Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 12:49

"Γιορτάζουμε την Eλληνική Eπανάσταση" Online εκδήλωση για παιδιά / 21 Μαρτίου

Written by
609
"Γιορτάζουμε την Eλληνική Eπανάσταση" Online εκδήλωση για παιδιά / 21 Μαρτίου

Γιορτάζουμε την Eλληνική Eπανάσταση

Online εκδήλωση για παιδιά

H Ελληνοαμερικανική Ένωση και οι Εκδόσεις Ψυχογιός προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε διαδικτυακή εκδήλωση με τον συγγραφέα και τηλεπαρουσιαστή Χρήστο Δημόπουλο με αφορμή την συμπλήρωση 200 χρόνων από την κήρυξη της Επανάστασης του 1821.

Η παρουσίαση απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού και πραγματοποιείται online μέσω Zoom την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021, στις 18:00. H πρόσβαση είναι ελεύθερη (με προεγγραφές) για τους νεαρούς βιβλιόφιλους.

Ελάτε να μάθουμε για το  Πρώτο Σύνταγμα της Ελλάδας και τη ζωή των παιδιών εκείνα τα χρόνια! Ακόμα ο αγαπημένος Χρήστος Δημόπουλος μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της θρυλικής καπετάνισσας Μαντώς Μαυρογένους, με αφορμή το 5ο  βιβλίο της σειράς «Οι περιπέτειες του ήπιου θερμοκήπιου».

Ο Χρήστος Δημόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Για πολλά χρόνια παρουσίαζε στην ΕΡΤ τη βραβευμένη παιδική εκπομπή «Ουράνιο Τόξο», ενώ τώρα παρουσιάζει τη συνέχειά της µε τίτλο «1.000 χρώματα του Χρήστου». Τα τελευταία χρόνια γράφει βιβλία για παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://christosdemopoulos.gr/

Κυριακή 21 Μαρτίου 2021, 18:00

Διεύθυνση

Online μέσω Zoom

Παρακολούθηση ελεύθερη με προεγγραφές εδώ: https://events.hau.gr/paidikes-ekdhlwseis/

Πληροφορίες

Διεύθυνση Πολιτιστικών (210 3680052), Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.hau.gr/culture

 

 

 

 

Read 609 times

Latest from Super User