Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020 12:46

Νέο τραγούδι - Μπαμπης Τσερτος & Γεωργία Κόμπου

Written by
1009
Νέο τραγούδι - Μπαμπης Τσερτος & Γεωργία Κόμπου

Ο Μπάμπης Τσέρτος είναι ένας μοναδικός ερμηνευτής και ενορχηστρωτής της ψυχής της παραδοσιακής μουσικής, του ρεμπέτικου και του λαϊκού τραγουδιού. Είναι ο νοσταλγικός μελωδικός αφηγητής της Σμύρνης και της πολύτιμης μουσικής της παράδοσης. Δεν είναι τυχαίο ότι τον έχουν εμπιστευτεί κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκε με μεγάλη επιτυχία! Αποτελεί τεράστια τιμή για μένα ο Μπάμπης Τσέρτος να ντύνει με την φωνή, το ύφος και το καλλιτεχνικό του ήθος το νέο μου τραγούδι «Το τανγκό της Λεμεσού» σε στίχους του Αθου Χατζηματθαιου.

Όπως λέει ο στιχος με την χαρακτηριστική βαθιά φωνή του Μπάμπη Τσέρτου,... Αγκαζέ φεύγουν η πίκρα και ο καημός.... σεργιανίζοντας ανοίγοντας στο όνειρό τους τα φτερά. Η κυκλοφορία αυτού του τανγκό των αισθήσεων και της ελπίδας για την πόλη μας, το στολίδι της καρδιάς μας, ιδιαίτερα τις ημέρες αυτές, φανερώνει και δηλώνει έντεχνα ότι όσο η δημιουργία δίνει ζωή στο όνειρο, κάπως έτσι η ζωή πάντα συνεχίζεται!

Στον "Τανγκο της Λεμεσού " συμμετέχει κ το Γυναικειο Φωνητικο συνολο "Νηρηιδες" το οποίο δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2019 υπο την καλλιτεχνική ευθύνη, διδασκαλία και εναρμόνιση των κομματιών από την μαέστρο Ισαβέλλα Χριστοφίδου.

Οι Νηρηίδες σήμερα αποτελούνται απο τις: Μαρίνα Μιλτιάδους, Ευφημία Οικονομίδου, Χρυστάλλα Πολυδώρου, Μιχαέλλα Αγαπίου, Ελένη Γεωργίου, Χριστίνα Κοιλάνη, Μελίνα Δημητρίου, Ερατώ Χρήστου και Ευτυχία Γαβριήλ.

 Κείμενο

Θεμης Ανθοπουλου 

Με την στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου Λεμεσού. 

Ερμηνεια :Μπάμπης Τσερτος

Μουσικη :Γεωργία Κομπου

Στιχοι :Αθως Χατζηματθαιου

Ενορχηστρωση κ Παραγωγη

"My concert recording studio "

Γιώργος Συννος

Ηχογράφηση κ. Τσερτου στο στούντιο του Γιάννη Τσερτου.

Final master "At high end studio

R-mic/Athens by Dr Makeys"

ASCAP 2020

Record produced by

FM Records Athens 2020

 

Read 1009 times

Latest from Super User