Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 20:59

EYELANDS - 9ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ - 2019

Written by
2309
EYELANDS - 9ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ - 2019

EYELANDS - 9ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ - 2019

H ιστοσελίδα Eyelands σε συνεργασία με τις εκδόσεις Παράξενες μέρες, ανακοινώνει την έναρξη του ένατου διαγωνισμού διηγήματος, σε δύο τμήματα: ελληνικό και αγγλόφωνο.

Θέμα του διαγωνισμού: «Γύρω στα μεσάνυχτα»

Ο διαγωνισμός θα παραμείνει ανοιχτός από τις 20 Μαρτίου μέχρι και τις 20 Ιουνίου 2019. Το πρώτο βραβείο για καθένα από τα δύο τμήματα είναι: δωρεάν διακοπές μιας εβδομάδας σε στούντιο σε παραλία της νότιας Κρήτης. Τα διηγήματα της Μικρής Λίστας θα εκδοθούν σε δύο διαφορετικές συλλογές, ελληνική και αγγλική, από τις εκδόσεις Παράξενες Μέρες/Strange Days Books. Υπάρχουν επίσης συλλεκτικά δώρα για τον πρώτο νικητή αλλά και για τρεις ακόμη συγγραφείς, κεραμικές δημιουργίες, φτιαγμένες ειδικά για το διαγωνισμό του eyelands. Ο/η συγγραφέας του πρώτου βραβείου έχει τη δυνατότητα να υπογράψει συμβόλαιο για έκδοση βιβλίου!

Τα διηγήματα θα γίνονται δεκτά μόνο σε ηλεκτρονική μορφή με επισυναπτόμενο αρχείο που θα σταλεί στη διεύθυνση: eyelandsmag@gmail.com   ή  strangedaysbooks@gmail.com 

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή είναι απαραίτητη η αγορά ενός βιβλίου από τις εκδόσεις Παράξενες Μέρες μέσα από την ιστοσελίδα www.paraxenesmeres.gr

Μπορείτε να αγοράσετε όποιο βιβλίο θέλετε ακολουθώντας τις πολύ απλές οδηγίες που υπάρχουν για τις αγορές στην ιστοσελίδα.

Για κάθε έγκυρη συμμετοχή ο συγγραφέας θα λάβει επιβεβαιωτικό μήνυμα μέσα σε τρεις ημέρες από την ολοκλήρωσή της.

Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την 20η Σεπτεμβρίου 2019.
- Τα βραβεία, οι διακρίσεις αλλά και ένας αριθμός ακόμη διηγημάτων ανάλογα πάντα  με τη βαθμολογία τους (μέχρι 25 διηγήματα συνολικά) θα συμπεριληφθούν στην έκδοση που θα κυκλοφορήσει από τις Παράξενες Μέρες μέχρι το τέλος της χρονιάς και θα βρίσκεται μέσα από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία διανομής σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο της χώρας. Σε αυτά θα συμπεριληφθούν μεταφρασμένα τα τρία πρώτα διηγήματα από το αγγλόφωνο τμήμα. Όλα τα διηγήματα του αγγλόφωνου τμήματος που θα μπουν στη Μικρή Λίστα του αγγλόφωνου τμήματος θα κυκλοφορήσουν σε ειδική έκδοση από τις εκδόσεις Παράξενες Μέρες και το αγγλόφωνο τμήμα της: Strange Days Books (η προκήρυξη για το αγγλόφωνο τμήμα δημοσιεύεται και στην ενότητα Storyland/short stories)

- Όλοι οι συγγραφείς που τα διηγήματά τους θα συμπεριληφθούν στην έκδοση θα παραλάβουν δωρεάν ένα βιβλίο της συλλογής

- Εκτός από τα διηγήματα που θα συμπεριληφθούν στη Μικρή Λίστα θα ανακοινωθεί και ένας αριθμός διηγημάτων (μέχρι 20) τα οποία θα αποτελούν την επιλογή eyelands και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.eyelands.gr

Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από συγγραφείς των εκδόσεων Παράξενες Μέρες συνεργάτες του eyelands, τον νικητή του προηγούμενου διαγωνισμού αλλά και νικητές και νικήτριες προηγούμενων χρόνων. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με το διαγωνισμό μπορείτε να στείλετε email στις ιστοσελίδες μας.

Read 2309 times

Latest from apostaktirio team