Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 08:26

Διεθνής έκθεση φωτογραφίας «Conceptual» από τις 12/1 στη Blank Wall Gallery

Written by
230
Διεθνής έκθεση φωτογραφίας «Conceptual» από τις 12/1 στη Blank Wall Gallery

Η Blank Wall Gallery ξεκινάει τις εκθέσεις του 2024 με την ομαδική έκθεση φωτογραφίας Conceptual. Διεθνείς φωτογράφοι παρουσιάζουν δημιουργικές δουλειές που αποτυπώνουν την προσωπικότητα και την πρωτοτυπία τους. Μέσα από αυτές τις φωτογραφίες ο θεατής γνωρίζει τον καλλιτέχνη και την οπτική του. Ο κόσμος γύρω μας παρουσιάζεται στο κοινό μέσα από το φακό του δημιουργού και την έμπνευση της στιγμής. Είναι πάντα πολύ ενδιαφέρον να μπορέσεις να δεις έστω και για μία στιγμή την πραγματικότητα μέσα από τα μάτια ενός καλλιτέχνη. Η συνειδητοποίηση μίας εντελώς διαφορετικής οπτικής είναι πάντα μία αποκάλυψη που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και τον απλό θεατή σε νέα μονοπάτια σκέψης και αντίληψης. Γι’ αυτό το λόγο είναι πάντα σημαντικό να είμαστε ανοιχτοί στα ερεθίσματα γύρω μας. Ένας νέος κόσμος, που δεν είχαμε ποτέ φανταστεί, μπορεί να μας αποκαλυφθεί ξαφνικά μέσα από μία εικόνα. Μία διαφορετική πραγματικότητα μπορεί να προτείνεται από τον καλλιτέχνη και εμείς να καταφέρουμε να την κατανοήσουμε βλέποντας το έργο του, και να έρθουμε έτσι πιο κοντά στο δημιουργό αλλά και το δημιούργημά του.

Αυτό θα θέλαμε να προσφέρουμε σε όλους όσους θα επισκεφθούν την έκθεση Conceptual στη Blank Wall Gallery μέχρι και τις 24 Ιανουαρίου.

Είσοδος Ελεύθερη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Blank Wall Gallery, Φωκίωνος Νέγρη 55, Κυψέλη

Τηλέφωνα: +30.211.4052.138 και +30.694.3868.124

www.blankwallgallery.com

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επιμέλεια έκθεσης: Μάρκος Δολόπικος

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Από την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου στις 20:00 έως την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Δευτέρα - Τρίτη

Τετάρτη - Παρασκευή: 17:30 - 21:30

Σάββατο: 12:30 - 14:30

Κυριακή και Πέμπτη: Κλειστά 

*Φωτογραφία Δελτίου Τύπου: Dusty Cooper #USA

 

 

Read 230 times

Latest from apostaktirio team