Blank Wall Gallery Έκθεση Φωτογραφίας της Ομάδας artPhotoClub

Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας
artPhotoClub
"Division Vol#5, Portraits + Solo Projects"
Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, 20:00
Blank Wall Gallery
Επιμέλεια έκθεσης: Χρήστος Κανάκης
Διάρκεια έκθεσης: Από 21 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου 2022
Η Λέσχη Φωτογραφίας artPhotoClub παρουσιάζει τα έργα των μελών της στη Blank Wall Gallery.
Κεντρικό θέμα το Πορτραίτο, που τολμά άλλοτε να υπονοεί και άλλοτε να αποτυπώνει, την εκούσια κίνηση.
Σε αυτή την προσέγγιση, η έκφραση, το συναίσθημα και η αρμονία στη κίνηση αναδεικνύονται, αποκαλύπτοντας την πλαστικότητα της ανθρώπινης φόρμας, το εσωτερικό φως, αλλά και τη γοητεία μιας διαφορετικής φωτογραφικής τεχνικής.
Παράλληλα παρουσιάζονται τα projects που έτρεξαν στη Λέσχη για τις πολύπλευρες όψεις της μεταβαλλόμενης πραγματικότητας, σε μια προσωπική αφήγηση για τον κάθε φωτογράφο μας.
Η Λέσχη Φωτογραφίας artPhotoClub δραστηριοποιείται στα φωτογραφικά δρώμενα από το 2006 (ΛΕΣΧΗ Φωτογραφίας Κωνσταντινουπολιτών), υπό την καθοδήγηση του φωτογράφου Χρήστου Κανάκη.
Οι συναντήσεις και τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στην έδρα μας, Λεωφ. Καποδιστρίου 17, Φιλοθέη, με σύγχρονο & πλήρη εκπαιδευτικό εξοπλισμό.
Τα μέλη της Λέσχης συνθέτουν ένα ζωντανό, πολύχρωμο πάζλ μιας δημιουργικής ομάδας που προσεγγίζει τη φωτογραφία με φρέσκια ματιά, γεμάτη ενθουσιασμό.
Σε όλα αυτά τα χρόνια, ταξιδέψαμε στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, προσφέροντας όμορφες στιγμές με την καλύτερη φωτογραφική παρέα και έχουμε μάθει στα μέλη μας, να αξιοποιούν δημιουργικά το φως, με όποιο φωτογραφικό μέσο έχουν στη διάθεσή τους, μέσω των σεμιναρίων και workshops που διοργανώνονται χωρίς διακοπή όλα αυτά τα χρόνια.
Συμμετέχουν:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΥΛΙΩΤΗ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ, ΓΙΟΥΛΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΜΟΥΡΛΙΔΗΣ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΝΤΖΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΠΑ, ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΘΑΝΟΣ ΤΑΨΗΣ, ΚΛΕΑΡΕΤΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΟΛΥΖΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΜΑΡΙΖΑ ΤΣΙΚΝΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΟΥΝΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ
Contact Info:
Web : artphotographyclub.wordpress.com
Facebook: ΛΕΣΧΗ Φωτογραφίας Κωνσταντινουπολιτών & Art Photo Club
Επικοινωνία με την Λέσχη: 6944584670
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Είσοδος Ελεύθερη
Πληροφορίες:
blankwallgallery.com
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
[p]+30.211.4052.138
[m]+30.694.7725.521
Ωράριο Λειτουργίας:
Παρασκευή: 18:00 – 21:30
Σάββατο: 12:30 – 14:30 & 18:00 – 21:30
Κυριακή: 18:00 – 21:30
Latest from apostaktirio team
- Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του συγγραφέα Αλέξανδρου Ακριτίδη παρουσιάζεται στη Θεσσαλονίκη (Εύοσμος, 11/6)
- Παρουσίαση βιβλίου: «Ευκαιρίες ζωής» του Φίλιππου Ζάχαρη - Εκδόσεις Αποστακτήριο (Καλαμάτα, 31.5.2025)
- «Υπαίθριες δραστηριότητες και περιβαλλοντικά παιχνίδια» του Γεώργιου Κεχλιμπάρη - Εκδόσεις Αποστακτήριο (26.5.2025 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών)
- ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ & ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ: ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ 3ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (25.5.2025)
- Παρουσίαση βιβλίου: «Ευκαιρίες ζωής» του Φίλιππου Ζάχαρη, Εκδόσεις Αποστακτήριο (Λάρισα - 23.5.2025)
- Blank Wall Gallery Παγκόσμιες Εκθέσεις: Η Τρίτη Pop-Up Έκθεση πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη
- "Το Τόξο και η Λέξη" του Αλέκου Βασιλάτου
- Εντυπωσιακό finissage της ομαδικής έκθεσης ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ, την Παρασκευή, 16 Μαΐου και παράλληλη έναρξη των 3ήμερων πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων του ομώνυμου Πολιτιστικού Φεστιβάλ
- Σεμινάριο Θεατρικής Εκπαίδευσης στο πλαίσιο του 9ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Μονεμβασίας
- ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ | Jocasta M. - Yπό το βλέμμα του Χρώματος - Ατομική έκθεση ζωγραφικής στο Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου ΚΑΜΙΝΙ
- 4ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2025
- Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του συγγραφέα Αλέξανδρου Ακριτίδη παρουσιάζεται στις Σέρρες, Κυριακή 18 Μαΐου 2025
- Παρουσίαση συλλογικού έργου "ANTE PORTAS" - Εκδόσεις Αποστακτήριο (17.5.2025 - Αξιούπολη Κιλκίς)
- ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟΥ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
- ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ - Μελανογραφίες και Παιχνιδίσματα - Ατομική έκθεση στο ΚΑΜΙΝΙ, Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου
- ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑ - ατομική έκθεση ζωγραφικής στο καφέ ΡΑΜΝΟΥΣ
- ''FAMILY SECRETS'' του Enrico Luttmann, στο θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ
- Μαθήματα Ιστορίας της Τέχνης με τον Ανδρέα Κατσικούδη - Εννοιολογική Τέχνη (Σάββατο 31/5/2025 στο CINEMARIAN)
- 3ος Δρόμος Θυσίας "Κακολύρι 1944"
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στην Αθήνα (Εκδόσεις Αποστακτήριο, 5/5/2025)