"Ο Γλάρος έφυγε με το λεωφορείο" - Studio Kυψέλης

"Ο γλάρος έφυγε με το λεωφορείο"
Ο Γιάννης Σολδάτος φτιάχνει ένα ιδιαίτερο κείμενο, για τους Θεατρίνων θεατές, στο οποίο στις πρόβες ενός θιάσου στην Αθήνα συναντιούνται οι ήρωες από το Γλάρο του Τσέχωφ & το Λεωφορείο ο πόθος του Ουίλιαμς και ξανασυστήνονται. Αυτή τη φορά μέσω των ηρώων που καλούνται να τους ερμηνεύσουν. Ζουν το σήμερα, πράττουν όσα δεν πρόλαβαν κι επιχειρούν ν' αλλάξουν την πορεία τους! Πάθη, συγκρούσεις, χιούμορ & ένα τελικό κείμενο, που ποτέ δεν φτάνει, δημιουργούν τον καμβά στον οποίο η ομάδα των Θεατρίνων θεατές, μέσω αυτοσχεδιασμών & του γραμμικού συμβολισμού, της μεθόδου που χρησιμοποιούν για τις δραματοποιήσεις των παραστάσεων τους, ολοκληρώνουν τη νέα φιλόδοξη τους δουλειά, μετά το Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέυ του Osborne, που χαρακτηρίστηκε από κοινό και κριτικούς ως μια από τις πιο ενδιαφέρουσες παραστάσεις της χρονιάς! Μια ερωτική pop art ερωτική κωμωδία που φιλοδοξεί να κλέψει τις καρδιές σας.
Για 6 παραστάσεις:
Παρασκευή 20 Σάββατο 21 Κυριακή 22 και Παρασκευή 27 Σάββατο 28 Κυριακή 29 Μαΐου στο κλιματιζόμενο Studio Κυψέλης στις 21.00 μ.μ. & το Σεπτέμβρη σε ημερομηνίες που θ' ανακοινωθούν!
Εισητήρια
17 ευρώ κανονικό
12 ευρώ φοιτητικό, άνω των 65
10 ευρώ Αμεα & ανέργων
5 ευρώ ατέλεια ηθοποιών
Διάρκεια 90'
Γιάννη Σολδάτου
Ο ΓΛΑΡΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
Θεατρίνων Θεατές
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λιβανός - Γιάννης Σολδάτος
Κινησιολογία: Σίμωνας Πάτροκλος
Σκηνικά - κοστούμια :Δέσποινα Βολίδη
Μουσικές επιλογές - οργάνωση παραγωγής - φωτισμοί: Γιώργος Λιβανός
Δραματολόγος: Χαρά Μπακονικόλα
Βοηθός σκηνοθέτη: Χρίστος Χαλικιάς
Το τραγούδι της παράστασης ερμηνεύει η Μαρίνα σε μουσική Ν. Δανικα & στίχους Ζ. Χατζηφωτίου
Φωτογραφίες - λήψεις :Βασίλης Θεοδώρου
Μοντάζ - Teaser: Αντώνης Μανδρανης
Δημ.σχέσεις: Ζωή Τριανταφυλλίδη
Παίζουν Καίτη Ιμπροχώρη, Γιώργος Λιβανός, Έφη Βενιανάκη, Σωτήρης Αντωνίου, Μάνος Τσιβιλής, Παναγιώτα Αβραμοπούλου, Φαίη Χουλιάρα
β' διανομή Μπλανς Μαρία Δρακοπούλου & σε video o Γιάννης Σολδάτος
Η παράσταση επιχορηγήθηκε από το ΥΠ.ΠΟ.
Το Μάη & το Σεπτέμβρη του 2022, στο Studio Κυψέλης
Latest from apostaktirio team
- Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του συγγραφέα Αλέξανδρου Ακριτίδη παρουσιάζεται στη Θεσσαλονίκη (Εύοσμος, 11/6)
- Παρουσίαση βιβλίου: «Ευκαιρίες ζωής» του Φίλιππου Ζάχαρη - Εκδόσεις Αποστακτήριο (Καλαμάτα, 31.5.2025)
- «Υπαίθριες δραστηριότητες και περιβαλλοντικά παιχνίδια» του Γεώργιου Κεχλιμπάρη - Εκδόσεις Αποστακτήριο (26.5.2025 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών)
- ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ & ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ: ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ 3ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (25.5.2025)
- Παρουσίαση βιβλίου: «Ευκαιρίες ζωής» του Φίλιππου Ζάχαρη, Εκδόσεις Αποστακτήριο (Λάρισα - 23.5.2025)
- Blank Wall Gallery Παγκόσμιες Εκθέσεις: Η Τρίτη Pop-Up Έκθεση πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη
- "Το Τόξο και η Λέξη" του Αλέκου Βασιλάτου
- Εντυπωσιακό finissage της ομαδικής έκθεσης ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ, την Παρασκευή, 16 Μαΐου και παράλληλη έναρξη των 3ήμερων πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων του ομώνυμου Πολιτιστικού Φεστιβάλ
- Σεμινάριο Θεατρικής Εκπαίδευσης στο πλαίσιο του 9ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Μονεμβασίας
- ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ | Jocasta M. - Yπό το βλέμμα του Χρώματος - Ατομική έκθεση ζωγραφικής στο Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου ΚΑΜΙΝΙ
- 4ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2025
- Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του συγγραφέα Αλέξανδρου Ακριτίδη παρουσιάζεται στις Σέρρες, Κυριακή 18 Μαΐου 2025
- Παρουσίαση συλλογικού έργου "ANTE PORTAS" - Εκδόσεις Αποστακτήριο (17.5.2025 - Αξιούπολη Κιλκίς)
- ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟΥ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
- ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ - Μελανογραφίες και Παιχνιδίσματα - Ατομική έκθεση στο ΚΑΜΙΝΙ, Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου
- ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑ - ατομική έκθεση ζωγραφικής στο καφέ ΡΑΜΝΟΥΣ
- ''FAMILY SECRETS'' του Enrico Luttmann, στο θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ
- Μαθήματα Ιστορίας της Τέχνης με τον Ανδρέα Κατσικούδη - Εννοιολογική Τέχνη (Σάββατο 31/5/2025 στο CINEMARIAN)
- 3ος Δρόμος Θυσίας "Κακολύρι 1944"
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στην Αθήνα (Εκδόσεις Αποστακτήριο, 5/5/2025)