Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 08:24

Εθελοντική φωτογράφιση για καλό σκοπό! - Φωτογράφιση Αγώνα στην Πετρούπολη την Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Written by
399
Εθελοντική φωτογράφιση για καλό σκοπό! - Φωτογράφιση Αγώνα στην Πετρούπολη την Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Πρόσκληση για φωτογράφους: Φωτογράφιση Αγώνα στην Πετρούπολη

Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Η φωτογραφική ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 φωτογραφίζει κάθε χρόνο εθελοντικά τον υπέροχο αγώνα ορεινού τρεξίματος POIKILO ROCKY MOUNTAIN που διοργανώνει ο σύλλογος ΟΔΥΣΣΕΑΣ – ένας σύλλογος με έντονη παρουσία στο λαϊκό αθλητισμού και που προστατεύει το Ποικίλο Όρος με διάφορους τρόπους.

Επειδή χρειάζονται πολλοί φωτογράφοι, καλούμε νέους κι έμπειρους φωτογράφους να συνδράμουν! Είναι μια ενδιαφέρουσα και ευχάριστη (αλλά και κάπως κουραστική) φωτογραφική εμπειρία. Χρειάζεται SLR, δεν μας ενδιαφέρει προηγούμενη εμπειρία, οδηγίες θα δοθούν από τον Ανδρέα Κατσικούδη και το μόνο μας στοίχημα είναι να προλάβουμε να φωτογραφίσουμε από το πόστο μας όλους τους αθλητές που περνούν!

Δηλώνουμε το ενδιαφέρον μας στο email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Κώστας Σταμπάνης - στο θέμα του μηνύματος γράφουμε ΑΓΩΝΑΣ) για να μας σταλούν λεπτομερείς πληροφορίες για τη φωτογράφιση.

Πληροφορίες για τον αγώνα: http://www.pdsodysseas.gr/ 
Πληροφορίες για το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26: https://diafragma26.gr/

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Read 399 times

Latest from apostaktirio team