Πέμπτη, 11 Μαϊος 2023 08:50

ΔΙΕΘΝΗΣ BIENNALE ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ/ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΙΑΣ/ΥΜΝΟΓΡΑΦΙΑΣ – ITALY 2023

Written by
665
ΔΙΕΘΝΗΣ BIENNALE ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ/ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΙΑΣ/ΥΜΝΟΓΡΑΦΙΑΣ – ITALY 2023

ΔΙΕΘΝΗΣ BIENNALE ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ/ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΙΑΣ/ΥΜΝΟΓΡΑΦΙΑΣ – ITALY 2023

« ὁ ἔχων δύο χιτῶνας μεταδότω τῷ μὴ ἔχοντι, καὶ ὁ ἔχων βρώματα ὁμοίως ποιείτω»»

Ευαγγελιστής Λουκάς γ'11

Το WRITERS CAPITAL FOUNDATION με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη BIENNALE Αγιογραφίας/Εικονογραφίας/ Υμνογραφίας 2023 με στόχο την ανάδειξη της υμνογραφίας που εξυμνεί τον Θείο Λόγο και την Αγάπη του Χριστού για τον άνθρωπο. Επίσης έχει ως στόχο την προώθηση της τέχνης της Εικονογραφίας, της Αγιογραφίας, και της Τέχνης που αφορά την έκφραση του θρησκευτικού συναισθήματος.

Την BIENNALE του WRITERS CAPITAL FOUNDATION, που τελεί υπό την αιγίδα της Accademia Tiberina Roma, χαιρέτισε η Αυτού Μακαριότης ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Β', δίδοντας τις θερμότερες ευχές και τις ευλογίες του.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι συμμετέχοντες μπορούν να αποστείλλουν:

• ποίημα ή ύμνο που υμνεί τον Κύριο ή τον θείο Λόγο Του ή

• φωτογραφία υψηλής ανάλυσης του έργου τέχνης (ιερή εικόνα, πίνακα, βιτρώ, μωσαϊκό, ανάγλυφο ή γλυπτό) με το ίδιο θέμα

• μαζί ένα σύντομο βιογραφικό 100 λέξεων και φωτογραφία σε υψηλή ανάλυση.

Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να συμμετάσχει με περισσότερα από ένα έργα (είτε λογοτεχνικά είτε έργα τέχνης) είτε και στις δύο κατηγορίες, θα πρέπει να καταβάλλει το αντίτιμο εισόδου αντίστοιχα.

Μέγιστος αριθμός 3 συμμετοχών κατά άτομο.

Οποιαδήποτε γλώσσα του λογοτεχνικού έργου είναι αποδεκτή και το ποίημα ή ο ύμνος δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 30 γραμμές/τους 30 στίχους.

Μετά την απονομή των τριών Βραβείων και των έξι Διακρίσεων, θα ακολουθήσει δεύτερη φάση οπτικοακουστική – εικονική έκθεση των έργων με την προώθηση αυτής της δράσης σε γνωστές ιστοσελίδες.

Προθεσμία υποβολής έργων: 30 Μαίου 2023

Για συμμετοχή ή/και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους συμμετοχής, επικοινωνήστε με το wcifcentral@gmail.com

Ας κάνουμε τη ζωή μας όμορφη με την αφοσίωσή μας στην ανθρωπότητα!

Writers Capital Foundation

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σημείωση:

Αποστέλλοντάς μας το λογοτεχνικό ή καλλιτεχνικό έργο, ο συμμετέχων βεβαιώνει ρητώς ότι είναι δικό του το εν λόγω έργο, ότι είναι πρωτότυπη δημιουργία, και ότι ο ίδιος έχει τα δικαιώματα για αυτό, επιπλέον ότι συναινεί στη δημοσίευσή του από την WCIF.

Read 665 times

Latest from apostaktirio team