι

phone 2108952 555

https://www.vistablue.gr/

Παραγωγή:  JAZZPOINT PRODUCTION

https://www.facebook.com/JAZZ-POINT-102658879853966/

 


 

Read 761 times

Latest from Super User