Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 08:08

Διεθνής έκθεση φωτογραφίας στη Blank Wall Gallery "Moments of Color"

Written by
380
Διεθνής έκθεση φωτογραφίας στη Blank Wall Gallery "Moments of Color"

Διεθνής έκθεση φωτογραφίας στη Blank Wall Gallery "Moments of Color"

Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 11 Μαρτίου, 20:00

Blank Wall Gallery, Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη

Επιμέλεια έκθεσης: Μάρκος Δολόπικος

Διάρκεια έκθεσης: Από 11 Μαρτίου έως 23 Μαρτίου 2022

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου η Blank Wall Gallery θα φιλοξενήσει την ομαδική έκθεση φωτογραφίας "Moments of Color" με συμμετοχές φωτογράφων από όλο τον κόσμο. Φωτογραφίες γεμάτες χρώμα θα πλημμυρίσουν τη γκαλερί δίνοντας χρώμα σε μία χρονική στιγμή που γύρω μας επικρατεί το γκρίζο. Το χρώμα πάντα καταφέρνει να μας ανεβάζει τη διάθεση, πολύ περισσότερο μάλιστα τώρα που οι συνθήκες το επιβάλλουν περισσότερο από ότι στο παρελθόν.

Οι φωτογραφίες που θα παρουσιαστούν είναι γεμάτες χρώμα, κάθε μία στη δική της χρωματική παλέτα και διηγούνται διαφορετικές ιστορίες. Οι θεατές σίγουρα δε θα μείνουν αδιάφοροι από το θέαμα, αφού κανένας δε μπορεί να αγνοήσει τόσα έντονα χρώματα συγκεντρωμένα σε ένα χώρο. Η απήχηση που κάθε φωτογραφία έχει στα άτομα, δεν είναι πάντα ίδια, αφού μία σειρά από παράγοντες παίζουν ρόλο κάθε φορά, ιδιαίτερα μάλιστα όταν ένας τόσο δυναμικός παράγοντας όπως το χρώμα επικρατεί και επηρεάζει. Σίγουρα όμως υπάρχει μία έκρηξη συναισθημάτων η οποία είναι το αποτέλεσμα της χρωματικής έκρηξης.

Οι φίλοι της Blank Wall Gallery θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτή τη γιορτή χρωμάτων από τις 11 μέχρι τις 23 Μαρτίου στο χώρο της γκαλερί στη Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη.

Λόγω των υγειονομικών μέτρων, η επίσκεψη στο χώρο της γκαλερί πραγματοποιείται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και με τη χρήση μάσκας.

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες: www.blankwallgallery.com/Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

[p]+30.211.4052.138 [m]+30.694.3868.124

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή: 17:30-21:30

Σάββατο: 12:30-14:30

Κυριακή, Πέμπτη: Κλειστά

*Φωτογραφία: Karen Ghostlaw, USA,  Winter Solstice

Read 380 times

Latest from apostaktirio team