Άννα Κατσούλη - Με χρώματα ανοιχτά - Θέατρο Αυλαία
Άννα Κατσούλη - "Με χρώματα ανοιχτά" Live
Η Άννα Κατσούλη, η νεαρή ερμηνεύτρια-τραγουδοποιός, γνωστή και ως "Αρετούσα της Αθήνας", ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου Αυλαία για μία μοναδική εμφάνιση!
Με το πάθος και την καθηλωτική ερμηνεία που τη χαρακτηρίζουν, η Άννα υπόσχεται να μας χαρίσει μια συναυλία "Με χρώματα ανοιχτά", γεμάτη από τη δισκογραφία της και τραγούδια με ξένες, ρετρό & λαϊκές αποχρώσεις!
Μαζί της ο συνθέτης και βιολονίστας Βασίλης Κατσούλης και ο σολίστ πιάνου Φώτης Ματζαρίδης.
Συντελεστές
Καλλιτέχνες: Άννα Κατσούλη
Μουσικοί:
Βιολί: Βασίλης Κατσούλης
Πιάνο: Φώτης Ματζαρίδης
Ήχος & Φως: Λεωνίδας Φουντούλης
Σχεδιασμός Αφίσας Γραφιστικά: Dusty Creations
Παραγωγή: ΑΥΛΑΙΑ ΜΚΟ
Η Άννα Κατσούλη για μία και μοναδική εμφάνιση στο UpStage του Θεάτρου Αυλαία, το Σάββατο 21 Μαΐου στις 21:00.
Γενική Είσοδος 10€
Προπώληση στο Ταμείο του Θεάτρου, στο τηλέφωνο 210 4297771 & στο ticketservices.gr
Εισιτήρια online: https://bit.ly/AnnaKatsouli_Tickets
Για τη διεξαγωγή της παράστασης εφαρμόζονται στον χώρο τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19.
Λίγα Λόγια για την Άννα Κατσούλη
Η Άννα Κατσούλη είναι ερμηνεύτρια, μουσικός και ανερχόμενη τραγουδοποιός, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται και ως δασκάλα μουσικής. Γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής, όμως οι ρίζες της κρατούν από τα Σφακιά της Κρήτης και τη Σαντορίνη.
Προερχόμενη από μια 12μελή καλλιτεχνική οικογένεια, τα πρώτα ερεθίσματα δόθηκαν πολύ νωρίς και στα 13 της η Άννα τραγουδά επαγγελματικά με το οικογενειακό μουσικό σχήμα "Ηχαγωγός" πραγματοποιώντας φιλανθρωπικές κυρίως συναυλίες ανά την Ελλάδα, υπό τη διεύθυνση και επιμέλεια του πατέρα της.
Σπούδασε μουσική 16 χρόνια στο Ωδείο “Ορφέας” παρακολουθώντας μαθήματα θεωρητικών, χορωδίας, φλάουτου και πιάνο. Έχει πτυχίο σύγχρονου τραγουδιού, λαμβάνοντας και διάκριση από τον Γιώργο Κατσαρό και την κριτική επιτροπή. Παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα “Εκπαίδευσης & Αγωγής στην Προσχολική ηλικία” του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Από το 2017 ξεκινά να εμφανίζεται σε μικρές μουσικές σκηνές, πραγματοποιεί συνεργασίες με καταξιωμένους συνθέτες όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος και συμμετέχει σε επιτυχημένες μουσικό-θεατρικές παραστάσεις.
Επιπλέον, συμμετάσχει δισκογραφικά σε τραγούδια για το επιστημονικό περιοδικό «Το παράθυρο», και από το 2018 διοργανώνει φιλανθρωπικές συναυλίες με τίτλο "Κάθε νότα μου για σένα" τραγουδώντας προς ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανισμών.
Το 2018 γίνεται ευρύτερα γνωστή μέσα από την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Τση αγάπης και του έρωτα», που ξεπερνά συνολικά τις 10 εκατ. προβολές στα social media.
Από το 2019 η νεαρή ερμηνεύτρια περιοδεύει ανά την Ελλάδα, διοργανώνοντας προσωπικές συναυλίες, φιλανθρωπικές και μη, (π.χ. Φιλανθρωπική συναυλία 2019, για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου) σε Αθήνα, Κρήτη, Αγρίνιο, Σπάρτη κ.α., συμμετέχει σε αφηγηματικές παραστάσεις ως μουσικός/στιχουργός/συνθέτρια και βρίσκεται στο πλευρό καταξιωμένων καλλιτεχνών (όπως Γ.Χατζηνάσιου,Γιώργη Ξυλούρη κ.α.) ως βασική τραγουδίστρια.
Φτάνοντας στο σήμερα κατέχει δύο προσωπικές δισκογραφικές δουλειές "Κρυμμένος Ουρανός" & "Επιστροφή", όπου πέραν της ερμηνείας, υπογράφει και του στίχους.
Latest from apostaktirio team
- 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου
- ταινία “Sinatra! Eternity” στις Κάννες
- Η ποιητική της ελευθερίας ή όσα δεν φυλακίζονται
- 8ες Χορευτικές Αμφικτυονίες | Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
- Συναυλία Μνήμης με τους «Ωσεί Απόντες» και με τους «Giorgos & Eva Band»
- 4ος Δρόμος Θυσίας "Κακολύρι 1944"
- Η Κατερίνα Βρανά έρχεται στο Θέατρο Βράχων - Μελίνα Μερκούρη -με την παράσταση «Χάρηκα!»
- Περιοδικό δρόμου «σχεδία» - «Περπατώντας μέχρι την Ελβετία»
- GiGiFeS Live στο Zentil Cafe Bar στα Βριλήσσια
- Η «σχεδία» της ευζωίας και των πανηγυριών
- 3ο FESTIVAL ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ 2026
- ‘’ Σ ΑΓΑΠΩ; ‘’ του George Bernard Shaw
- «ΜΑΓΙΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ»
- Chania International Photo Festival
- Ομαδική Εικαστική Έκθεση «η ξεγνοιασιά του θέρους»
- ''Μαγδαληνή, Ψυχή τε και Νους'' του Θανάση Σάλτα σε σκηνοθεσία Ιωάννα Μαστοράκη
- ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΛΑΣ, «Γιορτή στον κήπο», ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΗΠΟΥ
- ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΟΥ - Η ΠΡΩΤΗ ΑΧΤΙΔΑ
- Το Φτερωτό Άλογο
- 1η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στο Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων
