Βαγγέλης Μολές - Απόψε Κάνω Μια Ευχή

Βαγγέλης Μολές - Απόψε Κάνω Μια Ευχή
Κυκλοφορεί από την Alpha Records
Μια νέα πολυδιάστατη καλλιτεχνική προσωπικότητα εισβάλλει στη ζωή μας και το όνομα αυτού, Βαγγέλης Μολές.
Η μουσική ήταν πάντα μέρος της δικής του ζωής και το πρώτο τραγούδι που συνέθεσε και ερμήνευσε ήταν στην ηλικία των 13 ετών.
Η Alpha Records έγινε πρόσφατα η μουσική του οικογένεια και σας παρουσιάζει το πρώτο του single με τίτλο «Απόψε Κάνω Μια Ευχή»!
Ο Βαγγέλης Μολές συνθέτει μουσική και γράφει στίχους, εκφράζοντας την ψυχή του μέσα από ένα αισιόδοξο τραγούδι που θα αγαπήσουμε! Ρυθμός, ένταση, χαμόγελο, αγάπη και όλη η θετική ενέργεια της νέας γενιάς είναι εδώ σε ένα τραγούδι που παρασέρνει σε χορό αυτό το Καλοκαίρι!
Το video γυρίστηκε σε διάφορα σημεία της Αθήνας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μαρούδα. Μας μεταφέρει το χρονικό μιας έντονης σχέσης που δεν έχει τελειώσει αλλά με μια πράξη η κοπέλα του αποδεικνύει την αγάπη του για αυτόν.
Με την εξαιρετική φωνή του, ο Βαγγέλης Μολές τραγουδά «Απόψε Κάνω Μια Ευχή» και μας χαρίζει ακόμα ένα single που έχει αγαπηθεί πολύ.
Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο ερμηνευτής συνεχίζει τα live του σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις live εμφανίσεις του με τίτλο «Στα χνάρια του Καλοκαιριού», που θα ανακοινωθούν άμεσα.
Βρείτε το "Απόψε Κάνω Μια Ευχή" σε όλες τις υπηρεσίες Streaming: https://orcd.co/apopsekanomiaefhi
Latest from apostaktirio team
- «Υπαίθριες δραστηριότητες και περιβαλλοντικά παιχνίδια» του Γεώργιου Κεχλιμπάρη - Εκδόσεις Αποστακτήριο (26.5.2025 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών)
- ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ & ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ: ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ 3ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (25.5.2025)
- Παρουσίαση βιβλίου: «Ευκαιρίες ζωής» του Φίλιππου Ζάχαρη, Εκδόσεις Αποστακτήριο (Λάρισα - 23.5.2025)
- Blank Wall Gallery Παγκόσμιες Εκθέσεις: Η Τρίτη Pop-Up Έκθεση πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη
- "Το Τόξο και η Λέξη" του Αλέκου Βασιλάτου
- Εντυπωσιακό finissage της ομαδικής έκθεσης ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ, την Παρασκευή, 16 Μαΐου και παράλληλη έναρξη των 3ήμερων πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων του ομώνυμου Πολιτιστικού Φεστιβάλ
- Σεμινάριο Θεατρικής Εκπαίδευσης στο πλαίσιο του 9ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Μονεμβασίας
- ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ | Jocasta M. - Yπό το βλέμμα του Χρώματος - Ατομική έκθεση ζωγραφικής στο Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου ΚΑΜΙΝΙ
- 4ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2025
- Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του συγγραφέα Αλέξανδρου Ακριτίδη παρουσιάζεται στις Σέρρες, Κυριακή 18 Μαΐου 2025
- Παρουσίαση συλλογικού έργου "ANTE PORTAS" - Εκδόσεις Αποστακτήριο (17.5.2025 - Αξιούπολη Κιλκίς)
- ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟΥ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
- ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ - Μελανογραφίες και Παιχνιδίσματα - Ατομική έκθεση στο ΚΑΜΙΝΙ, Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου
- ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑ - ατομική έκθεση ζωγραφικής στο καφέ ΡΑΜΝΟΥΣ
- ''FAMILY SECRETS'' του Enrico Luttmann, στο θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ
- Μαθήματα Ιστορίας της Τέχνης με τον Ανδρέα Κατσικούδη - Εννοιολογική Τέχνη (Σάββατο 31/5/2025 στο CINEMARIAN)
- 3ος Δρόμος Θυσίας "Κακολύρι 1944"
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στην Αθήνα (Εκδόσεις Αποστακτήριο, 5/5/2025)
- Παρουσίαση της νέας νουβέλας της συγγραφέα Χάρι Παπαδοπούλου «Θύμησις» στην Αθήνα (Εκδόσεις Αποστακτήριο, 2/5/2025)
- Έναρξη συμμετοχών για το B.C.C.Fest 25-Balkan Classic Contemporary Festival, Αθήνα 3/5, Θεσσαλονίκη 31/5 & 1/6 2025