Νέο τραγούδι: ''Κάτι να με κρατά'' της Μαρίας Βούλγαρη
Νέο τραγούδι: ''Κάτι να με κρατά'' της Μαρίας Βούλγαρη
Η ανερχόμενη τραγουδοποιός Μαρία Βούλγαρη, μέσα σε δύσκολες εποχές για την δισκογραφία και τους νέους καλλιτέχνες, επιστρέφει δισκογραφικά με πέντε νέα σε στίχους και μουσική δικά της τραγούδια, το 5 Track Digital EP με τίτλο «Κάτι να με κρατά».
Συνεχίζοντας τη συνεργασία της με την InSideOut Music Web Promotion και παραμένοντας πιστή σε όλα όσα την έκαναν να αγαπήσει τη μουσική και στο ενορχηστρωτικό ύφος που δημιούργησε ο Βαγγέλης Σπανακάκης με τον δικό του ιδιαίτερο ήχο, έρχεται σήμερα με την ποιητική αέρινη διάθεσή της και μας παρουσιάζει πέντε όμορφες μουσικές συνθέσεις, πέντε δημιουργικά στιχουργικά τραγούδια, πέντε δυνατές ερμηνείες.
Ανακαλύψτε τα!!!...
Λίγα λόγια για τη Μαρία Βούλγαρη
Η Μαρία Βούλγαρη είναι τραγουδοποιός με καταγωγή από την Κέρκυρα. Από μικρή ηλικία έδειξε αγάπη για τη μουσική, το τραγούδι και την ποίηση. Η Μαρία δημιουργεί νέα ηχοχρώματα με τη μουσική της και με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της μας ταξιδεύει μέσα από τα τραγούδια της. Σε ηλικία εννέα ετών ξεκίνησε μαθήματα κλασικής κιθάρας ενώ σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών έγραψε το πρώτο της τραγούδι στην κιθάρα.
Μέχρι σήμερα έχει δημιουργήσει πολλά μουσικά τραγούδια με ελληνικό, αγγλικό καθώς και πορτογαλικό στίχο. Η Μαρία έχει κάνει διάφορες ακουστικές εμφανίσεις στην Κέρκυρα, στην Αθήνα καθώς και στη Λισαβόνα.
Ένα από τα τραγούδια της, με τίτλο «Τα όμορα κελιά της σιωπής», απέσπασε το 1o Βραβείο στην κατηγορία «Τραγούδι» στο Φεστιβάλ InterArtia 2014. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τραγούδι αυτό ακούστηκε στην ταινία του Παντελή Σκουρλά, «Η Μυρσίνη δεν είναι μόνη» που ανέβηκε στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο του 2018.
Επίσης στο Φεστιβάλ InterArtia 2014, το ποίημά της «Αντικατοπτρισμός» κέρδισε το 1ο Βραβείο στην κατηγορία «Ποίηση». Αρκετά από τα ποιήματά της έχουν δημοσιευτεί σε λογοτεχνικούς ιστότοπους. Επίσης, έχει εμφανιστεί σε πολύ γνωστές μουσικές σκηνές.
Σήμερα κυκλοφορεί το EP «Κάτι να με κρατά» με το ομότιτλο τραγούδι να μας....κρατά από το πρώτο άκουσμα!
Latest from apostaktirio team
- ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ
- Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών
- Μάνια Βλαχογιάννη "Ο Έρωτας κι ο Χρόνος", το νέο της τραγούδι
- SWAN behind the scenes — Το Ακροβατικό υπερθέαμα της Κίνας που κατέκτησε το Μπολσόι έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
- «Το Τελευταίο Debate ή Το Μενού της Επανάστασης»
- «Ξενοδοχείο ΣυνΑισθήσεων»
- GiGiFeS | καλοκαιρινά acoustic live
- «Καρυάτις Δ | Χίος» Έκθεση φωτογραφίας του Γιώργου Τατάκη στο Μουσείο Μαστίχας Χίου
- Καλαυρία Τέχνη - Ομαδική Εικαστική Έκθεση
- ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ | ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
- NAΪKA (US) live in Athens
- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 11ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2026
- RUDU FEST AMORGOS 2026 – 27 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου
- "LOVE MOODS" - Κωνσταντίνος Σαμψών
- 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου
- Η ταινία “Sinatra! Eternity” στις Κάννες
- Η ποιητική της ελευθερίας ή όσα δεν φυλακίζονται
- 8ες Χορευτικές Αμφικτυονίες | Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
- Συναυλία Μνήμης με τους «Ωσεί Απόντες» και με τους «Giorgos & Eva Band»
- 4ος Δρόμος Θυσίας "Κακολύρι 1944"
