Ειρήνη Ασημοπούλου, Σταμάτησε ο Χρόνος, Νέο single

Ειρήνη Ασημοπούλου, Σταμάτησε ο Χρόνος, Νέο single
Νέο τραγούδι του συνθέτη Δημήτρη Τσιβούλα "Σταμάτησε ο χρόνος" , με την υπέροχη φωνή της Ειρήνης Ασημoπούλου που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε στο Voice 2020.
"Σταμάτησε ο χρόνος".
Κυκλοφορεί από τη Spider Music.
Καλή ακρόαση !!!
Λίγα λόγια για την Ειρήνη Ασημοπούλου
Η Ειρήνη Ασημοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Η ενασχόλησή της με τη μουσική ξεκίνησε σε ηλικία 8 ετών με τη συμμετοχή της σε διάφορες μουσικοθεατρικές παιδικές παραστάσεις και παιδικές χορωδίες. Σε ηλικία 17 ετών συμμετείχε στην εκδήλωση για τον Κυπριακό Αγώνα τραγουδώντας στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. ενώ λίγο αργότερα πήρε μέρος στη μουσικοθεατρική παράσταση ¨Νόστιμον ήμαρ¨ , με κεντρικό θέμα τον ξεριζωμό του 1922 ερμηνεύοντας διάφορα τραγούδια του ξεριζωμού.
Ήταν 23 ετών όταν κυκλοφόρησε η πρώτη προσωπική επαγγελματική της δουλειά με τίτλο ¨Λόγια που δεν έχουν τελειωμό¨ σε στίχους της Αθηνάς Χατζησυμεωνίδου και μουσική του Άκη Καντέρη. Έκτοτε έχει εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές στην Θεσσαλονίκη, την Λάρισα, τις Σέρρες, σε όλη την Χαλκιδική καθώς και την Κατερίνη.
Το καλοκαίρι του 2019, μετά από απαίτηση των συνεργατών και φίλων της, έστειλε την αίτηση για το τηλεοπτικό μουσικό παιχνίδι "THE VOICE OF GREECE". Πολύ σύντομα βρέθηκε στο stage του παιχνιδιού, τραγουδώντας μπροστά στους κριτές κάνοντας και τους 4 να γυρίσουν. Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι είχε ξεκινήσει στο πλευρό της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.
«Τραγουδώντας επαγγελματικά τα τελευταία δύο χρόνια, συνειδητοποίησα πόσο μεγάλη ευλογία είναι να ζεις όπως και με όσα αγαπάς στο πλευρό σου!» μας λέει η Ειρήνη Ασημοπούλου που κυκλοφόρησε μόλις το νέο της single με τίτλο «Σταμάτησε ο Χρόνος» σε στίχους και μουσική του επίσης Θεσσαλονικιού Συνθέτη και Στιχουργού Δημήτρη Τσιβούλα.
Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Τσιβούλα
Ο Δημήτρης Τσιβούλας ασχολείται από μικρός με τη μουσική. Σπούδασε ανώτερα θεωρητικά στο Μακεδονικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, εμφανίστηκε ως μουσικός σε διάφορους χώρους διασκέδασης της Θεσσαλονίκης υπηρετώντας τη ρεμπέτικη, παραδοσιακή μουσική όπως επίσης τη ροκ και τη σύγχρονη έντεχνη σκηνή.
Από το 1999 είναι ιδιοκτήτης του Ωδείου και Σχολής Χορού Εν Τέχνη (www.entechni.gr).
Το 2018 κυκλοφόρησε από τη Spider Music τη πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ΄΄Για Όλα Και Κανένα΄΄
Τον Ιανουάριο του 2020 κυκλοφόρησε το ποίημα ΄΄Ένας Δόκιμος Στη Γέφυρα Εν Ώρα Κινδύνου΄΄ σε ποίηση Νίκου Καββαδία. Ένα τραγούδι το οποίο είναι ερμηνευμένο εξαιρετικά από τον Νικόλα Λάππα.
Σήμερα παρουσιάζει το τραγούδι ΄΄Σταμάτησε Ο Χρόνος΄΄, σε στίχους και μουσική δικούς του. Ένα ζειμπέκικο ερμηνευμένο από την εξαίσια Ειρήνη Ασημοπούλου.
Latest from apostaktirio team
- Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του συγγραφέα Αλέξανδρου Ακριτίδη παρουσιάζεται στη Θεσσαλονίκη (Εύοσμος, 11/6)
- Παρουσίαση βιβλίου: «Ευκαιρίες ζωής» του Φίλιππου Ζάχαρη - Εκδόσεις Αποστακτήριο (Καλαμάτα, 31.5.2025)
- «Υπαίθριες δραστηριότητες και περιβαλλοντικά παιχνίδια» του Γεώργιου Κεχλιμπάρη - Εκδόσεις Αποστακτήριο (26.5.2025 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών)
- ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ & ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ: ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ 3ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (25.5.2025)
- Παρουσίαση βιβλίου: «Ευκαιρίες ζωής» του Φίλιππου Ζάχαρη, Εκδόσεις Αποστακτήριο (Λάρισα - 23.5.2025)
- Blank Wall Gallery Παγκόσμιες Εκθέσεις: Η Τρίτη Pop-Up Έκθεση πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη
- "Το Τόξο και η Λέξη" του Αλέκου Βασιλάτου
- Εντυπωσιακό finissage της ομαδικής έκθεσης ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ, την Παρασκευή, 16 Μαΐου και παράλληλη έναρξη των 3ήμερων πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων του ομώνυμου Πολιτιστικού Φεστιβάλ
- Σεμινάριο Θεατρικής Εκπαίδευσης στο πλαίσιο του 9ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Μονεμβασίας
- ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ | Jocasta M. - Yπό το βλέμμα του Χρώματος - Ατομική έκθεση ζωγραφικής στο Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου ΚΑΜΙΝΙ
- 4ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2025
- Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του συγγραφέα Αλέξανδρου Ακριτίδη παρουσιάζεται στις Σέρρες, Κυριακή 18 Μαΐου 2025
- Παρουσίαση συλλογικού έργου "ANTE PORTAS" - Εκδόσεις Αποστακτήριο (17.5.2025 - Αξιούπολη Κιλκίς)
- ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟΥ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
- ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ - Μελανογραφίες και Παιχνιδίσματα - Ατομική έκθεση στο ΚΑΜΙΝΙ, Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου
- ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑ - ατομική έκθεση ζωγραφικής στο καφέ ΡΑΜΝΟΥΣ
- ''FAMILY SECRETS'' του Enrico Luttmann, στο θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ
- Μαθήματα Ιστορίας της Τέχνης με τον Ανδρέα Κατσικούδη - Εννοιολογική Τέχνη (Σάββατο 31/5/2025 στο CINEMARIAN)
- 3ος Δρόμος Θυσίας "Κακολύρι 1944"
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στην Αθήνα (Εκδόσεις Αποστακτήριο, 5/5/2025)