Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 09:10

Η Blank Wall Gallery διοργανώνει το 2ο B&W Athens Photography με συνδιοργανωτή το Δήμο Αθηναίων

Written by
210
Η Blank Wall Gallery διοργανώνει το 2ο B&W Athens Photography με συνδιοργανωτή το Δήμο Αθηναίων

Η υποβολή των φωτογραφιών ολοκληρώθηκε με μεγάλη παγκόσμια συμμετοχή. Ο αριθμός των υποβολών φέτος ήταν κατά πολύ μεγαλύτερος από αυτόν της προηγούμενης χρονιάς, γεγονός που δείχνει ότι ήδη από την πρώτη χρονιά που έγινε το Φεστιβάλ ασπρόμαυρης φωτογραφίας κατάφερε να καθιερωθεί στη συνείδηση των φωτογράφων διεθνώς ως μία αξιόλογη προσπάθεια πάνω σε αυτό το είδος φωτογραφίας. Επίσης, είχαμε τη δυνατότητα επιλογής φωτογραφιών μέσα από μία μεγάλη γκάμα τόσο ψηφιακών αλλά και αναλογικών έχοντας πάντα ως στόχο την ανάδειξη της ασπρόμαυρης φωτογραφίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τις ημέρες διεξαγωγής της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν φωτογραφίες από 431 καλλιτέχνες από 71 χώρες και να συνομιλήσουν με τους δημιουργούς τους, πολλοί από τους οποίους σύμφωνα με τα μηνύματα που λαμβάνουμε θα επισκεφθούν την Αθήνα για να παραβρεθούν σε αυτή τη γιορτή της ασπρόμαυρης φωτογραφίας.

Το Φεστιβάλ φιλοξενείται στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144) από τις 24 Φεβρουαρίου μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου 2024.

Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 18:00.

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου το Φεστιβάλ θα είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες από τις 12:00 μέχρι τις 22:00 και τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου από τις 12:00 μέχρι τις 19:00.

Παράλληλα με την έκθεση φωτογραφίας θα γίνουν και κάποιες δράσεις και ομιλίες πάνω στην ασπόμαυρη φωτογραφία. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα δημοσιευθεί σύντομα.

Οι  431 καλλιτέχνες που συμμετέχουν προέρχονται από τις παρακάτω χώρες:

Αλβανία, Αλγερία, Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Βασίλειο της Σουαζιλάνδης Βέλγιο, Βερμούδες, Βιετνάμ, Βόρεια Ιρλανδία, Βουλγαρία, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Γεωργία, Ελλάδα, Ερυθραία, Ζάμπια Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Ινδία, Ινδονησία, Ιράκ, Ιράν, Ιρλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Καναδάς, Κίνα, Κονγκ, Κούβα, Κουρδιστάν, Κροατία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Μακάο, Μαλαισία, Μεξικό, Μπαγκλαντές, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Νότια Αφρική, Νότια Κορέα, Ολλανδία Ουγγαρία, Ουζμπεκιστάν, Ουκρανία, Παλαιστίνη, Περού, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σιγκαπούρη Σκωτία, Σλοβακία, Σουηδία, Σρι Λάνκα, Συρία, Ταϊβάν, Τουρκία, Τρινιντάντ & Τομπάγκο, Τσεχία, Φιλιππίνες, Φινλανδία, Χονγκ Κόνγκ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

www.bw-athensphotography.com

www.blankwallgallery.com

https://serafio.gr/

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

694.7725.521

211.4052.138 (17:30 – 21:30 καθημερινές)

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 
Read 210 times

Latest from apostaktirio team