Δευτέρα, 04 Απριλίου 2016 18:25

1ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας και video από τα Public

Written by
3010

 

Βραβεία & Έπαθλα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο www.publicmoments.gr με έργα που θα έχουν δημιουργήσει στο διάστημα 1 Ιανουαρίου έως και 15 Μαΐου 2016. Από το διαγωνισμό θα προκύψουν συνολικά 17 νικητές που κερδίζουν Χρηματικά Έπαθλα, δωροεπιταγές Public (αξίας 8.000 ευρώ) και Προβολή του έργου τους από τα καταστήματα Public.

Βραβεία Κοινού

Η ψηφοφορία για την ανάδειξή τους ξεκινά στις 16 Μαΐου και θα διαρκέσει ως και τις 29 Μαΐου 2016. Νικητές θα αναδειχτούν βάσει του αριθμού των ψήφων που θα συγκεντρώσει το έργο τους. Το κοινό αξιολογεί και αναδεικνύει 9 νικητές στην κατηγορία "Είναι το χόμπι μου" που λαμβάνουν τα εξής βραβεία:

7 Βραβεία Φωτογραφίας:

3 νικητές από συσκευή κινητού τηλεφώνου, ένας σε κάθε θεματική κατηγορία (Φύση, Πόλη, Άνθρωποι)
3 νικητές από ψηφιακή φωτογραφική κάμερα, ένας σε κάθε θεματική κατηγορία (Φύση, Πόλη, Άνθρωποι)

1 Βραβείο για τις περισσότερες ψήφους αθροιστικά για όλες τις φωτογραφίες του. 1 νικητή ο οποίος θα έχει ανεβάσει τουλάχιστον μία φωτογραφία ανά θεματική υποκατηγορία «φύση, πόλη, άνθρωποι» (τραβηγμένες είτε από κινητό είτε από ψηφιακή φωτογραφική μηχανή) και θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους αθροιστικά για όλες τις φωτογραφίες του.

2 Βραβεία Video

1 νικητή από action camera ανεξαρτήτως θεματικής κατηγορίας (Φύση, Πόλη, 'Άνθρωποι)
1 νικητή από drone, ανεξαρτήτως θεματικής κατηγορίας (Φύση, Πόλη, 'Άνθρωποι)

Τα έπαθλα

Οι νικητές των Βραβείων Φωτογραφίας θα κερδίσουν δωροεπιταγές Public αξίας 300€, ενώ η φωτογραφία τους που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους θα προβληθεί σε έκθεση από τα καταστήματα Public. Οι νικητές των Βραβείων Video θα κερδίσουν δωροεπιταγές Public αξίας 500€, ενώ το έργο τους θα προβληθεί μέσα από τα καταστήματα Public. Ο νικητής που θα βραβευτεί για τις περισσότερες ψήφους αθροιστικά για όλες τις φωτογραφίες του θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο αξίας 1000€ ευρώ (500€ σε μετρητά και 500€ σε δωροεπιταγές Public), ενώ οι φωτογραφίες του θα προβληθούν μέσα από τα καταστήματα Public.

Βραβεία Κριτικής Επιτροπής

Η κριτική επιτροπή θα αναδείξει τους νικητές στην κατηγορία «Είμαι επαγγελματίας». Ακόμη θα αξιολογήσει τις Φωτογραφίες και τα Videos που κατατέθηκαν στην κατηγορία « Είναι το χόμπι μου» και κατάφεραν να συγκεντρώσουν το μεγαλύτερο αριθμό ψήφων και θα αναδείξει νικητές και σε αυτή την κατηγορία.

Βραβεία Κριτικής Επιτροπής για την κατηγορία "Είμαι επαγγελματίας"

Η κριτική επιτροπή αξιολογεί όλα τα έργα που συμμετέχουν στην κατηγορία και αναδεικνύει 4 νικητές που λαμβάνουν τα εξής βραβεία:

3 Βραβεία Φωτογραφίας

Τρεις (3) νικητές, έναν για κάθε θεματική κατηγορία (Φύση, Πόλη, 'Άνθρωποι)

1 Βραβείο για το Σύνολο του έργου (9 φωτογραφίες)

Ένα νικητή για το σύνολο των φωτογραφιών που κατέθεσε και στις 3 θεματικές Φύση, Πόλη, 'Άνθρωποι.

Τα έπαθλα

Οι (3) νικητές των βραβείων φωτογραφίας θα κερδίσουν δωροεπιταγές Public αξίας 500€ έκαστος, ενώ η φωτογραφία τους που διακρίθηκε θα προβληθεί από τα καταστήματα Public. Ο νικητής που θα βραβευτεί για το σύνολο του έργου του (9 φωτογραφίες) θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο αξίας 1500€ ευρώ (1000€ σε μετρητά και 500€ σε δωροεπιταγές Public), ενώ οι φωτογραφίες του θα προβληθούν σε έκθεση από τα καταστήματα Public.

Βραβεία Κριτικής Επιτροπής για την κατηγορία "Είναι το χόμπι μου"

Η κριτική επιτροπή αξιολογεί τις 300 συμμετοχές ανά συσκευή που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους από το κοινό και αναδεικνύει 4 νικητές που λαμβάνουν τα εξής βραβεία:

2 Βραβεία Φωτογραφίας

Δύο (2) νικητές, ένας ανά συσκευή (κινητό, ψηφιακή φωτογραφική κάμερα)

2 Βραβεία Video

Δύο (2) νικητές, ένας ανά συσκευή (action camera, drone)

Τα έπαθλα

Οι νικητές θα κερδίσουν δωροεπιταγές Public αξίας 300€, ενώ το έργο τους θα προβληθεί από τα καταστήματα Public.


Σελίδα Διαγωνισμού: http://www.publicmoments.gr/home.php


Read 3010 times

Latest from Super User