Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 14:50

Έκθεση Φωτογραφίας Καλλιτεχνικού Γυμνού στο Cinemarian

Written by
837
Έκθεση Φωτογραφίας Καλλιτεχνικού Γυμνού στο Cinemarian

 

Έκθεση Φωτογραφίας Καλλιτεχνικού Γυμνού στο Cinemarian

Γυμνά Βλέμματα ΙΙΙ

Σάββατο 26 ως Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

18:30 - 22:30

Η έκθεση αποτελείται από δυο  ξεχωριστές ενότητες:

 

1) Εργαστήρι Καλλιτεχνικού Γυμνού

Επιλογή από τις καλύτερες φωτογραφίες που τράβηξαν ερασιτέχνες κι επαγγελματίες φωτογράφοι στα εργαστήρια που οργάνωσε ο Ανδρέας Κατσικούδης με βοηθό τον Κώστα Σταμπάνη.

Φωτογραφίες με διάφορα μοντέλα σε κλειστό, αλλά και σε ανοιχτό χώρο (θάλασσα, δάσος, εγκαταλειμμένο κτίριο) που δείχνουν πόσο διαφορετικό είναι το βλέμμα του κάθε φωτογράφου. Την ίδια ώρα, με παρόμοιο φως και το ίδιο μοντέλο, ο καθένας και η καθεμία μας εκφράστηκε με το δικό του τρόπο.

Φωτογράφοι

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΔΡΑΧΤΑ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΛΑΣΙΔΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΡΕΤΤΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΡΑΝΤΑΚΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΦΛΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΙΝΟΣ, ΛΙΛΗ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ, ΘΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΠΑΝΗΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΙΚΟΥΔΗΣ

2) Διαγωνισμός Φωτογραφίας από το Διάφραγμα 26

Μετά από ανοιχτή πρόσκληση από τη φωτογραφική ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26  έστειλαν συμμετοχές φωτογράφοι από όλη την Ελλάδα. Οι φωτογραφίες που διακρίθηκαν τυπώθηκαν με έξοδα της ομάδας  και θα παρουσιαστούν σε αυτή την έκθεση.  Υπήρξαν πολλές συμμετοχές, κυρίως από γυναίκες φωτογράφους και πολύ διαφορετικές προσεγγίσεις στο θέμα. Επιλέξαμε να φανεί αυτός ο πλούτος κι όχι να κάνουμε μια έκθεση με ομοιογένεια. Πιστεύουμε ότι αυτή η έκθεση θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για τις φίλες και φίλους της φωτογραφίας!

Φωτογράφοι

ΟΝΟΜΑΤΑ 5 ΝΙΚΗΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (με αλφαβητική σειρά)

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΑΡΑΦΩΝΙΤΗΣ, ΧΡΥΣΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ, ΡΑΝΙΑ ΜΠΑΛΑΧΟΥΤΗ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΑΡΤΕΜΙΣ ΛΙΑΓΚΑ, ΣΙΔΕΡΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΓΚΑΡΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΛΑΟΥΤΑΡΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΚΠΟΥΝΑΔΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΝΙΑΝΝΑ ΤΣΕΡΚΕΖΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, JE_ON_PAPAGEORGIOU, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΡΑΚΟΥ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΟΣΜΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΖΑΡΗΣ

Σάββατο 26 ως και  Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

18:30 - 22:30

Είσοδος ελεύθερη

Cinemarian, Σισμάνη 16, Νέος Κόσμος

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικούδης

Υπεύθυνος διοργάνωσης: Κώστας Σταμπάνης

Αφίσα: Πέννυ Φραγκάκη, Φωτ. αφίσας: Μπάμπης Ντιρίντης

ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 – www.diafragma26.gr

 

 

 

Read 837 times

Latest from apostaktirio team