Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 07:47

Παρουσίαση Φωτογράφου: Γκάρο Καλαϊτζιάν | 17/2 στο Cinemarian

Written by
215
Παρουσίαση Φωτογράφου: Γκάρο Καλαϊτζιάν | 17/2 στο Cinemarian

Η φωτογραφική ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 παρουσιάζει ένα φωτογράφο που ταξιδεύει σε μέρη που πηγαίνουν λίγοι και φωτογραφίζει μ’ ένα τρόπο που πάλι λίγοι μπορούν!

Ο Γκάρο Καλαϊτζιάν θα μοιραστεί μαζί μας τις καλύτερες φωτογραφίες του και τις ιστορίες που κρύβουν αυτές. Έχουμε πολλά να δούμε, να ακούσουμε, αλλά και να συζητήσουμε μαζί του. Είναι μια παρουσίαση που προσπαθούμε να οργανώσουμε ως ομάδα εδώ και τρία χρόνια, αφού όταν το σύμπαν δεν καταρρέει (βλ. κορονοϊό) ο Γκάρο ταξιδεύει όποτε κι όπου μπορεί…

Ο Γκάρο Καλαϊτζιάν είναι ερασιτέχνης φωτογράφος που ασχολείται με την φωτογραφία από την νεαρή του ηλικία. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και την δεκαετία του 1970 απόκτησε την πρώτη του αναλογική μηχανή, ενώ από το 2007 είναι ενεργό μέλος διαφόρων ελληνικών φωτογραφικών ομάδων, έχοντας κατά καιρούς κάνει παρουσιάσεις και σεμινάρια με φωτογραφικά και τεχνικά θέματα σχετικά με την λήψη και την επεξεργασία της εικόνας. Έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 85 χώρες στον κόσμο και έχει λάβει μέρος σε περισσότερες από 25 ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας, ενώ περιοδικά φωτογραφίας έχουν πολλές φορές φιλοξενήσει φωτογραφίες του. Αν και ασχολείται με όλα τα είδη φωτογραφίας, οι τομείς που τον ενδιαφέρουν περισσότερο είναι η ταξιδιωτική φωτογραφία, το πορτρέτο και η φωτογραφία δρόμου.

Είσοδος ελεύθερη!

Για να εξασφαλίσετε θέση παρακαλούμε να είστε 15 λεπτά πριν την παρουσίαση.

Επίσης μπορείτε να στείλετε το email σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (γράφοντας στο θέμα: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ) για να ενημερώνεστε για ότι οργανώνουμε!

diafragma26.gr

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, 19:00 στο Cinemarian (Σισμάνη 16, Νέος Κόσμος)

 

Read 215 times

Latest from apostaktirio team