Διεθνής έκθεση φωτογραφίας «Conceptual» από τις 12/1 στη Blank Wall Gallery

Η Blank Wall Gallery ξεκινάει τις εκθέσεις του 2024 με την ομαδική έκθεση φωτογραφίας Conceptual. Διεθνείς φωτογράφοι παρουσιάζουν δημιουργικές δουλειές που αποτυπώνουν την προσωπικότητα και την πρωτοτυπία τους. Μέσα από αυτές τις φωτογραφίες ο θεατής γνωρίζει τον καλλιτέχνη και την οπτική του. Ο κόσμος γύρω μας παρουσιάζεται στο κοινό μέσα από το φακό του δημιουργού και την έμπνευση της στιγμής. Είναι πάντα πολύ ενδιαφέρον να μπορέσεις να δεις έστω και για μία στιγμή την πραγματικότητα μέσα από τα μάτια ενός καλλιτέχνη. Η συνειδητοποίηση μίας εντελώς διαφορετικής οπτικής είναι πάντα μία αποκάλυψη που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και τον απλό θεατή σε νέα μονοπάτια σκέψης και αντίληψης. Γι’ αυτό το λόγο είναι πάντα σημαντικό να είμαστε ανοιχτοί στα ερεθίσματα γύρω μας. Ένας νέος κόσμος, που δεν είχαμε ποτέ φανταστεί, μπορεί να μας αποκαλυφθεί ξαφνικά μέσα από μία εικόνα. Μία διαφορετική πραγματικότητα μπορεί να προτείνεται από τον καλλιτέχνη και εμείς να καταφέρουμε να την κατανοήσουμε βλέποντας το έργο του, και να έρθουμε έτσι πιο κοντά στο δημιουργό αλλά και το δημιούργημά του.
Αυτό θα θέλαμε να προσφέρουμε σε όλους όσους θα επισκεφθούν την έκθεση Conceptual στη Blank Wall Gallery μέχρι και τις 24 Ιανουαρίου.
Είσοδος Ελεύθερη
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Blank Wall Gallery, Φωκίωνος Νέγρη 55, Κυψέλη
Τηλέφωνα: +30.211.4052.138 και +30.694.3868.124
www.blankwallgallery.com
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Επιμέλεια έκθεσης: Μάρκος Δολόπικος
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Από την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου στις 20:00 έως την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024
Δευτέρα - Τρίτη
Τετάρτη - Παρασκευή: 17:30 - 21:30
Σάββατο: 12:30 - 14:30
Κυριακή και Πέμπτη: Κλειστά
*Φωτογραφία Δελτίου Τύπου: Dusty Cooper #USA
Latest from apostaktirio team
- Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του συγγραφέα Αλέξανδρου Ακριτίδη παρουσιάζεται στη Θεσσαλονίκη (Εύοσμος, 11/6)
- Παρουσίαση βιβλίου: «Ευκαιρίες ζωής» του Φίλιππου Ζάχαρη - Εκδόσεις Αποστακτήριο (Καλαμάτα, 31.5.2025)
- «Υπαίθριες δραστηριότητες και περιβαλλοντικά παιχνίδια» του Γεώργιου Κεχλιμπάρη - Εκδόσεις Αποστακτήριο (26.5.2025 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών)
- ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ & ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ: ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ 3ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (25.5.2025)
- Παρουσίαση βιβλίου: «Ευκαιρίες ζωής» του Φίλιππου Ζάχαρη, Εκδόσεις Αποστακτήριο (Λάρισα - 23.5.2025)
- Blank Wall Gallery Παγκόσμιες Εκθέσεις: Η Τρίτη Pop-Up Έκθεση πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη
- "Το Τόξο και η Λέξη" του Αλέκου Βασιλάτου
- Εντυπωσιακό finissage της ομαδικής έκθεσης ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ, την Παρασκευή, 16 Μαΐου και παράλληλη έναρξη των 3ήμερων πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων του ομώνυμου Πολιτιστικού Φεστιβάλ
- Σεμινάριο Θεατρικής Εκπαίδευσης στο πλαίσιο του 9ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Μονεμβασίας
- ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ | Jocasta M. - Yπό το βλέμμα του Χρώματος - Ατομική έκθεση ζωγραφικής στο Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου ΚΑΜΙΝΙ
- 4ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2025
- Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του συγγραφέα Αλέξανδρου Ακριτίδη παρουσιάζεται στις Σέρρες, Κυριακή 18 Μαΐου 2025
- Παρουσίαση συλλογικού έργου "ANTE PORTAS" - Εκδόσεις Αποστακτήριο (17.5.2025 - Αξιούπολη Κιλκίς)
- ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟΥ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
- ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ - Μελανογραφίες και Παιχνιδίσματα - Ατομική έκθεση στο ΚΑΜΙΝΙ, Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου
- ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑ - ατομική έκθεση ζωγραφικής στο καφέ ΡΑΜΝΟΥΣ
- ''FAMILY SECRETS'' του Enrico Luttmann, στο θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ
- Μαθήματα Ιστορίας της Τέχνης με τον Ανδρέα Κατσικούδη - Εννοιολογική Τέχνη (Σάββατο 31/5/2025 στο CINEMARIAN)
- 3ος Δρόμος Θυσίας "Κακολύρι 1944"
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στην Αθήνα (Εκδόσεις Αποστακτήριο, 5/5/2025)