Η πρώτη ατομική έκθεση του street artist "The Krah" στην Ελλάδα, τον Μάιο, στην Art Appel Gallery

Η πρώτη ατομική έκθεση του street artist "The Krah" στην Ελλάδα, τον Μάιο, στην Art Appel Gallery
Η πρώτη ατομική έκθεση του γνωστού street artist The Krah στην Ελλάδα είναι γεγονός!
Μετά από 6 ατομικές εκθέσεις στο εξωτερικό και πολυάριθμα projects σε όλο τον κόσμο, ο The Krah εγκαινιάζει την ατομική έκθεση με τίτλο ''Old Versus New'' την Τρίτη 3 Μαΐου στην Art Appel Gallery.
Ο The Krah επηρεασμένος από την art nouveau, τον pop-σουρεαλισμό και την urban art που εκπροσωπεί, θα παρουσιάσει ζωγραφικά έργα, γλυπτά και graffiti murals με θέμα την μυθολογία στη σύγχρονη εποχή.
Στην έκθεση επίσης ο καλλιτέχνης θα διαθέσει συλλεκτικά limited editions από τρία sold out screen prints που βρίσκονται πλέον μόνιμα στην ιδιωτική συλλογή του Victoria & Albert Museum, στο Λονδίνο. Οι συγκεκριμένες εκτυπώσεις έχουν παρουσιαστεί σε βιβλίο που εκδόθηκε από το V&A Museum με τίτλο: Street Art Contemporary prints.
Στη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί live mural painting από τον καλλιτέχνη στον εξωτερικό χώρο της γκαλερί, στο πλαίσιο διεξαγωγής του This is Athens Festival, μιας πρωτοβουλίας του Athens Culture Net του Δήμου Αθηναίων, του ΠΣΑΤ και της Art Athina.
ABOUT
Ο The Krah μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου και ξεκίνησε στην τέχνη του graffiti την δεκαετία του '90.
Έχει εκθέσει τα έργα του σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, στις ΗΠΑ και στην Ιαπωνία. Έχει δεχτεί πρόσκληση, ανάμεσα στους τοπ street artists από όλο τον κόσμο, από τον Banksy να συμμετάσχει στο Cans festival, σε ένα υπόγειο τούνελ κάτω από το Waterloo.
Έχει συνεργαστεί με μεγάλες αλυσίδες όπως η Adidas και η Nokia, καθώς και με καλλιτέχνες όπως τους Arctic Monkeys κ.α.
Τα τελευταία 18 χρόνια ζωγραφίζει τους δρόμους, περιοδεύοντας την Ευρώπη, το Μεξικό, την Ιαπωνία, την Ταϊλάνδη και άλλες ασιατικές χώρες, αφήνοντας κληρονομιά σε κάθε πόλη ένα έργο του.
Ατομικές εκθέσεις
Illusions: Arts House: Bristol 2015
Just another Fucking street-Art show: King Of Paint Gallery Bristol 2013
Urban Art show: LAVA Gallery Carnaby street, London 2011
Vandal Tendencies: ATM Gallery Berlin Germany 2009
First London solo show: PURE EVIL Gallery, Shoreditch, East London 2008
Krahorama: Limited Press Gallery, Southhampton U.K. 2007
Ομαδικές εκθέσεις παγκοσμίως (επιλεγμένα)
Brooklynite (New York), ATM Gallery (Berlin), Mutate Britain (London), Black rat Press (London), Pure Evil Gallery (London), Design Festa Gallery (Tokyo Japan), Art-Republic (London), Whinos Gallery (Washington), WestBank Gallery (London), Lava Gallery (London), Guerrilla Zoo - Modern Panik V (London), Ship of fools Gallery (Netherlands) Nice/Nice gallery (Germany), Brick Lane Gallery (London), Underdog Gallery (London), Jibbering Art (Birmingham), Co-Lab (Bristol), Weapon of Choice Gallery (Bristol), ArtAZ (Athens), THE HUB Gallery (Athens), Stigma Gallery (Athens).
www.thekrah.com
Σχετικά με την έκθεση
Εγκαίνια
Τρίτη 3 Μαΐου 2022
ώρα 18:00 - 23:00
Διάρκεια
3 Μαΐου - 4 Ιουνίου 2022
Art Appel Gallery
Νεοφύτου Βάμβα 5 106 74 Αθήνα | +30 211 11 540 30
www.artappelgallery.gr
Τρίτη έως Παρασκευή 15:00 - 20:00
Σάββατο 11:00 – 15:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Στη γκαλερί τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας όπως αυτά έχουν εξαγγελθεί.
Latest from apostaktirio team
- Παρουσίαση βιβλίου: «Ευκαιρίες ζωής» του Φίλιππου Ζάχαρη - Εκδόσεις Αποστακτήριο (Καλαμάτα, 31.5.2025)
- «Υπαίθριες δραστηριότητες και περιβαλλοντικά παιχνίδια» του Γεώργιου Κεχλιμπάρη - Εκδόσεις Αποστακτήριο (26.5.2025 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών)
- ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ & ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ: ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ 3ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (25.5.2025)
- Παρουσίαση βιβλίου: «Ευκαιρίες ζωής» του Φίλιππου Ζάχαρη, Εκδόσεις Αποστακτήριο (Λάρισα - 23.5.2025)
- Blank Wall Gallery Παγκόσμιες Εκθέσεις: Η Τρίτη Pop-Up Έκθεση πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη
- "Το Τόξο και η Λέξη" του Αλέκου Βασιλάτου
- Εντυπωσιακό finissage της ομαδικής έκθεσης ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ, την Παρασκευή, 16 Μαΐου και παράλληλη έναρξη των 3ήμερων πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων του ομώνυμου Πολιτιστικού Φεστιβάλ
- Σεμινάριο Θεατρικής Εκπαίδευσης στο πλαίσιο του 9ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Μονεμβασίας
- ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ | Jocasta M. - Yπό το βλέμμα του Χρώματος - Ατομική έκθεση ζωγραφικής στο Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου ΚΑΜΙΝΙ
- 4ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2025
- Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του συγγραφέα Αλέξανδρου Ακριτίδη παρουσιάζεται στις Σέρρες, Κυριακή 18 Μαΐου 2025
- Παρουσίαση συλλογικού έργου "ANTE PORTAS" - Εκδόσεις Αποστακτήριο (17.5.2025 - Αξιούπολη Κιλκίς)
- ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟΥ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
- ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ - Μελανογραφίες και Παιχνιδίσματα - Ατομική έκθεση στο ΚΑΜΙΝΙ, Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου
- ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑ - ατομική έκθεση ζωγραφικής στο καφέ ΡΑΜΝΟΥΣ
- ''FAMILY SECRETS'' του Enrico Luttmann, στο θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ
- Μαθήματα Ιστορίας της Τέχνης με τον Ανδρέα Κατσικούδη - Εννοιολογική Τέχνη (Σάββατο 31/5/2025 στο CINEMARIAN)
- 3ος Δρόμος Θυσίας "Κακολύρι 1944"
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στην Αθήνα (Εκδόσεις Αποστακτήριο, 5/5/2025)
- Παρουσίαση της νέας νουβέλας της συγγραφέα Χάρι Παπαδοπούλου «Θύμησις» στην Αθήνα (Εκδόσεις Αποστακτήριο, 2/5/2025)