Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 08:42

Οι αδελφές Σπανομάρκου στηρίζουν τους νέους καλλιτέχνες

Written by
452
Οι αδελφές Σπανομάρκου στηρίζουν τους νέους καλλιτέχνες

Οι αδελφές Σπανομάρκου στηρίζουν τους νέους καλλιτέχνες

Οι αδελφές Σπανομάρκου στηρίζουν τις νέες φωνές αλλά και τους σύγχρονους ποιητές, σε μια προσπάθεια να δοθεί μια νέα πνοή στο Ελληνικό τραγούδι.

Οι πολυβραβευμένες μουσικοσυνθέτριες αδελφές Σπανομάρκου παρουσιάζουν την Χριστίνα Καρύδη, μέσα από μια έντεχνη και άκρως καλοκαιρινή μπαλάντα για τους ανεκπλήρωτους έρωτες.

Συνεχίζοντας το project μελοποιήσεων σύγχρονων Ελλήνων ποιητών, οι Ιωάννα & Αρετή Σπανομάρκου κυκλοφόρησαν την αισθαντική μπαλάντα «Μη μ'αναγκάζεις» , ντύνοντας με τις νότες τους το ομώνυμο ποίημα του επιτυχημένου συγγραφέα και σεναριογράφου Κώστα Λεϊμονή, o οποίος έγινε ευρέως γνωστός ως ο δημιουργός του έργου "Εκτος Υλης ή Ο μονόλογος ενός καθ' ομολογία παράλογου" που έγινε θεατρική παράσταση με πρωταγωνιστή τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και είναι το πρώτο θεατρικό έργο που παρουσιάστηκε στη Βουλή των Ελλήνων.

Η συνάντηση με τη Χριστίνα Καρύδη

Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν σε συναυλίες, όπου οι αδελφές Σπανομάρκου την άκουσαν και την ξεχώρισαν για την ζεστή της ερμηνεία, αλλά και την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία με την χαρακτηριστική κατακόκκινη κώμη της. Δίαυλος για την γνωριμία τους ήταν ο γνωστός σολίστ του μπουζουκιού Γιώργος Ξενοκώστας, με τον οποίο οι αδελφές Σπανομάρκου εχουν 10ετή δισκογραφική συνεργασία.

Η φωνή της Χριστίνας Καρύδη έχει την στόφα των μεγάλων τραγουδιστριών της προηγούμενης γενιάς, ισορροπώντας ανάμεσα στο έντεχνο και το λαϊκό τραγούδι, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για αυτή την συγκινητική μπαλάντα των αδελφών Σπανομάρκου, που πάντα ανακαλύπτουν και συστήνουν στο κοινό τους ιδιαίτερες φωνές.

Κυκλοφορεί στο Spotify, Apple Music, Shazam, TikTok και όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την STROFINX.

Read 452 times

Latest from apostaktirio team