Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 11:13

Παράσταση «Άνω Κάτω» για το θέατρο «Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού»

Written by
296
Παράσταση «Άνω Κάτω» για το θέατρο «Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού»

Παράσταση «Άνω Κάτω» για το θέατρο «Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού» 

στο θέατρο «Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού» (Χαλκιδικής 83, Αθήνα 118 55, 21 1012 1686) στις 9 το βράδυ κάθε Παρασκευή και Σάββατο. 

Η παράσταση είναι μια παραγωγή του Ηρακλή Λάμπρου και είναι σε βασισμένη σε κείμενα και στην σκηνοθεσία του Δημήτρη Μητρόπουλου και παίζουν οι ηθοποιοί: Ελένη Φιλίνη, Γιώργος Λαμπάτος, Αλέξανδρος Παρθένης, Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, Vicky Dalli, Βίκυ Μπόλοση, Ίλντα Γκιώνη. 

Λίγα λόγια για την παράσταση 

Ο Αλέξης είναι ένας άντρας που τα έχει όλα στην ζωή του. Χρήματα, υγεία, γοητεία, φίλους και μεγάλη επιτυχία στο γυναικείο φύλο. Η ζωή του όμως θα γίνει ΑΝΩ ΚΑΤΩ καθώς σε μια στιγμή θα χάσει, ότι με τόσο κόπο είχε αποκτήσει. 

Τα χρήματα, την υγεία του, αλλά και την.. μαγεία του στο γυναικείο φύλο. Μέσα σε όλα αυτά, η αδελφή του από το χωριό θα έρθει για να μπλέξει ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη με μια Πρόεδρο αλλά και ένα φίλο από το χωριό. Το μπλέξιμο δεν έχει τέλος καθώς μια φουρνάρισα ο καλύτερος του φίλος και η κοπέλα του Αλέξη θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν την κατάσταση.

Μια κωμωδία για το νόημα της ζωής και τις πραγματικές της αξίες. Τι σημαίνει να ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι έχεις ότι επιθυμείς αλλά και τι αληθινά μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό. 

Η διάρκεια της παράστασης είναι, 95 λεπτά ( χωρίς διάλλειμα).

Read 296 times

Latest from apostaktirio team