Λούης Πατσαλίδης - «ΠΛΗΝ 30» - Stand up comedy στο ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ Comedy Club

Λούης Πατσαλίδης - «ΠΛΗΝ 30» - Stand up comedy
Τετάρτη 16, 23, 30 Οκτωβρίου & Πέμπτη 7 και 14 Νοεμβρίου στο ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ Comedy Club.
Ο κορυφαίος stand up comedian της Κύπρου έρχεται στην Αθήνα|1η παράσταση: 16/10 @ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ
Ο πιο δημοφιλής κωμικός της Κύπρου και παρουσιαστής του πρώτου σε τηλεθέαση προγράμματος του ΑLΡΗΑ Κύπρου, «Λούης Night Show» είναι αποφασισμένος ν' αναστατώσει και πάλι την Ελλάδα µε τον υπέρμετρο αυθορμητισμό του και το ολοκαίνουριο solo του «ΠΛΗΝ 30».
Αυτή τη φορά, μάλιστα, δεν θα είναι απλά περαστικός, αλλά θα βρίσκεται για 5 βραδιές στο ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ Comedy Club. Τέλειο κίνητρο για να ξορκίσουμε με γέλιο τη μελαγχολία της νέας σεζόν!
Προπώληση: https://t.ly/MUvQF
Μετά την επιτυχημένη περιοδεία της παράστασης "Made in Cyprus" σε Ελλάδα, Αγγλία, Βέλγιο, Ολλανδία και Καναδά, τις εμφανίσεις του στην Κρήτη το καλοκαίρι του 2024 και ένα πέρασμα από την Αθήνα ως καλεσμένος του Athens Comedy Festival, ο Λούης Πατσαλίδης έρχεται τον Οκτώβριο στο ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ με φρέσκα, σπαρταριστά κείμενα και υπόσχεται να μας κάνει να γελάσουμε μέχρι δακρύων.
Με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, το ανατρεπτικό χιούμορ και τον καυστικό του λόγο, ο δημοφιλής stand up comedian δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο. Το μενού του, για μια ακόμη φορά, πληθωρικό.
Στο «ΠΛΗΝ 30», μεταξύ άλλων, ο Λούης μιλά:
- για τη σχέση του με τη δίαιτα και τη γυμναστική
- για το body shaming
- για το πώς αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεσαι αλλά και λειτουργείς μεγαλώνοντας (αλλιώς πηδάς έναν φράχτη στα 20 και αλλιώς στα 45!)
-για τη σχέση του με τη γυναίκα και τα παιδιά του, καθώς τα χρόνια περνούν
- για τη μουσική που λατρεύει (μικρό spoiler: η παράσταση θα έχει και ένα παιχνίδι-έκπληξη)
Μπορεί ο ίδιος να έχασε 30 ολόκληρα κιλά, όμως το χιούμορ του παραμένει XXL. Ελάτε και θα το διαπιστώσετε!
To Know us Better (οι απαραίτητες συστάσεις σε πρώτο πρόσωπο)
Είμαι ο Λούης Πατσαλίδης. Γεννήθηκα το 1980. Σπουδαία χρονιά. Για να καταλάβετε πόσο σπουδαία, το 1980 ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ κηρύσσει εμπάργκο στα σιτηρά της ΕΣΣΔ, µε την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρχίζει η εποχή του Συστήματος Παγκόσμιας Γεωγραφικής Θέσης ή GPS, η Κούβα αναγνωρίζει τη Δυτική Σαχάρα, το Ισραήλ και η Αίγυπτος συνάπτουν διπλωματικές σχέσεις και βεβαίως να µην ξεχάσω: στην Ελλάδα πραγματοποιούνται τα εγκαίνια της οδικής παράκαμψης Αχλαδόκαμπου.
Από την ηλικία των 13 ξεκινώ να γράφω τα πρώτα σατιρικά κείμενα, κάτι που το ξεκίνησα για πλάκα, αλλά μεγαλώνοντας είχα βάλει στόχο το χόμπι µου να το κάνω επάγγελμα! Το 2000 εργοδοτούµαι στην Λαϊκή Τράπεζα. «Σίγουρη δουλειά γιε µου» ήταν τα λόγια του μπαμπά µου που, όπως κάθε γονιός που σέβεται τον εαυτό του, έχει σαν όνειρο να δει το παιδί του αποκατεστημένο σε μια «σίγουρη» δουλειά, πράγμα που στη Κύπρο μεταφράζεται σε τράπεζα ή στη κυβέρνηση!
Το Eurogroup όμως τον Μάρτιο του 2013 ήρθε να γκρεμίσει τα όνειρα όλων των γονιών του νησιού. Έτσι και εγώ πήρα τη μεγάλη απόφαση να αφήσω τη σιγουριά της τράπεζας και επιτέλους να επικεντρωθώ σ 'αυτό που πάντα µου άρεσε: να κάνω τον κόσμο να γελά!
Το 2006 εμφανίζομαι επαγγελματικά στην πρώτη µου παράσταση stand up comedy, που στην Κύπρο τότε ήταν ένα άγνωστο σπορ, κάτι που κάνω ανελλιπώς μέχρι σήμερα, έχοντας στο ενεργητικό µου περισσότερες από 800 επαγγελματικές παραστάσεις.
Το 2014 παρουσιάζω στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ τη σατιρική εκπομπή «Show & Αβλαβές» μέχρι το 2016, οπότε και μετακομίζω στην τηλεόραση του ΑLΡΗΑ ΚΥΠΡΟΥ, όπου παρουσιάζω τη σατιρική εκπομπή «Λούης Night Show» η οποία είναι η πρώτη σε τηλεθέαση εκπομπή της Κυπριακής Τηλεόρασης.
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Λούης Πατσαλίδης- «Πλην 30»
Πού: ΛΟΣΑΝΤΖΕΛΕ Comedy Club, Κορυζή 4, Αθήνα, Τ.Κ: 117 43, τηλ.: 210 9215740
Πότε: Τετάρτη 16, 23, 30 Οκτωβρίου & Πέμπτη 7 και 14 Νοεμβρίου στις 21:30
Διάρκεια: 80'
Εισιτήρια: 12 € (γενική είσοδος) και 10 € (μειωμένο)
Προπώληση: MORE.COM
Management-Παραγωγή: NG.ART.PRODUCTIONS EE, www.evengart.gr
Προβολή & Επικοινωνία: Βάσω Σωτηρίου-We Will
Πάρτε μια γεύση από τη δουλειά του Λούη Πατσαλίδη
Στην επίσημη σελίδα του: https://bit.ly/2YpNspH και
στο κανάλι του στο YouTube: https://bit.ly/2YlEucP
Latest from apostaktirio team
- Παρουσίαση βιβλίου: «Ευκαιρίες ζωής» του Φίλιππου Ζάχαρη - Εκδόσεις Αποστακτήριο (Καλαμάτα, 31.5.2025)
- «Υπαίθριες δραστηριότητες και περιβαλλοντικά παιχνίδια» του Γεώργιου Κεχλιμπάρη - Εκδόσεις Αποστακτήριο (26.5.2025 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών)
- ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ & ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ: ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ 3ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (25.5.2025)
- Παρουσίαση βιβλίου: «Ευκαιρίες ζωής» του Φίλιππου Ζάχαρη, Εκδόσεις Αποστακτήριο (Λάρισα - 23.5.2025)
- Blank Wall Gallery Παγκόσμιες Εκθέσεις: Η Τρίτη Pop-Up Έκθεση πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη
- "Το Τόξο και η Λέξη" του Αλέκου Βασιλάτου
- Εντυπωσιακό finissage της ομαδικής έκθεσης ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ, την Παρασκευή, 16 Μαΐου και παράλληλη έναρξη των 3ήμερων πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων του ομώνυμου Πολιτιστικού Φεστιβάλ
- Σεμινάριο Θεατρικής Εκπαίδευσης στο πλαίσιο του 9ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Μονεμβασίας
- ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ | Jocasta M. - Yπό το βλέμμα του Χρώματος - Ατομική έκθεση ζωγραφικής στο Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου ΚΑΜΙΝΙ
- 4ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2025
- Το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα του συγγραφέα Αλέξανδρου Ακριτίδη παρουσιάζεται στις Σέρρες, Κυριακή 18 Μαΐου 2025
- Παρουσίαση συλλογικού έργου "ANTE PORTAS" - Εκδόσεις Αποστακτήριο (17.5.2025 - Αξιούπολη Κιλκίς)
- ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ “ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑΚΤΥΛΟΥ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
- ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ - Μελανογραφίες και Παιχνιδίσματα - Ατομική έκθεση στο ΚΑΜΙΝΙ, Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου
- ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΗΤΑ - ατομική έκθεση ζωγραφικής στο καφέ ΡΑΜΝΟΥΣ
- ''FAMILY SECRETS'' του Enrico Luttmann, στο θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ
- Μαθήματα Ιστορίας της Τέχνης με τον Ανδρέα Κατσικούδη - Εννοιολογική Τέχνη (Σάββατο 31/5/2025 στο CINEMARIAN)
- 3ος Δρόμος Θυσίας "Κακολύρι 1944"
- Παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Φίλιππου Ζάχαρη «Ευκαιρίες ζωής» στην Αθήνα (Εκδόσεις Αποστακτήριο, 5/5/2025)
- Παρουσίαση της νέας νουβέλας της συγγραφέα Χάρι Παπαδοπούλου «Θύμησις» στην Αθήνα (Εκδόσεις Αποστακτήριο, 2/5/2025)