Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015 17:43

Απόλυτα επιτυχημένη η συναυλία - αφιέρωμα στα τραγούδια του Απόστολου και Κώστα Καλδάρα στη Μελίκη

Written by
3001

 

Απόλυτη χαρά και συγκίνηση νιώσαμε όλοι στην συναυλία - αφιέρωμα στα τραγούδια του Απόστολου και Κώστα Καλδάρα στη Μελίκη, στις 15 Νοεμβρίου 2015. Ο Δημήτρης Ερατεινός έδωσε ακόμα και την ψυχή του στα τραγούδια που ερμήνευσε, ενώ μαζί με την υπέροχη Μαίρη Δούτση, έκαναν το κοινό να μην σταματάει να τραγουδάει. Καταπληκτικός και ο Κώστας Καλδάρας που μας χάρισε τα τραγούδια του, πλαισιωμένος από υπέροχους μουσικούς. Η Χορωδία Μελίκης για μια ακόμα φορά έκανε φανταστική εμφάνιση, ενώ οι μικρές αθλήτριες της Ακροβατικής Γυμναστικής του Ηρακλή Μελίκης και της Ελένης Μαμουτοπούλου, μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Περισσότερα από 500 άτομα κατέκλεισαν το Κλειστό Γυμναστήριο της Μελίκης και δημιούργησαν ένα μαγικό κλίμα. Ο κόσμος της περιοχής μας βροντοφώναξε με αυτόν τον τρόπο πως διψάει για εναλλακτικές δράσεις και θεάματα και του υποσχόμαστε πως δεν θα σταματήσουμε να τους τα παρέχουμε. Μέσα στην οικονομική, και ταυτόχρονα, πνευματική κρίση της εποχής μας, το μόνο που μας απομένει είναι να υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ μας και να αποδεικνύουμε πως, μέσα από αυτή, μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Και αυτή η συναυλία το απέδειξε περίτρανα.

Η όμορφη αυτή παρέα, που δημιουργήθηκε στη γειτονική μας Νάουσα, διευθύνθηκε απ’ τον μαέστρο Αποστόλο Ζαφειρίου, που ήταν επίσης στο μπουζούκι, το λαούτο και το μαντολίνο, ενώ πλαισιώθηκε από την Βιργινία Καραφούσια στο πιάνο, την Μαρίνα Γκοργκάτζε στο βιολί, τον Βαγγέλη Δερβόκη στο μπάσο και τον Κώστα Διαμαντή στα κρουστά. Υπεύθυνη της Χορωδίας Μελίκης, η Κατερίνα Σωτηρίου, ενώ συμμετείχαν επίσης ο Μελικιώτης δεξιοτέχνης παραδοσιακών οργάνων, Στέφανος Μπάμπαλος, ο Θεόφιλος Κυριακίδης στο λαούτο και η Χριστίνα Νεοκαστρίτη στο νταούλι.

Την διοργάνωση είχαν τα αθλητικά σωματεία Φίλιππος Μελίκης και Ηρακλής Μελίκης, με την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης. Υπεύθυνη για τον ήχο και τον φωτισμό, η εταιρία DOVAS SOUND και για την τηλεοπτική κάλυψη η εταιρία STUDIO ΜΑΝΙΚΑΣ. Στον συντονισμό της εκδήλωσης ήταν η Βάσω Τσιγγαροπούλου. 

Το φωτογραφικό υλικό προέρχεται από την DIGITAL PRINT του Νίκου Νικολαΐδη από την ιστοσελίδα http://www.alexandreia-gidas.gr/archives/75301 και από τον Σωτήρη Καραγκιοζόπουλο και την ιστοσελίδα http://embolos.gr/archives/27832


Αλέξανδρος Ακριτίδης

Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης


 

 

Read 3001 times

Latest from Super User