Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024 07:57

11ο PHOTONET SPECIAL DAY: KYΡΙΑΚΗ 1/12/24 | ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ – ΑΘΗΝΑ, ROYAL OLYMPIC HOTEL ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Written by
25
11ο PHOTONET SPECIAL DAY: KYΡΙΑΚΗ 1/12/24 | ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ – ΑΘΗΝΑ, ROYAL OLYMPIC HOTEL ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Αποκτήστε ΤΩΡΑ το ΔΩΡΕΑΝ εισιτήριό σας, αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής προεγγραφής, και εξασφαλίστε δικαίωμα εισόδου & συμμετοχής στις κληρώσεις των δώρων και παρακολούθησης όλων όσων ετοιμάζουμε για να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη ημέρα γεμάτη φωτογραφία!

Το φετινό event φιλοξενεί, για άλλη μια φορά τα σημαντικότερα ονόματα εταιριών της φωτογραφίας την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2024 (μεταξύ 12μμ – 7μμ) στην αίθουσα Kallirhoe του Royal Olympic Hotel (Αθανασίου Διάκου 28), 280 μέτρα από το Σταθμό Μετρό της Ακρόπολης.

ΣΥΝΟΨΗ ΤΟY EVENT

Από το ξεκίνημά τους, το 2014, πάγιος και βασικός στόχος των Photonet Special Days είναι να προσφέρουν άμεση και δωρεάν ενημέρωση για το imaging σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Με τη διεξαγωγή τους δίνουν την ευκαιρία στις εταιρίες που συμμετέχουν να αναδείξουν όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες τους στο κοινό της κάθε διοργάνωσης, που περιλαμβάνει τόσο τους επαγγελματίες του Imaging (φωτογράφους, βιντεολήπτες κ.λπ.) όσο και όλους τους δραστήριους ερασιτέχνες – prosumers φωτογράφους αλλά και τους φοιτητές – σπουδαστές του μέσου.

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία:

Να διεκδικήσουν πλούσια δώρα, αξίας χιλιάδων ευρώ, μέσα από τις συνεχείς κληρώσεις που θα πραγματοποιούνται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας!

Να δουν από κοντά και να αλληλεπιδράσουν (touch & feel) με τα τελευταία μοντέλα του Imaging.

Να γνωρίσουν νέες υπηρεσίες και παροχές που προσφέρονται από τις συμμετέχουσες εταιρίες.

Να έχουν άμεση επικοινωνία, με άνεση χρόνου, με τα στελέχη όλων των συμμετεχουσών εταιριών, προκειμένου να λάβουν αναλυτικές απαντήσεις σε οποιαδήποτε απορία τους και προσφορές για τις νέες αγορές τους.

Να ενημερωθούν ζωντανά για τους νικητές του τέταρτου “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ENAEΡΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ DRONE” που διοργανώθηκε από την World UAV Federation (Παγκόσμια Ομοσπονδία Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών) με τη συνεργασία του περιοδικού Photonet και της φωτογραφικής κοινότητας Photo Contest!

Να παρακολουθήσουν από κοντά την τελετή απονομής τιμητικών πλακετών σε σημαντικές προσωπικότητες του χώρου της φωτογραφίας, με πολυετή και επιτυχή πορεία στο χώρο.  Τα φετινά ονόματα θα ανακοινωθούν προσεχώς!

Να παρακολουθήσουν ορισμένα εξαιρετικά ενδιαφέροντα workshops: τα ονόματα των εισηγητών και η σχετική θεματολογία καθενός θα παρουσιαστεί σύντομα – μείνετε συντονισμένοι (-ες)!

 ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ!

ΑΡΚΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: https://allevents.in/athens/11o-photonet-special-day/80007659226326?ref=smdl

Αμέσως μόλις κάνετε την εγγραφή σας, θα δείτε στην οθόνη σας την επιβεβαίωση της κράτησής σας και θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε download ή να εκτυπώσετε το εισιτήριό σας (που εμπεριέχει το προσωπικό σας QR Code και Booking ID).

Ταυτόχρονα θα λάβετε ένα email (από: AllEvents <Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.>) στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας, το οποίο θα εμπεριέχει επίσης το προσωπικό σας QR Code και Booking ID (αν δεν βλέπετε το μήνυμα, παρακαλούμε ελέγξτε το φάκελο Spam ή το φάκελο Aνεπιθύμητης αλληλογραφίας).

TA ΔΩΡΑ & Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΕ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

Σε συνεργασία με τις εταιρίες που συμμετέχουν στο 11ο Photonet Special Day, θα προσφερθούν πλούσια δώρα, αξίας χιλιάδων ευρώ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους επισκέπτες (-ιες) με επικυρωμένο (σκαναρισμένο) εισιτήριο συμμετοχής που θα βρίσκονται στο χώρο τη στιγμή της διεξαγωγής κάθε κλήρωσης! Η σχετική λίστα θα ανακοινωθεί λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του event.

Την ημέρα διεξαγωγής του event, κάθε φορά που ο Τυχερός Τροχός της διοργάνωσης θα τίθεται σε κίνηση θα περιστρέφεται τρεις φορές και θα αναδεικνύει ένα τριψήφιο αριθμό ο οποίος θα ανακοινώνεται από μικροφώνου!

Στη συνέχεια, οι επισκέπτες (-ιες) που θα βρίσκονται στο χώρο θα έχουν πέντε (5) λεπτά στη διάθεσή τους προκειμένου να προσέρχονται στο σημείο της έκθεσης που θα φιλοξενεί την κάθε κλήρωση.

Όποιος (-α) διαθέτει στα τρία τελευταία ψηφία του προσωπικού αριθμού του εισιτηρίου του/της (Booking ID) το ακριβές νούμερο της κλήρωσης ή το πλησιέστερο σε αυτή κερδίζει το δώρο!

Θα βρείτε τον μοναδικό αριθμό του εισιτηρίου σας δίπλα στο QR code εισόδου που ενσωματώνεται στο απαντητικό email που θα λάβετε αμέσως μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής σας στο 11ο Photonet Special Day!

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετάσχετε σε κάθε κλήρωση (πέραν, ασφαλώς, της φυσικής σας παρουσίας στο χώρο) είναι να έχετε σκάναρει το εισιτήριό σας κατά την είσοδό σας στο χώρο. Συνεργάτες του περιοδικού θα είναι σε θέση να σας βοηθήσουν με τη σχετική διαδικασία. Θα τους ανακαλύψετε πανεύκολα, καθώς θα φορούν την παρακάτω ταυτότητα:

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

H παράθεση των εταιριών γίνεται με αλφαβητική σειρά:

Aλεξάνδρου Χ. & ΣΙΑ Ε.Ε.

Δαμκαλίδης Α.Ε. (Nikon, Polaroid, Samyang)

Καμπανάος Α.Ε.Ε.

Στάμος Α.Ε.

Canon Europa N.V. Greece Office

ColorDrop

Fujifilm Hellas A.E.

Photo Contest (H μεγαλύτερη ελληνική φωτογραφική κοινότητα)

Photometron

Sony Europe B.V. Greek Branch

SV Photo Ceramic

VK Albums

WUAVF HELLAS (Παγκόσμια Ομοσπονδία Μη Επανωδρωμένων Σκαφών- Ελληνικό Παράρτημα)

LIVE BLOGGING ΤΟΥ EVENT

To 11ο Photonet Special Day φιλοξενείται στην Αθήνα, αλλά αγκαλιάζει το φωτογραφόφιλο κοινό τόσο σε ολόκληρη την Ελλάδα όσο και στον ελληνισμό όπου γης!

Καθόλη τη διάρκειά του στο site μας αλλά και στις σελίδες μας στα social media θα υπάρχει παράλληλη ροή πληροφόρησης, με ειδήσεις, φωτογραφίες και video που θα σας ενημερώνουν για όλα όσα θα συμβούν.

Φυσικά περιμένουμε με χαρά και τη σχετική συμβολή όλων όσων θα βιώσουν την εμπειρία του event ζωντανά και από μέσα: χρησιμοποιήστε το hashtag #PhotonetSpecialDay για κάθε δική σας ανάρτηση, ιστορία, φωτογραφία, video κ.ο.κ. σε X, Facebook, Ιnstagram, Linkedin.

Όσες μας αρέσουν περισσότερο, θα κοινοποιηθούν στο feed του live blogging του event!

Πάρτε μια πρώτη γεύση από όσα θα συμβούν στο 11ο Photonet Special Day, βλέποντας όλα όσα καταγράψαμε στο αντίστοιχο live blogging του περσινού 10oυ Photonet Special Day.

Read 25 times

Latest from apostaktirio team