8ο PHOTONET GALLERY - ΑΘΗΝΑ, "ΜΕΛΑΝΥΘΡΟΣ"
8ο PHOTONET GALLERY
ΜΕΛΑΝΥΘΡΟΣ | 10-17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2026
ΕΓΚΑΙΝΙΑ: 10/6/2026, 18:00
Το Photonet Gallery συνεχίζει τη δυναμική του πορεία ως ένας από τους πιο ζωντανούς θεσμούς της ελληνικής φωτογραφικής σκηνής, προσφέροντας ξανά χώρο, φωνή και ορατότητα σε δημιουργούς που εκφράζονται μέσα από τη φωτογραφική εικόνα.
Η νέα διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στον χώρο τέχνης “Μελάνυθρος” (Ζάππα 4, Καλλιμάρμαρο) από 10 έως 1 7 Ιουνίου 202 6 και θα συνοδευτ εί από ειδική συλλεκτική έκδοση του Photonet, στην οποία θα δημοσιευτούν όλες οι φωτογραφίες της έκθεσης με πλήρη στοιχεία δημιουργών.
Το 8ο Photonet Gallery επιδιώκει να αποτελέσει ένα ακόμη ουσιαστικό σημείο συνάντησης για φωτογράφους, φίλους της εικόνας και ανθρώπους που παρακολουθούν ενεργά τη σύγχρονη φωτογραφική δημιουργία. Η έκθεση προσφέρει στο κοινό την ευκαιρία να δει διαφορετικές προσεγγίσεις, να γνωρίσει τους δημιουργούς και να βιώσει από κοντά την ενέργεια μιας ανοιχτής φωτογραφικής κοινότητας.
Ιδιαίτερα τη βραδιά των εγκαινίων, η εμπειρία θα είναι ακόμη πιο ξεχωριστή, καθώς οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι την έκθεση, να συνομιλήσουν με τους συμμετέχοντες και να πάρουν μέρος στις κληρώσεις πλούσιων δώρων.
Ώρες λειτουργίας
• Τετά ρτη 10/6/26: 18:00 21:00 (Ημέρα εγκαινίων)
• Πέμπτη 11/6/26: 17:30 21:00
• Παρασκευή 12/6/26: η έκθεση θα παραμείνει κλειστή
• Σάββατο 13/6/26: 12:00 18:00
• Κυριακή 14/6/26: 12:00 18:00
• Δευτέρα 15/6/26: 17:30 21:00
• Τετάρτη: 17/6/26: 17:30 19 :00
Το 8ο Photonet Gallery δεν παρουσιάζει απλώς φωτογραφίες σε έναν εκθεσιακό χώρο. Στοχεύει να καλλιεργήσει διάλογο, να δημιουργήσε ι συνδέσεις και να προσφέρει στους συμμετέχοντες πραγματική προβολή μέσα από ένα αξιόπιστο και καταξιωμένο πλαίσιο.
Περισσότερες πληροφορίες: ΕΔΩ
Latest from apostaktirio team
- ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ
- Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών
- Μάνια Βλαχογιάννη "Ο Έρωτας κι ο Χρόνος", το νέο της τραγούδι
- SWAN behind the scenes — Το Ακροβατικό υπερθέαμα της Κίνας που κατέκτησε το Μπολσόι έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
- «Το Τελευταίο Debate ή Το Μενού της Επανάστασης»
- «Ξενοδοχείο ΣυνΑισθήσεων»
- GiGiFeS | καλοκαιρινά acoustic live
- «Καρυάτις Δ | Χίος» Έκθεση φωτογραφίας του Γιώργου Τατάκη στο Μουσείο Μαστίχας Χίου
- Καλαυρία Τέχνη - Ομαδική Εικαστική Έκθεση
- ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ | ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
- NAΪKA (US) live in Athens
- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 11ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2026
- RUDU FEST AMORGOS 2026 – 27 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου
- "LOVE MOODS" - Κωνσταντίνος Σαμψών
- 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου
- Η ταινία “Sinatra! Eternity” στις Κάννες
- Η ποιητική της ελευθερίας ή όσα δεν φυλακίζονται
- 8ες Χορευτικές Αμφικτυονίες | Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
- Συναυλία Μνήμης με τους «Ωσεί Απόντες» και με τους «Giorgos & Eva Band»
- 4ος Δρόμος Θυσίας "Κακολύρι 1944"
