Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 07:33

Αναδρομική ατομική έκθεση του εικαστικού Λεωνίδα Καμπανάκη στο νέο χώρο τέχνης LK ART FOUNDATION στην Ιουλίδα Κέας

Written by
783
Αναδρομική ατομική έκθεση του εικαστικού Λεωνίδα Καμπανάκη στο νέο χώρο τέχνης LK ART FOUNDATION στην Ιουλίδα Κέας

Στο χώρο Τέχνης LK Art Foundation στη χώρα της Κέας, την Ιουλίδα

παρουσιάζεται η αναδρομική ατομική έκθεση του εικαστικού Λεωνίδα Καμπανάκη

ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ: Σάββατο, 1η Ιουλίου, ώρα: 7μ.μ.

Στο πιο κοντινό στην Αττική κατοικήσιμο Κυκλαδονήσι, την Κέα ή αλλιώς Τζια και στο δρόμο προς το πιο διάσημο αξιοθέατό της, τον περίφημο Λέοντα της Κέας, στη Χώρα του νησιού, την Ιουλίδα,  που σύμφωνα με τον μύθο, ο Δίας τον έστειλε να διώξει τις νύμφες που έβγαιναν από τη θάλασσα και θανάτωναν τις κοπέλες του νησιού, ένας νέος ανακαινισμένος χώρος δημιουργήθηκε, το Ίδρυμα Τεχνών Λεωνίδας Καμπανάκης (LK Art Foundation) με αποκλειστικό σκοπό την προώθηση των Τεχνών.

Το όνομά του, LK Art Foundation, φέρει τα αρχικά του δημιουργού του και ιδιοκτήτη, του γνωστού εικαστικού Λεωνίδα Καμπανάκη, ο οποίος, γνωρίζοντας την ανάγκη που υπάρχει για τη σωστή προβολή της σύγχρονης εικαστικής σκηνής, ξεκίνησε ήδη με επιτυχία τη λειτουργία του χώρου με ατομική αναδρομική έκθεση. Ο χώρος θα εγκαινιαστεί επίσημα το Σάββατο, 1η Ιουλίου και ώρα 7μ.μ.

Ιδιαιτερότητα της αναδρομικής έκθεσης που παρουσιάζεται ήδη είναι ένα έργο του εικαστικού εμπνευσμένο από ένα σπάνιο βιβλίο που εκδόθηκε το 1990 και περιέχει τις πρώτες γυμνές φωτογραφίες της γνωστής σε όλους τραγουδίστριας, συνθέτριας και ηθοποιού Madonna, το 1979, ως μοντέλο.

Οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να ξεφυλλίσουν το βιβλίο που εκτίθεται κάτω ακριβώς από το προαναφερόμενο έργο. Έτσι κατά κάποιο τρόπο η Madonna επισκέπτεται τη Τζια.

Ήδη ο χώρος προσελκύει τους τουρίστες που αρχίζουν να κατακλύζουν το νησί και περνούν μπροστά από αυτόν στον περίπατό τους για να συναντήσουν τον περίφημο Λέοντα της Κέας.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αναδρομική Ατομική Έκθεση του εικαστικού Λεωνίδα Καμπανάκη

ΕΓΚΑΙΝΙΑ: Σάββατο, 1η Ιουλίου | ώρα 7μ.μ.

Διάρκεια έκθεσης: 1 – 16 Ιουλίου 2023 (ο χώρος λειτουργεί ήδη)

LK Art Foundation

Ιουλίδα, Χώρα Κέας

Τηλ: 6944500047

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Instagram: lk_art_foundation

Facebook: Leonidas Kabanakis

Ημέρες και Ώρες λειτουργίας

Τρίτη έως Κυριακή: 19:00 – 23:00

Δευτέρα: ΚΛΕΙΣΤΑ

Για πρωινά ραντεβού απευθύνεστε στο τηλ. 6944500047                    

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

 

 

Read 783 times

Latest from Super User